Eteisen tapetit

Eteinen on huone, joka luo näyttämön muulle kodillesi. Se on usein lattiatilaltaan melko pieni, mutta siellä pitäisi olla tilaa monille tavaroille - vaatteista ja kengistä aina sateenLue lisäävarjojen, hattujen ja lapasten säilytykseen. Tässä ovat parhaat vinkkimme älykkäiden säilytysratkaisujen löytämiseen, eteisen tapetin valintaan, jotta eteinen näyttäisi suuremmalta, ja tilan hyvään personointiin. Kun tulet kotiin pitkän työpäivän jälkeen, eteinen on ensimmäinen tila, jonka näet, ja ensimmäinen huone, jonka ystäväsi näkevät, kun he tulevat käymään. Siksi on tärkeää, että sekä eteinen että eteisen tapetti tuntuvat viihtyisiltä ja persoonallisilta. Voit käyttää eteishuonetta salakatseluna ja paljastaa vieraille, millainen tyyli sinulla on muualla kodissasi. Ensimmäinen askel eteisen uudelleenmuotoilussa on miettiä, millaisen tunteen haluat kotiin tullessasi. Tunnetko olosi onnelliseksi, kun astut eteiseen? Vaikuttaako se valoisalta vai pimeältä? Tuntuuko se sotkuiselta vai ahtaalta? Tämän perusteella on helpompi saada käsitys siitä, mitä sinun on ehkä muutettava. Esimerkiksi varastointia kannattaa harkita, jos alue tuntuu sotkuiselta. Ja jos se tuntuu ahtaalta, kannattaa harkita investoimista uuteen, vaaleaan eteisen tapettiin.

Tyylistä eteinen tarpeittesi ja sen koon mukaan

Eteiseen valittavat kalusteet riippuvat sen koosta ja siitä, onko se pitkä ja kapea vai neliön muotoinen. Myös sinun ja perheesi tarpeet ovat tärkeitä. Aloita tekemällä luonnos, jotta näet, miten voit parhaiten käyttää tilaa. Jos eteisesi on tilava, säilytys voi olla lattialla, esimerkiksi kenkäpenkissä, jolle voi myös istua, kun riisuu kengät. Tai lattialla voi olla koreja säilytystä varten. Jos sinulla ei kuitenkaan ole onneksi paljon lattiatilaa, paras neuvomme on ajatella ylöspäin. Käytä seinää säilytykseen ja kiinnitä koukkuja ja hyllyjä. Jos eteinen on melko kapea, paras vinkkimme on muotoilla se pyöreillä matoilla, vaakakuvioisilla eteisen tapeteilla ja suurilla peileillä. Peili on ihanteellinen myös viimeiseen hiusten tai vaatteiden tarkasteluun ennen ulosmenoa. Jos kotona on lapsia, on hyvä ripustaa koukut heidän vaatteitaan varten sellaiselle korkeudelle, että he yltävät niihin. Näin heidän ulkovaatteensa ovat käden ulottuvilla, kun he lähtevät aamulla kouluun. Voit myös laittaa lasten korkeudelle laatikoita tai koreja hattuja, lapasia tai bussikortteja varten. Jos tunnet olosi rohkeaksi tapettien suhteen, voit antaa lasten tulla mukaan ja auttaa valitsemaan tapettimotiivin.

Käytävän valaistus - parhaat vinkkimme

Oikeanlaisella valaistuksella on suuri merkitys, kun eteisestä tulee valoisa ja viihtyisä, Viehättävä kattovalaisin, joka antaa hyvän yleisvalaistuksen, voi olla myös tyylikäs lisävaruste. Ja vaikka huone ei yleensä olekaan rentoutumis- tai lukupaikka, tunnelmavalaistus on silti tärkeä. Se tekee eteisestä kutsuvamman. Valitse seinävalaisimia ja valojohtoja, jos alue on pieni. Tai laita lamppu tai kynttilä kenkäpenkkiin. Valaistus on vieläkin olennaisempi, jos eteisen tapetit ovat tummia tai eteinen on pieni.

Tapettikuviot ja sisustus

Eteinen on huone, jossa voit uskaltaa kokeilla jotain uutta. Eteiset ovat usein pieniä, eikä siellä vietetä paljon aikaa, joten et kyllästy niihin yhtä helposti kuin muihin huoneisiin. Villiinty kirkkailla, suurikuvioisilla eteisen tapeteilla, jotka elävöittävät tilaa, tai kokeile kauniissa väreissä olevaa kynnysmattoa, joka luo viihtyisämpää tunnelmaa. Jos valitset tummanvärisen tapetin, sovita siihen hillittyjä sävyjä hyllyihin ja muihin huonekaluihin, jotta saat kivan ilmeen. Eteinen on myös tila, jossa voit olla luova fiksujen ratkaisujen kanssa. Rakenna oma penkki istumista varten, joka kätkee myös perheen kengät. Tai laita vaatehuoneen liukuoviin ihastuttavia kuvioita sisältäviä tapetteja, jotka kätkevät sisäänsä esimerkiksi luistimet ja koululaukut. Muista tehdä tilaa myös pienille tavaroille, kuten avaimille, lompakoille ja kännyköille.

Paras tapa tapetoida eteinen

Vaikka uskaltaisitkin laittaa eteisesi seinille kirkkaita värejä ja suuria kuvioita, sinun kannattaa ottaa huomioon muutama käytännöllinen asia ennen eteisen tapetin valintaa. Tässä on muutamia tapetointivinkkejä: Jos sinulla on pieni eteinen, vaaleiden, viileiden värien tapetit saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Toinen tapa saada eteinen näyttämään suuremmalta on ripustaa raitoja vaakasuoraan eikä pystysuoraan. Jos kuitenkin haluat eteisen näyttävän tilavammalta, valitse tapetti, jossa on pystyraitoja. Jos haluat saada aikaan vieläkin tilavamman tunteen, paras vinkkimme on maalata lattian ja katon rajaus samalla sävyllä kuin eteisen tapetti. Jos eteisessäsi on paljon lattiatilaa, villiinty tummilla väreillä ja suurilla kuvioilla. Tämä luo viihtyisän ja viihtyisän tunnelman.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-71 71:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.