Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Frame of Mind – Lemonin tapettimallisto

  Photowall ja eteläafrikkalainen Lemon-designstudio esittelevät ylpeinä Frame of Mind -tapettimalliston, joka keskittyy ihmisten erilaisiin tyyleihin, mielialaan ja tunteisiin. Mallistossa kohtaavat vesivärit, tekstiilipinnat ja käsinmaalatut kuviot, jotka ovat täynnä yksityiskohtia.
  Botany Banana

  Mosaiikkikuvio karusta vuorenhuipusta ja banaaninlehti, joka on herätetty eloon koristeellisilla yksityiskohdilla. Frame of Mind -tapettimalliston kuva-aiheet ovat värikkäitä, hienoja, läsnä olevia, persoonallisia ja trendikkäitä samanaikaisesti – ja ne sopivat erilaisiin huoneisiin.

  – Kuva-aiheemme eivät edusta ainoastaan yhtä tyyliä tai ajankohtaista trendiä, vaan ne ovat erilaisia, jotta ne sopisivat erilaisiin makuihin ja ympäristöihin. Jokainen design on ainutlaatuinen ja huolella valittu. Tuloksena on mallisto, joka kuvastaa aitoa modernia kokonaisuutta, sanoo Kevin Frankental, yksi Lemonin perustajista.

  Frame of Mind -mallisto sisältää yksitoista huolella valittua kuva-aihetta, joista muutamia on saatavana eri värivaihtoehdoissa. Kuva-aiheet ovat myynnissä Photowallilla, ja niitä voi tilata mittojen mukaan valokuvatapetteina hintaan 32 euroa/neliö. Kuvassa kuva-aihe Botany Banana.

  Mallisto lanseerataan Polhemin showroomissa, osoitteessa Keskuskatu 1 B Helsinki, 15. syyskuuta, ja se on esillä muutaman viikon ajan.

  Watercolour Blue
  Speckle Green

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Lemon - Frame of Mind

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Olaf Hajek, Lilesadi ja Padma Bhatt

  by Photowall FI

  Photowall esittelee designyhteistyökolmikon. Kolme kuva-aihetta, kolme eri muotoilijaa kolmesta eri maasta. Kiemuraisia kukkia, graafisia muotoja ja iloisen värisiä puita. Kolme ainutlaatuista taideteosta – kaikki ovat muotokieleltään yksilöllisiä.

  Acne JR – tapettiaihe 2.0

  by Photowall FI

  Esittelemme nyt muutamia uusia ja päivitettyjä tapettiaiheita ruotsalaiselta Acne JR -suunnittelijakaksikolta – myös näissä tapeteissa on nähtävissä kaksikolle tyypillinen muotokieli.

  Team Hawaiin tapettimallistossa on keskipisteessä luonto

  by Photowall FI

  Photowall ja ruotsalainen designduo Team Hawaii esittelevät ylpeänä malliston Nature calling, jonka tapetit ylistävät luontoa. Viidessä tapettikuvassa on muun muassa villieläimiä, kookkaita sieniä ja kiemuraisia lintuja.

  Uudista vaatehuone tapetilla

  by Photowall FI

  Tukholman muotiviikot ovat täydessä vauhdissa, minkä kunniaksi haluamme jakaa oman vinkkimme vaatehuoneen uudistamiseen tapetilla. Bloggari ja suunnittelija Andrea Brodin auttoi meitä vaatehuoneen seinän tapetoimisessa. Seinälle valikoitui valikoimaamme pian saapuva Gap Year - ​tapetti​aihe, joka on suunnittelijakaksikko Nothing Can Go Wrng. Tapetilla luot helposti ylellistä walk-in-closet-tunnelmaa vaatehuoneeseen.

  Cathy Nordströmin Daydreams-lastenmallisto

  by Photowall FI

  Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mitä mielikuvituksellisimman muotoisia kiviä sekä sinisiä jääkarhuja, jotka asustavat metsässä flamingojen ja valtavien mansikoiden keskellä. Tämä on Daydreams - lastenmallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija ja kuvittaja Cathy Nordström.

  Arjen unohdettujen aarteiden innoittamia tapettikuvioita

  by Photowall FI

  Photowall esittelee syksyllä 2017 eteläafrikkalaisen Lemon-designstudion kanssa tekemänsä toisen designyhteistyön tulokset. Haphazard Places mallisto koostuu 13 itsenäisestä tapettikuviosta, jotka kaikki ovat arkisten yksityiskohtien innoittamia.

  Voimakkaat tapetit syksyn trendiväreissä

  by Photowall FI

  Syksy on täydessä vauhdissa ja pian puiden lehdistä on vain muisto jäljellä. Uusi vuodenaika tuo mukanaan uudet trendit ja värit, jotka etsiytyvät kodissa kaikkialle, myös tapetteihin. Syksyn ja talven sisustustrendi on tavanomaista tummempi, ja pitkään pohjavärinä palvellut valkoinen saa väistyä tummempien värien ja murrettujen pastellisävyjen tieltä. Luonto vaikuttaa vahvasti kauden sisustukseen. Pehmeät sävyt ovat peräisin luonnon väriskaalasta, ja niitä yhdistellään luonnonmukaisiin struktuureihin, kuten puuhun, betoniin ja marmoriin.

  Uusi By May - tapettimallisto

  by Photowall FI

  Esittelemme nyt suunnittelijayhteistyömme uusimman tulokkaan, joka on ruotsalaisen suunnittelijakaksikko By Mayn luoma Fragments - tapettimallisto. Mallistoon kuuluu viisi aihetta, joissa on käytetty graafisia kuvioita ja pastellisävyjä. Kaksikko on saanut innoituksen tapetteihin kierrätysdesignista.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.