New York

Kaikista suurista metropoleista tyypillisin ja selkeimmin amerikkalainen kaupunki on ehdottomasti New York. Jopa niillä, jotka eivät ole koskaan käyneet Isossa Omenassa, on elokuvien,Lue lisää kirjojen, kuvien ja yleisen tietämyksen perusteella peruskäsitys siitä, miltä se näyttää. Ikoniset ja tunnetut maamerkit, kuten Vapaudenpatsas, Times Square ja Central Park, ovat hyvin läsnä Photowallin laadukkaassa New Yorkin tapettivalikoimassa. Kaupungin monet valokuvaukselliset ja viehättävät näkymät ovat erittäin elävä elementti tässä kategoriassa. Todellisista kuvista, jotka saavat sinut tuntemaan, että todella olet kaupungissa, joka ei koskaan nuku, aina niin tyylikkäisiin ja trendikkäisiin taideteoksiin, meillä on kaikki New Yorkin tapetit, joita voit toivoa. Olipa se sitten tarkoitettu asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloihin, New Yorkin tapetit sopivat tai erottuvat mistä tahansa sisustuksesta. Jotta se olisi sinulle vieläkin helpompaa, Photowall mahdollistaa näiden kuvioiden muuttamisen värimaailman ja muiden sisustuselementtien mukaisesti.

New Yorkin tapetti ja sen tausta

New Yorkin kaupunki, josta käytetään usein lyhennettä NYC, tunnetaan myös Yhdysvaltojen väkirikkaimpana kaupunkina. Lähes 9 miljoonan asukkaan kaupunki on todella Pohjois-Amerikan kulttuurinen sulatusuuni, jossa puhutaan jopa 800 kieltä, mikä tekee siitä maailman kielellisesti monimuotoisimman kaupungin! Kaupan, viihteen, tekniikan, politiikan ja urheilun alalla tapahtuvan merkittävän vaikutuksen lisäksi myös matkailu on suuri vetovoimatekijä, sillä kaupunki on yksi maailman suosituimmista vierailukohteista, mistä on todisteita myös New Yorkin tapetissa. Historia opettaa meille myös New Yorkin merkityksen Amerikan yhdysvaltojen elämässä. Iso Omena sai alkunsa kauppapaikasta, jonka hollantilaiset siirtolaiset perustivat Lower Manhattanille vuonna 1624. Muutamaa vuotta myöhemmin kaupunki oli jo englantilaisten hallinnassa, mistä johtui nimi New York, joka annettiin sen jälkeen, kun Englannin kuningas Kaarle II myönsi maat veljelleen, Yorkin herttualle. Näistä pienistä yksityiskohdista on paljon apua selitettäessä tai esiteltäessä New Yorkin taustakuvaa, joka epäilemättä herättää paljon keskustelua ja kysymyksiä jokaisessa, joka näkee sen.

Kurottaudu taivaalle

New Yorkin horisontti on helposti yksi koko maailman tunnetuimmista ja tunnistettavimmista. Pilvenpiirtäjien ja massiivisten korkeiden rakennusten täyttämä horisontti on tuttu näky monista elokuvista, kirjoista ja valokuvista. Voit tuoda tuon ikonisen näkymän ja vilkkaan energian huoneeseesi hankkimalla New Yorkin tapetin. Jos haluat vanhan koulun tunnelmaa, valitse esimerkiksi Avery Tillmon - New York Skyline, joka on kauniisti hurmaava ja valloittava kohtaus, joka antaa huoneellesi lisämausteen. Jos olet enemmän taipuvainen moderniin ja nykyaikaiseen dynamiikkaan, New Yorkin tapetti, kuten Nightscape, saattaa olla oikea valinta kotiisi tai toimistoosi. Toinen hurmuri tässä kategoriassa on New York City Pattern, jossa eloisat värit ja tyylikäs kuviointi muuttavat tämän New Yorkin tapetin merkityksellisemmäksi ja syvällisemmäksi.

New Yorkin tapetin värit

Monien sisustuksen tarjoamien asioiden joukossa usein unohdetaan, että sisustuksen todellinen elinehto voi olla väri. Vaikka New Yorkin tapetti tarjoaa epäilemättä upean taustan valitsemallesi huoneelle, sinun on pidettävä mielessä, että sitä ympäröivien sävyjen ja sävyjen on sovittava yhteen. Väri ei vaikuta ainoastaan mielialaan, vaan se voi myös sanella tunteen, jonka tunnemme sitä nähdessämme, tietoisesti ja alitajuisesti. New Yorkin tapeteissa väri saa ansaitsemansa aseman, ja monet upeat kohtaukset korostavat tämän sisustuselementin kauneutta ja merkitystä. New York Skyline -nimisen kokonaisuuden monet lajikkeet voivat olla olohuoneesi tai jopa työpaikkasi kokoushuoneen keskeinen palanen. Jos pidät jostain viileämmästä ja synkemmästä, ehkäpä haluat esimerkiksi asettaa tähtäimeesi New Yorkin tapetin, kuten Syracuse New York Skyline.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1