Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Kuvitetut tapetit yhteistyössä NU Agencyn kanssa

  Nyt voimme vihdoin esitellä pitkään odotetun ja ainutlaatuisen tapettimalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä NU Agencyn kanssa. Ruotsalaisen NU Agency talliin kuuluu sekä ruotsalaisia että muun maalaisia kuvittajia, jotka saivat vapaat kädet omaa muotokieltään edustavan tapetin luomiseen. Olemme varsin ylpeitä tästä mallistosta! Tapettimallisto on saatavilla 1. marraskuuta lähtien.

  NU Agency -toimisto antoi 12 kuvittajalleen vapaat kädet suunnitella tapettimallisto Photowallille. Näin syntyi mallisto, jonka aiheet vaihtelevat perinteisten tapettikuvioiden abstrakteista uustulkinnoista unenomaisiin metsiin ja linnunliverrystä kuvaaviin ääniaaltoihin.

  Alla kuvittajat kertovat lisää omista luomuksistaan:

  BEATA BOUCHT - WILD AT HEART 

  Wild at Heart
  Wild at Heart

  Beata Bouchtin oli pienenä tyttönä tapana herätä ennen vanhempiaan. Aurinko paistoi äidin haalistuneiden Josef Frank -verhojen läpi ja loi huoneeseen isoja varjohahmoja, joissa eläimet ja kasvit heräsivät eloon. Beatan tapettikuvio on saanut innoituksensa tästä muistosta. (Saatavilla useita eri vaihtoehtoja.)


  CLARA TERNE - MAGNOLIA 

  Magnolia
  Magnolia

  Magnolia-tapetti on uustulkinta perinteisestä kukkatapetista. Tapetin kukat ovat saaneet hieman abstraktin muodon tässä Clara Ternen värikkäässä versiossa, joka johdattaa ajatukset kukkien rakenteeseen ja koostumukseen.

  MOLLY BARTLING - EARLY IN VIETNAM 1

  Early in Vietnam 1
  Early in Vietnam 1

  Molly Bartlingin innoituksen lähteenä on ollut merkityksellinen matka ja elämä palmujen ja mantelipuiden lehvistön alla. Hän on siirtänyt tällä matkalla kokemansa tunnelman tehostetapettiinsa, joka tuo mieleen aasialaiset silkkipainatukset. (Saatavilla myös toinen vaihtoehto.)

  TEAM HAWAII - CIRCUS SIDE SHOW 

  Circus Side Show
  Circus Side Show

  Tiimin unelmaprojektina on aina ollut tapetin suunnittelu. Circus side show'n vaikutteet tulevat 1800-luvun sirkuksesta, ja siinä nähdään parrakkaita naisia, hatusta vedettäviä kaniineja ja eriskummallinen teeseurue. (Saatavilla useita eri vaihtoehtoja.)


  HENNIE HAWORTH - THE ENGLISH ROSE

  The English Rose
  The English Rose

  Englanti tunnetaan runsaasta tapettien käytöstään kotien sisustuksessa. Synnynnäisenä brittinä Hennie Haworth on hakenut innoitusta tästä perinteestä ja luonut abstraktin tulkinnan, jossa yhdistyvät perinteiset kukkatapetitja medaljonkitapetit.


  RINA DONNERSMARCK - BIRD FOREST 

  Bird Forest
  Bird Forest

  Etelä-Saksan vuoret ja metsät ovat innoittaneet Rina Donnersmarckia luomaan tarunomaisen version lapsuutensa maisemista. Mitä pidempään tapettia katsoo, sitä enemmän huomaa yksityiskohtia metsän siimeksessä.

  VALERO DOVAL - CHECKERED GARDEN

  Checkered Garden
  Checkered Garden

  Espanjalainen Valero Doval on hakenut tapettiin vaikutteita pitämistään antiikkikaakeleista. Hän on luonut oman tulkintansa Välimerelle tyypillisistä kaakeliseinistä, mutta kokeillut uusilla aiheilla ja kuvioilla, jotka kaukaa katsottuna tuovat mieleen hieroglyfit ja klassiset ornamentit.


  CHRISSIE ABBOTT - BIRDSONG 

  Birdsong
  Birdsong

  Chrissie Abbott halusi visualisoida ääniaallot, jotka syntyvät lintujen viestiessä keskenään. Mielikuvitus kohtaa todellisuuden tässä sekoituksessa, joka on käsin piirrettyjen kuvioiden ja kollaasin yhdistelmä.


  KARIN RÖNMARK – MY SECRET GARDEN

  My Secret Garden
  My Secret Garden

  My secret garden -tapetti kuvaa haaveunta, jossa lukeva tyttö on yhtä lailla kirjojensa maailmassa kuin todellisuudessa. Molemmat maailmat nivoutuvat yhteen muodostaen maiseman, johon voi uppoutua uneksimaan.


  GIEDRE DOMZAITE – SWEET DREAMS 

  Sweet Dreams
  Sweet Dreams

  Giedre Domzaite sai innoituksensa lapsuuden saduista ja fantasiamaailmoista, joissa kaikki on mahdollista. Tapettiinsa hän on luonut tunnelman siitä, että on taas lapsi. Tapetin maailmassa kalat, ketut, kaniinit, lapset, robotit ja hirviöt elävät kaikki sulassa sovussa keskenään.


  EMMA LÖFSTRÖM – MOUNTAIN BIRCH

  Mountain Birch
  Mountain Birch

  Emma Löfströmin inspiraatio on peräisin Lapin maisemista ja valokuvista, jotka kuvaavat Kiirunan mennyttä aikaa, koskemattomia luonnonmaisemia ja kauniita puutaloja. Innoittajana on toiminut myös Borg Meschin Fjällvråken-kirja, jossa on valokuvia saamelaisista, radanrakentajista ja vaikuttavista maisemista. (Katso myös Flower-aihe.)


  MARTIN NICOLAUSSON - MOBILE

  Mobile
  Mobile

  Martin Nicolaussonin tehostetapettia ovat innoittaneet painovoima ja tasapaino. Mobile, jossa on ohuet langat, kuvastaa maailmankaikkeuden herkkää tasapainoa.


  Saatat pitää seuraavista tarinoista


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.