Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Vesiväri Harmaa - Tapetti - Olohuone

101

aihetta

Eteisen tapetit

Eteinen on huone, joka johdattaa koko kodin tunnelmaan. Usein eteisessä on vain vähän neliöitä, mutta silti sinne pitäisi mahtua paljon tavaraa: vaatteita ja kenkiä, sateenvarjoja, piLue lisääpoja ja käsineitä. Annamme parhaat säilytysvinkkimme, kerromme, mitkä tapetit saavat eteisen tuntumaan suuremmalta ja paljastamme, miten teet eteisestä persoonallisen. Kun tulet kotiin pitkän työpäivän jälkeen, eteinen on vastassa ensimmäisenä. Se on myös ensimmäinen huone, joka toivottaa kylään tulevat ystävät tervetulleiksi. Siksi on tärkeää, että eteisen tapetti tuntuu kutsuvalta ja persoonalliselta. Voit käyttää eteistä myös ikään kuin ovisilmänä, josta vieraasi saavat esimakua muun kotisi tyylistä. Kun aloitat eteisen uudistamisen, mieti ensin, millainen tunnelma eteisessä vallitsee kotiin tultaessa. Onko sinusta mukava astua eteiseen, tuntuuko eteinen pimeältä vai valoisalta ja onko siellä sotkuista tai ahdasta? Nämä pohdinnat auttavat sinua muodostamaan kuvan siitä, mitä haluat muuttaa. Jos eteisessä on esimerkiksi sekaista, panosta säilytysratkaisuihin. Jos eteinen puolestaan tuntuu ahtaalta, valitse vaalea ja avartava tapetti.

Sovita eteisen sisustus tarpeiden ja neliöiden mukaan

Eteisen kalustaminen riippuu tilan koosta ja siitä, onko se pitkä ja kapea vai neliskanttinen. Myös perheesi tarpeilla on tärkeä merkitys. Aloita tekemällä pohjapiirros. Se auttaa sinua hyödyntämään tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Jos eteinen on tilava, säilytyskalusteita voi sijoittaa lattialle. Käytä matalaa lipastoa, jonka päällä voi istua kenkiä riisuttaessa, tai koreja lattialla. Jos neliöitä on vähän, kehotamme suuntaamaan ajatukset korkeammalle. Käytä seinää säilytystilana ja kiinnitä sille koukkuja ja hyllyjä. Kapeaan eteiseen sopivat pyöreät matot, vaakasuorat tapettikuviot ja suuret peilit. Peili on erinomainen eteisessä, koska siitä voit myös tarkistaa kampauksen ja vaatteet pikaisesti ennen kotoa lähtemistä. Jos kotona asuu lapsia, ripustuskoukut kannattaa kiinnittää heille sopivalle korkeudelle. Näin lapset saavat itse ripustettua ulkovaatteensa ja ylettyvät niihin aamulla, kun on aika lähteä kouluun. Laatikot ja korit voi asettaa lapsen korkeudelle, jotta pipot, käsineet ja tärkeät tavarat pysyvät järjestyksessä. Jos uskallat ottaa pieniä riskejä tapettivalinnassa, ota perheen pienimmät mukaan valitsemaan tapettiaihetta.

Eteisen valaistus – parhaat vinkkimme

Oikeanlainen valaistus on kaiken a ja o, kun eteiseen halutaan valoisa ja kutsuva tunnelma. Tyylikäs kattovalaisin antaa hyvän yleisvalaistuksen ja on hieno yksityiskohta sisustuksessa. Vaikka eteisessä ei ole tapana oleskella, tunnelmavalaistus on silti tärkeä, jotta eteinen tuntuu kodikkaalta. Jos tilaa on vähän, panosta seinävalaisimiin ja valosarjoihin. Myös pöytävalaisin lipaston päällä valaisee pehmeästi, Jos eteisen tapetti on tumma tai eteinen on pieni, valaistuksen merkitys korostuu entisestään.

Tapettikuviot ja sisustus

Eteisessä voit rohkeasti kokeilla uusia sisustusratkaisuja: Se on usein huoneista pienin eikä siellä vietetä niin paljon aikaa, että sisustukseen ehtisi kyllästyä. Eteisessä voit irrotella värikäillä ja suurikuvioisilla tapeteilla, jotka elävöittävät tunnelmaa. Vaihtoehtoisesti voi turvautua ihanan värikkääseen kynnysmattoon, joka luo kodikasta tunnelmaa. Jos valitset tumman tapetin, voit hyvin valita hyllyihin ja muihin huonekaluihin pehmeämpiä värejä. Eteisessä voit päästää luovuutesi valloilleen ja hyödyntää fiksuja ratkaisuja. Rakenna vaikkapa kiinteä penkki, jonka päällä voi istua ja joka samalla piilottaa alleen perheen kenkäkaaoksen. Tai tapetoi vaatekaapin liukuovi ihanalla kuviolla, joka peittää taakseen niin luistimet kuin koulureputkin. Muista varata säilytystilaa myös pienille tavaroille, kuten avaimille, lompakoille ja puhelimille.

Eteistapetin valitseminen

Vaikka voimakkaat värit ja isokokoiset kuviot sopivatkin eteiseen, pari asiaa kannattaa pitää mielessä eteisen tapettia valittaessa. Tässä muutama tapettivinkki:
  • Jos eteinen on pieni, valitse mieluummin tapettiin vaaleita ja viileitä värejä, jotka avartavat huonetta.
  • Toinen tapa saada eteinen tuntumaan isommalta on valita vaakaraitoja pystyraitojen sijasta.
  • Jos haluat mieluummin saada tilan tuntumaan korkeammalta, valitse tapetti, jossa on pystyraidat. Voit myös maalata lattia- ja kattolistat eteisen tapettiin sointuvalla sävyllä.
  • Jos eteisessä on rutkasti neliöitä, voit irrotella ja valita tummia värejä ja suuria kuvioita, jotka luovat kodikasta ja kutsuvaa tunnelmaa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.