Kauris

Vastoin yleistä käsitystä, jonka mukaan peurat ovat nätti mutta tavallinen eläin, maailmassa on itse asiassa yli 60 erilaista peuralajia. Näitä ystävällisiä olentoja esiintyy kaikillaLue lisää mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta, ja ne voivat elää monenlaisissa elinympäristöissä vuoristoalueista lämpimiin ja kosteisiin sademetsiin. Voit esitellä tätä selviytymishenkeä ja päättäväisyyttä kaunistaessasi tilojasi Photowallin erinomaisella valikoimalla peuratapetteja. Nämä motiivit vetoavat erityisesti nuorempaan väkeen eli lapsiin. Lapsiystävälliset mallit, pehmeät ja miellyttävät värit, ainutlaatuiset mallit ja mahdollisuus muokata näitä kohteita oman estetiikkasi ja sisustuksesi mukaan, löydät varmasti oikean peuratapetin huolella valitusta peuratapettieryhmästämme.

Hirvitapettien perhenäkökulma

Jotta saisit nopean yleiskatsauksen perhedynamiikasta peuratapetissa, selvitetään terminologia oikein. Urospeuraa kutsutaan urospeuraksi, mutta joitakin suurempia uroksia kutsutaan hirviksi. Naarashirveä kutsutaan peuraksi tai kauriiksi. Nuorta peuraa kutsutaan kauriinpoikaseksi. Hirvieläimet voidaan erottaa toisistaan sarvien perusteella. Nämä kuninkaalliset ja upeat päähän kiinnitetyt koristeet näkyvät myös peuran taustakuvissa. Lähes kaikilla hirvieläinlajeilla on sarvet, lukuun ottamatta kiinalaista vesihirveä. Joka vuosi sarvet putoavat ja kasvavat uudelleen. Tätä voidaan käyttää symboliikkana sisustuksessa käyttämällä kauratapettia, kuten Oatmeal Spice Deer -tapettia, jossa on kaikenlaisia sarvia, jotka on esitetty energisten värien kollaasityylinä. Monenlaisten peurojen loistokas ulkonäkö houkuttelee, yksinäinen muotoilu kiehtoo ja muodikas tyyli kiinnittää kaikkien tilaan astuvien katseet. Tämä peuratapetti voi kohottaa tunnelmaa tai ilmapiiriä missä tahansa asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilassa.

Äiti ja peura peuratapetissa

Äidin ja lapsen välinen suhde on jotain puhdasta ja aina läsnä olevaa meidän ihmisten elämässä. Tämä pätee myös moniin eläimiin, ja kauriin ja sen peuran välinen yhteys on näkyvästi esillä lähinnä sen vuoksi, että se on kuvattu erittäin suositussa animaatioelokuvassa. Osa tämän kokoelman peuratapeteista on tuon median perintöä, ja esimerkiksi Deer in Woods, Deer World Lines - Light Blue ja Deer World Lines - pinkki näyttävät herkän mutta merkityksellisen sukulaisuussuhteen eri väreissä. Se ei ainoastaan ilahduta lastasi tai lapsiasi, vaan se myös vetää sydämen nyörejä perheen, ystävien tai vieraiden, joita sinulla on vieraana. Näin lapsiystävällinen ja ystävällinen peuratapetti huvittaa ja herättää varmasti huomiota, ja hyvin unenomainen sommittelu vie sinutkin melkein takaisin omaan lapsuuteesi.

Jopa lisää peuratapetteja lapsille

Deer in Purple Woods on vieläkin ilmeisempi valinta lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Kauniit violetit sävyt, sävyt ja sävyt ovat lukossa hurmaamaan lapsesi tai lapsesi. Siinä näkyy nuori hirvi tai peura seisomassa metsässä, jota ympäröivät puut ja kukat sekä perhosten kaleidoskooppi. Tämä peuratapetti on todella maaginen ja lumoava, täydellinen lahja hänelle tai hänelle. Sama koskee Young Deer - Gooseframe - Pink Green ja Young Deer - Gooseframe Lightblue, kaksi upeaa peura-taustakuvaa, jotka tuovat iloa ja saavat lapset nauramaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-31 31:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.