Kauris & hirvi

Luonnolla on joskus hassu tapa auttaa meitä vähäpätöisissä asioissa. Jopa sisustussuunnittelua voidaan auttaa meidän kiinnostuksestamme tuolla ulkona olevaan maailmaan. Tämä pätee eriLue lisäätyisesti silloin, kun on kyse eläimistä. Photowallin peura & Hirvi- ja peuratapettikokoelma on loistava esimerkki tästä. Nämä kuninkaalliset otukset ovat ihanteellinen, tyylikäs ja ja eläväinen motiivi kotiisi tai toimistoosi maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, olipa kyse sitten visuaalisesta tasapainosta tai kiinnostavuudesta. tai painoarvoa. Kaikkia peura- ja hirvitapettien kohteita voidaan valita muutettavaksi ja muokattavaksi riippuen siitä, miten ne ovat käytettävissä. toiveidesi, sisustussuunnitelmasi maun ja kokonaissuunnitelmasi mukaan.

Hirvi & hirvi taustakuva

Saattaa olla yllättävää huomata, että maailmassa on itse asiassa yli 60 erilaista peuran alalajia. Ne elävät käytännössä kaikissa paikoissa paitsi Etelämantereella, jossa on aivan liian kylmä. Lisäksi peurat eivät Australiassa, ja vain yksi laji elää koko Afrikassa. Se, että ne voivat elää myös hyvin äärimmäisissä ympäristöissä, on myös mielenkiintoista oppia. Vaikka tämä saattaa tuntua jokseenkin kevytmieliseltä ja koska useimmat hirvi- ja peura- ja hirvitapettimalleista ovat enemmän taiteellisia ja koristeellisia, tämä tieto on kuitenkin kätevä, kun olet kun sinulla on vieraita, jotka kyselevät visuaalisesti mukaansatempaavasta ja kiehtovasta kuvasta, joka sinulla on kotonasi tai toimistossasi.

Perhearvot hirvi- ja peuratapetissa

Jotta asiat pysyisivät yksinkertaisina, vaikka hirvieläinlajeista on tunnistettu viisi pääluokkaa, päätimme esitellä peurat omana kategorianaan, mutta lisäsimme joukkoon myös hirven. Hirvet ja peurat elävät laumoissa ja pysyvät suurimman osan ajasta yhdessä, jotta ne tietäisivät, milloin lähellä on petoeläin. Tämä voidaan myös kääntää käyttää peura- ja hirvitapettia sisätilojen koristeena, koska se merkitsee yhteenkuuluvuutta, joka on mikä on erityisen tervetullutta kodissa. Vaikka vain emohirvi antaa vanhempiensa hoivaa ja useimmiten yksi tai kaksi peuraa saa lapsensa. kauden aikana, hirviperheen näkeminen voi olla yksi kiehtovimmista kohtauksista, joita voit todistaa elämäsi aikana. Deer in Woods on loistava näyte tästä käsityksestä, ja siinä näkyy kauris ja sen jälkeläinen, lapsiystävällisen hienovaraisen sävyisessä sinistä ja vihreää. Tämä näyttää upealta missä tahansa lastenhuoneessa, opiskelualueella tai leikkitilassa.

Suuri

Kokoinen Hirvet voivat helposti painaa yli 1 500 kiloa ja kasvaa yli kaksi metriä pitkiksi! Näiden eläinten sarvet ovat todella hämmästyttävät, sillä ne voivat ulottua neljästä metristä kuuteen metriin? Toisin kuin useimmat hirvet, hirvet ovat yksinäisiä eläimiä. jotka eivät elä laumoissa. Nämä eläimet ovat hyvin aggressiivisia, kun on kyse reviirinsä suojelemisesta. Hirvi elää jopa 20 vuotta, ja pitkäikäisyys riippuu lähinnä petoeläinten tiheydestä ja metsien puiden tiheydestä. Tuo nämä ainutlaatuiset ja yksinäiset ominaisuudet tiloihisi upealla hirvi- ja peura- ja hirvitapettikokoelmallamme. joissa on hirvi, jota mielenkiintoisella tavalla kutsutaan brittiläisessä englannissa hirveksi, mutta se on keskustelunaihe toiseen kertaan. päivä. Tutustu Oatmeal Spice Deer -tapettiin, jossa on ison hirven lisäksi myös erilaisia peuroja, sekä uroksia että naaraita. Tässä trendikkäässä ja raikkaassa motiivissa on todella harvinainen, laadukas taideteos, joka vain ponnahtaa esiin. väriä ja eloisuutta. Tämä on optimaalinen peura- ja hirvitapetti, jolla voit piristää ja uudistaa kotiasi, toimistosi tai mitä tahansa muuta muuhun vapaa-ajan tilaan, jonka olet valinnut suunnittelemaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1