USA

Yhdysvallat on yksi maailman monipuolisimmista ja mielenkiintoisimmista kansakunnista. Maa on kiehtova keskustelunaihe, olipa kyse sitten politiikasta, ajankohtaisista asioista tai viLue lisääihteestä, ja se on loistava teema myös sisustuksessa. USA:n tapetti on loistava koriste asuin- tai liiketilassasi, etenkin valikoimassamme on laadukkaita kuvia ja harvinaisia malleja. Kaikkia näitä motiiveja voidaan myös muuttaa tai mukauttaa erityisesti makusi, estetiikkasi ja suunnittelutyylisi mukaan sekä toiveidesi, makusi ja yleisen estetiikkasi mukaan. Antaa mennä!

Matkalla Yhdysvaltoihin

Yhdysvallat on kiehtova maa, eikä vain siksi, että se on melko nuori verrattuna useimpiin maailman maihin, vaan myös siksi, että se on mahtava sekoitus rotuja, kulttuureja ja Pohjois-Amerikan manner on maantieteellisesti niin monimuotoinen. Yhdysvallat on täydellinen sulatusuuni, ja se on vaikuttanut valtavasti maailmanlaajuisiin asioihin ja maailman lähihistoriaan. New York on luultavasti sen tunnetuin kaupunki, minkä vuoksi Photowallin USA-taustakuvassa on niin paljon hyvin tunnistettavaa Big Applen taivaanrantaa. Yksi tällainen on esimerkiksi Avery Tillmon - New York Skyline -niminen teos, joka on huomattavan omituinen kohde, joka näyttäisi hyvältä kodin eteisessä tai isossa toimistossa. Näennäisesti käsin piirretty, taidokas luonnos kuuluisasta New Yorkin horisontista, jossa on hienovaraisia mutta voimakkaita mustan, valkoisen ja harmaan sävyjä, todella ponnahtaa esiin ja vetää katseen puoleensa huoneeseen astuttaessa.

Kartat USA:n tapettina

Uncle Samilla, joka on yleinen lempinimi Yhdysvalloille, on niin paljon tarjottavaa, kun on kyse matkustamisesta ja uusista kokemuksista. Niinpä kaikkien niiden paikkojen seuraaminen, joihin Yhdysvalloissa voi mennä, on melko hankalaa. Siksi meillä on aina kätevä USA-taustakuva Yhdysvaltain kartan muodossa käsillä. Kartan muodossa oleva USA-taustakuva voi olla kätevä oppaasi, kun haluat tietää tämän hämmästyttävän maan maantiedon, tai jopa silloin, jos sinulla on suunnitelmia matkustaa sinne ja kokea se oikeasti. Hand Lettered US Map Blueprint saa sinut tietoisesti tai alitajuisesti muistamaan kaikki 50 osavaltiota hetkessä! Puhumattakaan siitä, että motiivin kuninkaansininen ja rauhoittava sävy näyttää upealta missä tahansa tilassa, johon haluat sen sijoittaa. Tämä erityinen USA-tapetti ilmentää tyyliä ja luonnetta.

Yhdysvaltojen tapetin käyttäminen koristeena

Photowallin ainutlaatuisen ja ensiluokkaisen USA-tapettivalikoiman ansiosta voit valita haluamasi mallin ja sitten jopa tehdä erityisiä säätöjä ja muutoksia, jotka sopivat kokonaisasetelmaasi. Tutustu näihin huomattaviin motiiveihin ja nämä valtavat kuvitukset ja taideteokset on tehty karttojen ja horisonttien tyyliin, jotka sopisivat sekä asuintilaan että työtilaan. Käytetyt erilaiset sävyt ja sävyt antavat sinulle myös mahdollisuuden tehdä hienoja vastineita tai vastakkaisia sekoituksia, riippuen luovasta panoksestasi ja sisustuksen kokonaisvaltaisesta koostumuksesta.

New York, New York

Usein kutsuttu kaupunki, joka ei koskaan nuku, tämä Ison Omenan ainutlaatuinen ja naurettava luonne luo jännittävää energiaa, jos se sijoitetaan taidemuotona kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan. Ikoninen horisontti on varmasti hieno USA-tapetti, joka lisää visuaalista painoarvoa ja kiinnostavuutta. Esimerkiksi New York City Pattern on kaunis kollaasi lähes kaikista New Yorkin tunnusomaisista maamerkeistä, jotka on renderöity silmiinpistävällä kuviolla ja taustalla on rehevä keltainen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-93 93:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.