Laivat

Voit nyt olla oman laivasi kapteeni Photowallin veneiden taustakuvilla. Tunne nousu- ja laskuvesi näillä upeilla motiiveilla, jotka muuttavat tilasi hetkessä tyylikkääksi ja viihtyisäLue lisääksi. Ilmeisen kauneuden ja luonteen lisäksi veneiden tapetit kuvaavat seikkailunhaluista henkeä, johtajuutta ja rohkeutta. Tällainen sisustus on sellainen, joka ei pelkää testata tuntemattomia vesiä ja tutkia uusia alueita. Ota sisustuksesi hallintaasi ja ohjaa sitä kohti sisustusta, joka todella kuvastaa sitä, mitä olet. Veneet-tapetit voidaan sovittaa yhteen tai kontrastoida olemassa olevien asetelmien, värimaailmojen ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Veneiden tapetilla pysyt pinnalla

Me kaikki haluamme, että sisätilamme näyttävät viihtyisiltä ja houkuttelevilta. Nykyään inspiraation saaminen on todella helppoa kaiken käyttämämme modernin teknologian ansiosta, sillä tarjolla on monia vaihtoehtoja ja ideoita. Yksi innovatiivisimmista ja luovimmista seinäkoristeista on nykyään tapetti. Tehokkuutensa lisäksi esimerkiksi Photowallin veneiden tapetissa esitetyt kuviot ovat yksinkertaisesti upeita. Tämä laaja valikoima malleja saa helposti minkä tahansa huoneen näyttämään mahtavalta! Upeista sarjakuvahahmoista kauniisiin maisemakuviin, meiltä löytyy oikea tausta kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan. Veneet-taustakuva on kokoelma viehättäviä kuvituksia, joita varmasti ihastelevat ne, jotka rakastavat vettä, ja ne, joita viehättää merellinen elämäntapa. Vaikuttavien kuvien avulla, jotka tuovat elämää sisätiloihisi, voit varmasti luoda ja tarjota sisustuksen ulkoasun, josta olet unelmoinut.

Kaikenikäisille

Kuten useimmissa kategorioissamme, veneiden tapetit esittelevät runsaasti ystävällisiä ja lapsiystävällisiä motiiveja. Ihanan pehmeät värit luovat tunnelmaa ja tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen, mutta ehkä eniten, kun kyseessä on lasten tila. Valitse rakastetuin venetapettisi ja lisää se lapsesi makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai leikkitilaan. Voit myös harkita sen laittamista olohuoneeseen, jotta sinä ja perheesi saatte rentouttavan, viehättävän ja rauhoittavan ympäristön. On yleisesti tiedossa, että nuoret rakastavat ajoittain omaa seikkailua. Sinänsä meriteeman luominen heidän huoneensa kokonaisuuteen on yksi parhaista lahjoista, joita voit antaa heille. Käyttämällä hämmästyttäviä veneitä taustakuvana ja lisäämällä koriste-esineitä, kuten huonekaluja ja kankaita, lapsesi saa vesimaailman, jota hän on kaivannut ja jota hän vaalii koko elämänsä ajan.

Veneiden tapettinäytteet

Jotta voit saada idean ja inspiroitua valitsemaan, tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja, joita voit käyttää Photowallin veneiden tapetteja käyttäessäsi. Pikkulapsille ja pikkulapsille The Boat and the Balloon saattaa olla veneet-tapetti, joka sopii heille parhaiten, koska tässä kohteessa on todella lämpimät värit ja mallit, jotka eivät huku. Hieman vanhemmat lapset arvostavat veneiden tapettisarjaa, jossa on vaikeasti lähestyttävä valas, olento, joka herättää aina uteliaisuutemme, olimmepa nuoria tai vanhoja. Whale Vintage on tästä loistava esimerkki, joka luo tunnelmaa ainutlaatuisella muotoilullaan ja siinä olevalla kiehtovalla aiheella. Toinen hurmuri veneiden taustakuvassa on motiivi nimeltä Antlered Ship Island Sighting. Tämä kaunis kuvitus voi olla täydellinen seinänkoriste minkä tahansa lapsen tai jopa teini-ikäisen huoneeseen. Se ei ole ainoastaan ehdottoman upea, vaan se tuottaa myös suurta visuaalista painoarvoa ja vaikutusta. Tämä on juuri sellainen venetapetti, joka voi tehdä tilasta lapsuuden ykkösmuiston, sillä siinä on niin paljon lämpöä ja samalla luonnetta.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-21 21:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.