Abstraktit kartat

Jotkut ihmiset ovat aina pitäneet karttoja vaihtoehtoisena taidemuotona. Kartografiaan on aina liittynyt tietty luovuus. Vaikka kartat ovat määritelmällisesti hyötykäyttöön tarkoitettLue lisääuja, kartografit ovat jo pitkään olleet tunnettuja ja tietoisia siitä, että taiteellisten taitojen ja tekniikoiden soveltaminen voi varmasti parantaa kartan vaikutusta. Tämän käsityksen ja tunteen näet abstrakteja karttoja sisältävässä taustakuvavalikoimassamme. Vaikka on olemassa myös uusi koulukunta, jossa karttojen ja taiteen välinen suhde on kääntynyt päinvastaiseksi, mikä tarkoittaa, että sen taiteilijat käyttävät karttoja edistääkseen taiteellisia tarkoituksiaan, Photowallin erinomainen abstraktien karttojen taustakuvavalikoima antaa alustan molemmille.

Harkitsemassa abstrakteja karttatapetteja

Termi abstrakti viittaa siihen, että olennaiset piirteet esitetään ilman taustatietoja tai selityksiä. Esimerkiksi realistinen maalaus sisältää kaikki silmin havaittavat yksityiskohdat, kun taas abstrakti maalaus pyrkii heijastamaan olennaisia piirteitä siitä, mitä katsoja ja jopa taiteilija näkevät. Yksinkertaisimmillaan abstraktiossa voi siis olla kyse monimutkaisuuden vähentämisestä jättämällä ylimääräiset yksityiskohdat huomiotta. Abstraktien karttojen tapettivalikoimamme on ihanteellinen portaali tähän ajatukseen ja esittelee optimaalisia käsitteelliseen taiteeseen liittyviä koristevaihtoehtoja.

Abstraktit kartat tapetti sisustuksena

Tämä erittäin ja huolellisesti valittu abstraktien karttatapettien kokoonpano parantaa minkä tahansa huoneen erityiseksi paikaksi. Ainutlaatuisilla kuvioillaan ja eriasteisilla abstraktioillaan mikä tahansa näistä motiiveista antaa kodillesi, toimistollesi tai vapaa-ajan tilallesi välittömän vaikutuksen ja erittäin mielenkiintoisen luonteen. Kuten tavallista, Photowall tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa ja muokata abstrakteja karttatapettejasi esteettisen ja suunnittelusuunnitelmasi mukaisesti. Tutustutaanpa muutamiin näytteisiin tästä kiehtovasta korkealaatuisten taustakuvien luokasta.

Maailmamme abstrakteissa kartoissa taustakuvana

Wonderful World on upea kohde, joka esittelee maapallomme dynaamisissa väreissä ja näyttää erilaisia eläimiä niiden luonnollisissa elinympäristöissä ympäri maapalloa. Ne on esitetty taiteellisina tulkintoina, joten se sopii suotuisasti sekä lasten että aikuisten huoneeseen. Sama pätee myös Animal Map of the World -nimiseen motiiviin, joka on omituinen mutta todella viehättävä abstrakti karttatapetti, joka suorastaan huokuu charmia ja yksilöllisyyttä. Katsoja voi määrittää, mistä päin maailmaa mikäkin eläin löytyy, jolloin oppiminen ja hauskanpito yhdistyvät, mikä on todella ihanteellista lapsille. Blue World in Watercolor on ehkä kypsemmälle yleisölle, sillä vaikka siitä puuttuvatkin erikoiset kuvat, sen keruleanväriset sävyt, sävyt ja sävyt tekevät siitä rauhoittavan näyn.

Alternatiivinen abstrakti karttojen taustakuva

Merry Maritime Map on merkittävä abstrakti karttatapetti, jota voi käyttää vaihtoehtona, kun kyseessä on asuin- tai liiketilojen koristelu. Kauniisti kuvattuna tämä meriaiheinen abstrakti karttatapetti herättää merimiehen sinussa henkiin. Yhtä lumoava on New Yorkin katukartta B/W, joka näyttää Ison Omenan erinomaisen erilaisesta näkökulmasta. Näin saat abstraktin karttatapetin, joka näyttää hyvältä missä tahansa yritysympäristössä, sillä se on sekä tyylikäs että ammattimainen. Vai miten olisi Alankomaiden akvarellikartta? Tämä motiivi on upea väriläiskä, joka antaa valokeilan Alankomaiden kotimaalle, joka näyttää aivan ihanalta ja on abstraktien karttatapettien taattu supertähti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1