Kasvin osat

Photowallin Kasvit ja kukat -kategorian kasvinosat-tapetit ottavat tunnettuja asioita ja muotoja ja muuttavat ne samalla sisätilojesi taidokkaiksi kuvioiksi. Kasvien ja kukkien herkätLue lisää kuviot ovat ikuisen ihmiskeskeisen viehätyksen lähde, sillä luontoäiti tykkää sekoittaa geometrisen monimutkaisuuden terälehtien ja lehtien pehmeisiin ja virtaaviin linjoihin. Taiteilijat sisällyttävät kasvi- ja kukka-aiheita maalauksiinsa usein loistavalla tavalla, mikä on toinen jäänne lumoutumisestamme. Kasvinosien tapetit eivät rajoitu vain visuaaliseen vaikutukseen, vaan ne palvelevat myös kasvatuksellista tarkoitusta, jos niin haluat. Maapallolla on noin 400 000 kasvilajia, jotka pitävät meidät hengissä lääkkeiden, hapen ja ruoan lähteinä. Valikoimamme laadukkaita kasvinosatapetteja on täydellinen tapa osoittaa arvostustasi ja kaunistaa asuin- tai työtilaasi.

monipuolinen valikoima

Yksi parhaista asioista kasvinosatapeteissa on niiden monipuolisuus. Ei pelkästään värimaailman, ainutlaatuisten kuvioiden ja merkityksellisten yhteyksien, vaan myös monien tasojen ja klustereiden osalta. Jotta kasvinosatapettien valintaprosessi olisi yhtenäisempi, virtaviivaisempi ja hauskempi, olemme järjestäneet ne kätevästi viiteen pienempään luokkaan iloksesi. Nämä ovat nimittäin Lehdet, Terälehdet, Varret, Ohdakkeet sekä Oksat ja oksat. Jokaisella näistä kerroksista on oma viehätyksensä ja tarkoituksensa, mutta kaikki ne voivat muodostaa upean teeman sisustukseen. Kasvien osatapetit sopivat mihin tahansa asuin-, virkistys- tai jopa yritysympäristöön. Se tuo valitsemaasi tilaan ripauksen luontoa, ja sen valokuvat ovat uskomattoman yksityiskohtaisia ja taideteokset vangitsevat niin monia tunteita. Lajike on uskomaton voimavara, kun haluat uudistaa seiniäsi todella upeaksi näyksi. Valitse kasvitapettisi osa ja katso, miten se muuttaa sisätilasi välittömästi!

Vaihtoehdot kasvinosien tapetille

Kun käytämme termiä kasvinosat, ensimmäiset asiat, jotka tulevat mieleen, ovat luultavasti lehdet ja terälehdet, varsinkin kun ajattelet kukkaa. Motiivit, kuten Boheme La Floraison tai Potpourri Banana Leaves, ovat tästä hyviä esimerkkejä, jotka luovat tyyliä ja visuaalista painoarvoa, joka on huomattava. Jos puhutaan tärkeydestä, kasvinosien tapettien kiistaton päähenkilö on varsi. Tämä jako voi ylpeillä sellaisilla kohteilla kuin Bamboo Zen -niminen kasvinosatapetti, joka on kaunis taideteos, joka huokuu sellaista rauhaa ja hiljaisuutta. Koska kaikki nämä ovat hyvin edustettuina kasvinosien tapeteissa omissa kategorioissaan, sinulla ei ole ongelmia valita juuri sinulle sopivaa. Joissain tapauksissa ystävämme eläinkunnan maailmasta jopa vierailevat. Voit nähdä tämän sellaisissa kasvinosien taustakuvissa kuin Papukaija kukassa tai Stomping Ground - Azure. Kasviosa-tapetit ovat ystävällisiä isäntiä monille otuksille, jotka voivat ilahduttaa sekä aikuisia että lapsia.

Huomionarvoiset kategoriat

Mitä eroa on oksalla ja oksalla? Yksinkertaisimmillaan selitettynä oksasta kasvaa käytännössä aina oksia, kun taas oksasta kasvaa suoraan lehtiä. Ajattele, että oksa on puun käsivarsi, kun taas oksat ovat sormet. Yli 600 huolellisesti valittua kohdetta kasviosien tapettitasolla, joten tulet varmasti törmäämään runsaaseen määrään oksia ja haaroja. Monet ainutlaatuiset mallit ja upeat värimaailmat sopivat erinomaisesti eri sisustustyyleihin. Jos haluat seikkailunhaluisemman ja särmikkäämmän tunnelman, tutustu kasvinosatapettien Thorns-kategoriaan. Atacama Cactus -sarjassa on erilaisia sävyjä ja sävyjä, jotka voivat täydentää monenlaisia sisustustyylejä.
Tuotetiedot