Muumit

Niille teistä, jotka eivät vielä ole perillä uuden sukupolven viimeisimmistä kehityskuluista, Muumit tai Muumit ovat Tove Janssonin luomien kirjojen ja sarjakuvien hahmoja. Muumit ovaLue lisäät itse asiassa peikkoperhe, jotka muistuttavat hyvin paljon virtahepoja. Ne asuvat majakassa ja teatterissa paikassa nimeltä Muumilaakso. Photowall antaa sinun ja lastesi huvitella hienolla muumitapettivalikoimallaan. Nämä ihanat kuvat kuvaavat muumeja erilaisissa seikkailuissa ja pulmatilanteissa, joihin he usein joutuvat. Sijoita nämä muumitapetit olohuoneeseesi antamaan sille huumoria ja keveyttä. Sijoita nämä muumitapetit lapsesi nukkuma- ja leikkihuoneisiin, niin lapsesi halaukset ja suukot, joita he antavat sinulle kiitokseksi, eivät lopu kesken. Voit jopa rohkeasti ripustaa muutaman näistä muumitapeteista vapaa-ajan asuntoosi muistuttamaan sinua siitä, ettet ota asioita niin vakavasti ja että sinulla on aina lapsen ihmeellisyys ja uteliaisuus. Hauskuudelle ja jännitykselle ei ole loppua, kun nämä muumitapetit ovat kotisi seinillä.

Hauskoja muumitapetteja

Muumi-sarjakuva on alun perin kirjoittajansa ruotsiksi. Mutta kun se saavutti suosiota lasten keskuudessa ympäri maailmaa, Elizabeth Portch, Thomas Warburton, Kingsley Hart ja Ant O' Neill käänsivät sen myöhemmin englanniksi. Photowall antaa sinun osallistua hauskanpitoon ja jännitykseen "Moomin-Sleeping", "Moomin-Map over Moomin Valley" ja "Moomin Retro Pattern-Yellow" hienossa muumitaustakuvakokoelmassaan. Nämä erityiset kuvat kuvaavat näiden kuvitteellisten olentojen leikkisää luonnetta. Aseta nämä muumitapetit oleskeluhuoneeseesi, jotta saat hyvän naurunpyrskähdyksen hektisen toimistopäivän jälkeen. Kirjastossasi tai työhuoneessasi asioiden ei tarvitse olla niin vakavia, kun nämä muumitapetit kurkistavat sinua seiniltä. Pidä hengähdystauko elämän raskaammalta puolelta ja rentoudu näiden Muumi-tapettien kanssa kotonasi. Anna perheesi jakaa huvituksesi kutsumalla heidät istumaan kanssasi olohuoneeseen ja nauttimaan toistenne seurasta näiden muumitapettien ympäröimänä. Mikään ei ole niin terapeuttista ja rauhoittavaa kuin hyvän naurun tuomat endorfiinit.

Muumien ilkikurinen tapetti

Näistä muumeista on julkaistu yhdeksän kirjaa, viisi kuvakirjaa ja lukemattomia sarjakuvia vuosina 1945-1993. Siitä on tehty jopa televisiosarja sekä teemapuisto Naantalissa. Photowall tarjoaa sinulle lisää nautittavaa: "Muumi Retro Pattern-Green", "Muumihahmot Green" ja "Muumi Contemplating" kuuluvat laajaan muumitapettivalikoimaansa. Nämä kuvat näyttävät meille näiden rakastettavien hahmojen omituisen ja tuhman luonteen. Mutta emme aio pysähtyä tähän. Photowall lisää hauskuuttasi vielä lisää "Muumi Retro Pattern-Blue", "Moomin-At Sea" ja "Moomin-Flowers" muumitaustakuvakokoelmassaan. Ole rohkea ja ripusta nämä muumitapetit toimistosi käytäville ja todista, kuinka työtoverisi riemastuvat ja leikkivät, kun he saavat leikkimielisyyttä näiden kuvien näkemisestä. Jopa pomosi kiittää sinua siitä, että vähennät tunkkaisuutta ja vakavuutta toimistossa. Kutsu ystäväsi ja heidän lapsensa iltapäivän Muumi-elokuvamaratonille kotiisi, ja anna urbaanin asuinsijan täyttyä lasten naurusta ja riemun kiljahduksista. Pidä heidän suosikkivälipalansa ja -juomansa käden ulottuvilla, ja luot ikimuistoiset leikkitreffit kaikille.

Naurua ja jännitystä

Tämän tarinan päähenkilöt ovat Muumimamma, Muumipappa ja Muumipeikko. Muita sivuhenkilöitä ovat Hemulens, Nuuskamuikkunen, Nuuskamuikkuneito, Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy. Kaikki nämä peikot tuovat elämää ja seikkailua Muumilaakson kaupunkiin. Photowall juhlistaa tätä upeaa saavutusta hienon muumitapettivalikoimansa tuotteilla "Muumipeikko - vaaleanharmaa ja vaaleanpunainen", "Muumipeikko - Pikku My sateenvarjojen kanssa" ja "Muumipeikko - retrokuvio - sininen ja vihreä". Näissä herttaisissa kuvissa on joitakin värikkäitä hahmoja, jotka asuttavat heidän ihanaa kotiaan. Muumipeikko on tarinan pääsankari. Hän yrittää aina tehdä hyvää, mutta joutuu joskus hankaliin tilanteisiin, joista selviytyminen vaatii hänen perheensä ja ystäviensä apua. Muumilaakso on paikka, jonne hänen perheensä päätti muuttaa suuren tulvan jälkeen. Näissä muumitapeteissa on monenlaisia värejä ja kuvioita, joista vaativa muumifani voi valita. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Nämä Muumi-tapetit sulautuvat täydellisesti minkä tahansa väriseen seinään tai tapettiin, jonka valitset niiden taustaksi. Pidä siis kiirettä ja nappaa oma muumitapettikokoelmasi jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1