Leijonat & suuret kissat

Kissaeläimet ovat edelleen eräitä luonnonvaraisen maailman upeimmista eläimistä. Leijonat, tiikerit, gepardit, ilvekset ja leopardit ovat kauneimpia olentoja, jotka kulkevat ihanalla Lue lisääplaneetallamme. Käännä tämä kauneus valitsemaasi tilaan hankkimalla leijonia ja isoja kissoja kuvaava taustakuva, joka kuvaa näitä kuninkaallisia olentoja ja antaa huoneellesi kuninkaallista ilmettä samalla kun se loihtii luokkaa. Kokonsa, voimansa ja saalistustaitonsa ansiosta nämä kissat erottuvat edukseen, sillä ne voivat menestyä missä tahansa ympäristössä, jos ne jätetään rauhaan. Aseta leijonat ja isokissat -taustakuva esille, jotta voit ilmaista selviytymishengen ja tuoda ylpeyden tunteen kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa vapaa-ajan tilaan.

Leijonat & suuret kissat -taustakuva lasten iloksi

Valikoimamme kissa-aiheisia leijonat & isot kissat -tapetteja on yksi eläinluokkien lapsiystävällisimmistä kerroksista. Lapset ilahtuvat näistä jännittävistä ja ihastuttavista malleista, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niiden lämpimät värit ja sävyt saavat varmasti hymyn huulille pieniltä pojilta ja tytöiltä. Tämän leijonat & suurkissat -taustakuvaosion tuoma monimuotoisuus soveltuu myös vanhemmille, murrosikää lähestyville lapsille. Näiden hämmästyttävien suurten kissojen kiehtovuus ei lopu koskaan, sillä ne symboloivat niin monia tunteita ja niiden salaperäisyys tuskin koskaan katoaa.

Leopardit

Leopardi on erinomainen saaliinsa kyttäämisessä, liikkuu äänettömästi ja huomaamattomasti ja liikkuu paikasta toiseen huomaamatta. Siksi se liitetään usein myös termiin henkieläin, joka viestii oveluudesta ja tarkkailukyvystä, jota elämässä on oltava. Leopardit leijonat & suurkissat -tapettien valikoimassa on yksinkertaisesta Leopardi-nimisestä teoksesta, jossa on valkoinen tausta ja kaksi upeaa leopardia etualalla, lapsiystävällisempään motiiviin, jonka nimi on niin ikään Leopardi ja joka on taiteellisesti toteutettu eloisilla väreillä, ja joka sopii täydellisesti mihin tahansa lastenhuoneeseen, työhuoneeseen tai leikkialueelle.

Tiikereiden käyttäminen leijonat & suurkissat -taustakuvassa

Tämä erityisen suuri kissa on idässä voiman ja vallan symboli, sillä sitä pelätään ja kunnioitetaan yhtä lailla, ja sitä on käytetty hallinnan symboleina aasialaisessa taiteessa ja kirjallisuudessa. Monet kamppailulajiliikkeet perustuvat ison kissan varkaisiin ja lihaksikkaisiin liikkeisiin. Toisaalta tiikereitä ensin inhottiin ja sitten rakastettiin lännessä, jossa kirjailijat olivat pakkomielteisiä eläimen voimasta ja raakuudesta. Näitä kissaeläimiä korostavat Leijonat ja suurkissat -taustakuvat, kuten Lepotigress - Denim ja Beet, ovat kaunis koriste, minne ikinä laitatkin sen. Toinen omituinen mutta sensaatiomainen taiteellinen valinta on Tiger in a Tropical Storm, Henri Rousseau, hätkähdyttävä kuva, joka vetää silmää ja stimuloi aisteja. Voit melkein haistaa viidakon kasteen tuoksun.

Valoa nopeammin

Gepardia kutsutaan yleisimmin luontoäidin nopeimmaksi nisäkkääksi, joka on yhtä nopea ja tappava. Tämä leijonat & suurkissat -aiheinen taustakuva ilmentää itsetuntoa, nopeutta ja lasermaista keskittymistä. Muista tyypillisistä suurista kissoista poiketen ne eivät hyppää saaliinsa päälle, vaan juoksevat sen perässä. Cheetah Reveries - Cognac and Steel on loistava esimerkki tästä, sillä se kuvaa eläintä jalolla mutta mahtavalla tavalla, joka luo keskustelua, sijoititpa sen sitten asuin- tai työskentelytilaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1