Luonto

Luonto voi olla lapselle taivaallinen leikkikenttä, olipa kyseessä sitten tosielämä tai mielikuvitus. Lapsilla on vain synnynnäinen kyky luoda yhteys luontoon, sillä se on ihmismieli Lue lisääja evoluution synnyttämä. Loogisesti ajatellen on järkevää tuoda ulkoilmaa lapsen huoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Tämä ei ainoastaan stimuloi heitä visuaalisesti, vaan auttaa heitä myös herättämään uutta kiinnostusta ja arvostusta luontoa tai jopa vain talon ulkopuolista lähiympäristöä kohtaan. Hanki itsellesi ja lapsellesi upea luontotapetti, joka sopii kaikenikäisille lapsille ja jopa orastaville teineille!

Luontotapettien rooli

Yhdistämällä sekä idean että suuren luokan tyylin lapsesi tilan suunnittelussa tai uudelleen sisustamisessa yhdessä oppimisen ja ihmettelyn kanssa, valikoimamme erinomaisia luontotapetteja antaa lapsellesi mahdollisuuden tutkia henkisesti erilaisia maailmoja ja elinympäristöjä. Näitä luontotapetteja on niin monissa eri muodoissa, teemoissa, väreissä ja hengissä, että taatusti löytyy jotain juuri sinun lapsellesi. Esimerkiksi Kauramaustaisen maustehirven kaltaisella loistavalla motiivilla voi olla suuri merkitys siinä, että lapsesi kiinnostuu upeista eläimistä, jotka tunnetaan nimellä hirvet ja peurat. Nämä kuninkaalliset otukset on esitelty niin taiteellisesti, että se saattaa jopa synnyttää lapsestasi itsestään tulevan taiteilijan.

Luonnon taustakuvia nuorille

Nuoremmille ja hellävaraisemmille Photowallilla on myös kauniita luontotapetteja, jotka sopivat paremmin taaperoille ja jopa pikkulapsille. Huolellisesti valittu ja erittäin yksityiskohtainen kuvitus ja kuvat luontotapetit-kategoriassa ilahduttavat ja vaalivat pienten poikien mielikuvitusta. Metsässä - vihreä tai Metsässä - turkoosi -aiheiset tuotteet yhdistävät omituisen muotoilun ja upeat värit, ja ne lisäävät hauskuutta ja iloa mihin tahansa lastenhuoneeseen. Sama pätee myös esimerkiksi Forest - Red -teokseen, joka on kauniisti toteutettu kollaasi metsän eläimistä ja joka huvittaa ja lumoaa nirsoimmatkin pikkupojat ja -tytöt.

Teens

Varttuneemmille tai aikuisemmille lapsille, jos se ei ole ristiriitaista, Photowallin luontotapeteissa on myös niittaavia valintoja. Yksi niistä on varmasti silmiä hivelevä ja vangitseva täysillä, yksinkertaisesti nimetty Snail Trail. Kuten tämän motiivin otsikko antaa ymmärtää, siinä näkyy etanan kulkema polku niityn tai ruohokentän läpi. Tämä luontotapetti kuvaa etanan matkaa, jossa se tapaa erilaisia muita olentoja, ja se on varmasti jotain, mitä tuleva teini harkitsisi, sillä se on hillitty, mutta silti läpäisee tyyliä ja muotia. Se voi myös näyttää hyvältä eteisessä vaakasuoran asenteensa ansiosta. Fishing Heron Goldenlight voi olla myös jotain, jota teini-ikäänsä tuleva arvostaa enemmän. Erittäin kauniit värit ja elegantti muotoilu, joka rauhoittaa silmää, tekevät tästä esineestä erinomaisen koristeen lastenhuoneeseen tai opiskelualueelle tai kaikkien lasten yhteiseen leikkihuoneeseen.

Luontotapettien käyttäminen opetuksessa

Serengeti-kuvio on täydellinen esimerkki luontotapetista, joka käyttää muotoilun kauneutta paitsi tilan kaunistamiseen myös opettamaan jotain lapsille. Täällä he voivat selvittää, mitkä tietyt eläimet ja olennot vaeltavat kuuluisassa Serengetissä, ja samalla he voivat myös henkisesti rönsyillä taiteellisessa luontotapetissa esiintyvissä dynaamisissa väreissä, sävyissä, sävyissä ja sävyissä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1