Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Käsinmaalattu ja digitaalinen yhdistyvät uniikissa tapettimallistossa

  Ruotsalainen designtuotemerkki Photowall lanseeraa vuoden uutuuden Manuscriptin – uniikin tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen muotoilija Andreas Engesvik. Andreas on vanhojen tekniikoiden inspiroimana luonut kolme käsinmaalattua kuviota, joista kaikista on saatavana eri värivaihtoehtoja.
  Rain Blue

  - Minua on pitkään kiinnostanut käden jälki ja sen mahdollisuudet ja ominaisuudet luoda erilaisia asioita. Koska digitaalisuudella viitataan usein tekniikkaan, käsintehdyn ilmeellä viitataan pikemminkin kehoon, mieleen ja luontoon. Manuscript on visuaalinen ja esteettinen mallisto, joka pyrkii luomaan persoonallisen tilan tutkimalla näiden eri ilmeiden suhdetta, Andreas Engesvik kertoo.

  Photowallin ja Andreas Engesvikin yhteistyössä yhdistyvät perinteiset ja digitaaliset tekniikat – Andreas maalaa kuvion aina aluksi käsin ja sen jälkeen tapetti painetaan digitaalisesti Photowallin studiolla Tukholmassa. Tapetin käsinmaalatut kuviot luovat elämää ja liikettä, mikä puolestaan antaa mallistolle mielenkiintoista dynamiikkaa.

  Photowallin idea syntyi vuonna 2006, kun perustajat sekä veljekset Charlie ja Niklas Johansson päättivät kokeilla jotain aivan uutta luomalla räätälöityjä digitaalisia valokuvatapetteja. Photowall on alusta lähtien tehnyt yhteistyötä suunnittelijoiden, tunnettujen tuotemerkkien ja kuvittajien kanssa luodakseen innostavia ja erilaisia seinäkuvioita ja tapetteja. Photowall pyrkii entistä tunnetummaksi designtuotemerkiksi, joten yhteistyö Andreas Engesvikin kanssa oli itsestään selvä valinta.

  - Olemme alusta lähtien mieltyneet väreihin ja muotoihin ja haluamme, että design on kaikkien saatavilla – siksi designyhteistyömme on aina ollut keskipisteessä. On todella mukavaa, että Andreas haluaa luoda tapettikuvia kanssamme. Andreas hallitsee muodot ja me tapetit, joten uskomme, että yhteistyöstä tulee onnistunut. Koska me painamme tapetit tilauksesta ja tuotantomme on paikallista, voimme varmistaa tuotteidemme laadun eri tavoin kuin yritykset, joiden tuotannot ovat ulkomailla. Siten tarjoamme laatua joka vaiheessa globaaleille markkinoille, kertoo yksi Photowallin perustajista Niklas Johansson.

  Manuscript-mallisto on myynnissä yksinoikeudella Photowallilla, ja sitä voi tilata mittojen mukaan valokuvatapetteina hintaan 32 euroa/neliö. Sisustuskuvat on stailannut AnnaLeena Leino ja kuvannut Kristofer Johnsson.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Andreas Engesvik - Manuscript

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Jonna Jintonin taianomainen valokuvatapettimallisto

  by Photowall FI

  Tanssivaa sumua vedenuoman päällä, jäänsinisiä puita iltahämärässä ja taianomaisia metsiä erilaisissa muodoissaan.Nyt meillä on ilo esitellä uusin suunnitteluyhteistyömme – The Soul of Nature – maaginen ​valokuvatapetti​mallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen bloggari ja valokuvaaja Jonna Jinton.

  Scandinavian Surface -tapettimallisto nostaa luonnon keskiöön

  by Photowall FI

  Photowallilla on ilo esitellä Nordic Moods -mallisto, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Moninkertaisesti palkittu suunnittelijaryhmä on tullut tunnetuksi hillityn elegantista tyylistään, jossa on pohjoismaisen luonnon kauniita siluetteja. Tämä teema toistuu jälleen Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyössä.

  Cathy Nordströmin Daydreams-lastenmallisto

  by Photowall FI

  Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mitä mielikuvituksellisimman muotoisia kiviä sekä sinisiä jääkarhuja, jotka asustavat metsässä flamingojen ja valtavien mansikoiden keskellä. Tämä on Daydreams - lastenmallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija ja kuvittaja Cathy Nordström.

  Stina Wirsénin muotipiirrokset nyt tapettina Photowallilla

  by Photowall FI

  Minimalistista, eleganttia ja ilmaisuvoimaista - Stina Wirsénin voimakkaat viivapiirrokset lanseerataan tapetteina Photowallilla. TRAVEL THE WORLD sisältää kahdeksan tarkoin valittua muotikuvaa ja ne muodostavat ainutlaatuisen, taiteellisen ja jännittävän tapettikokoelman.

  Fruta Proibida – värejä räiskyvää kuvioloistoa

  by Photowall FI

  Photowallin designyhteistyö ruotsalaisen muotoilijan Iwa Herdensjön kanssa tarjoaa reheviä kuvioita, joissa värit räiskyvät. Mallisto on saanut inspiraatiota luonnosta, ja se flirttailee sekä välimerellisen tunnelman että 70-luvun kanssa.

  Maailman ympäri Mini Empiren kanssa

  by Photowall FI

  Photowall ja Mini Empire esittelevät Around the world -tapettimalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen kuvittaja Jenny von Döbeln. Mallisto sisältää leikkisiä kuva-aiheita, joissa on inspiraatiota kolmelta eri mantereelta.

  Scandinavian Surfacen tapettimalliston keskipisteessä luonto

  by Photowall FI

  Photowall esittelee ylpeänä Nordic Moods -tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Useasti palkittu designryhmä on tullut tunnetuksi hillitystä, elegantista tyylistään, jossa on kauniita siluetteja skandinaavisesta luonnosta. Se näkyy myös uusimmassa Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyömallistossa.

  Fragments – By Mayn graafinen tapettimallisto

  by Photowall FI

  Photowall on laajentanut yhteistyötään ruotsalaisen designduon By Mayn kanssa, ja tuloksena on tapettimallisto Fragments. Mallisto sisältää graafisia kuvioita, joissa on pastelleja.

  Luonnon taikaa Jonna Jintonilta

  by Photowall FI

  Tanssiva usva kapean salmen yllä, jäänsinisiä puita hämärässä ja taianomaisia metsiä eri muodossa. Photowall on tehnyt yksinoikeudella yhteistyötä Jonna Jintonin kanssa, mistä on tuloksena valokuvatapettimallisto The Soul of Nature. Kauniita kuva-aiheita, jotka kuvastavat Västernorrlandin unenomaista luontoa.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.