Viidakon eläimet

Viidakkoeläimet ovat kesyttämätön luonnonvoima, joka voi tehdä huoneesta tai tilasta erinomaisen elävän ja herättävän käyttämällä viidakkoeläinten tapettia. Tutustu johdattelevaan tauLue lisäästakuvakokoelmaamme, jossa on nisäkkäitä, kuten apinoita, apinoita, karhuja, peuroja, hirviä, leijonia ja muita isoja kissoja. Nämä hurjat eläimet heijastavat persoonallisuuttasi, joten on tärkeää valita sopiva valinta ympäristöön ja yhdistää se yleiseen suunnitteluun, olipa kyseessä sitten koti tai ehkä jopa toimisto, jotta se saisi erilaisen vaikutuksen.

Viidakkoeläinten taustakuvan vaikutus

Kuten aiemmin mainittiin, viidakkoeläinten tapetti voi herättää mielen ja tuoda eloa valitsemaasi tilaan. Villieläimet herättävät lähes aina reaktion, olipa kyse sitten vaistomaisesta suojelun hakemisesta tai luonnollisesta uteliaisuudesta, joka sitoo meidät näihin usein hämmästyttäviin eläimiin. Siksi viidakkoeläinten tapetti on järkevä koriste melkein missä tahansa huoneessa, vieläpä lastenhuoneessa. Kaikki tietävät, että tämä koriste voi lopulta johtaa siihen, että lapsesi kiinnostuu enemmän eläintieteestä tai vain kasvattaa arvostusta eläinmaailmaa kohtaan.

Apinat ja apinat

Sekä apinat että apinat kuuluvat kädellisten heimoon, mikä tarkoittaa, että niillä on yhteisiä piirteitä, kuten eteenpäin suunnatut silmät, erittäin joustavat raajat ja näppärät sormet. Apinan ja apinan välillä on kuitenkin merkittäviä eroja, kuten aivojen koko ja elinikä, luuston rakenne ja liikkuminen, hännän olemassaolo tai puuttuminen sekä älylliset kyvyt. Apinoilla on suuremmat aivot ja luusto, niillä ei ole häntää ja niitä pidetään yleensä älykkäämpinä, kun taas apinat ovat ketterämpiä, niillä on häntä ja ne liikkuvat usein nelijalkaisina, kuten kissojen ja koirien kaltaiset eläimet. Nämä olennot ovat aina kiehtoneet meitä ihmisiä, koska ne ovat kaikkein samankaltaisimpia kuin me ihmiset, mikä tekee viidakon eläimistä apinan tai apinan tapetista hyvin asiaankuuluvan ja samalla mielenkiintoisen valinnan seinäkoristeeksi. Monkey See Monkey Wah on yksi näistä hyvin kiehtovista motiiveista, ja siinä näkyy viidakkokohtaus, jossa on eri apinalajeja, ja se on toteutettu rehevillä ruskeilla väreillä, mikä antaa sille hyvin eksoottisen kauneuden, joka näyttäisi hyvältä millä tahansa seinällä.

Teikkaeläinten tapetti lasten iloksi

Söpöt viidakkoeläimet, Viidakko - keltainen ja Afrikka - tummanharmaa ovat vain joitakin lapsiystävällisempiä kuvituksia, jotka herättävät nuorekkaan uteliaisuuden ja synnynnäisen ihmetyksen. Lapsia luonnollisesti kiehtoo erämaa, sillä siellä on olentoja, joita he eivät ehkä ole koskaan nähneet oikeassa elämässä tai ehkä vain eläintarhassa, joka ei, myönnettäköön, ole niiden luonnollinen elinympäristö. Upea viidakkoeläinten taustakuva täyttää heidän kaipuunsa villiin luontoon, mutta ei kuitenkaan ole liian pelottava ja todenmukainen, jotta he voivat nauttia ja arvostaa eläimiä niiden taidokkaasta kuvauksesta viidakkoeläinten taustakuvaosastollamme.

Leijonat ja isokissat viidakkoeläinten taustakuvina

Kissaeläimet ovat edelleen eräitä luonnonvaraisen maailman upeimmista otuksista. Leijonat, tiikerit, jaguaarit ja leopardit ovat eräitä kauneimpia maailmassa kulkevia olentoja. Käännä tämä kauneus valitsemaasi tilaan hankkimalla viidakkoeläinten taustakuva, joka kuvaa näitä suuria kissoja ja antaa huoneellesi kuninkaallisen ilmapiirin samalla kun loihdit tyyliä. Hidden Leopard on omituinen maalausta muistuttava viidakkoeläinten tapetti, jolla on niin suuri luonne, aivan kuten kaikilla muillakin tämän valikoiman ensiluokkaisilla motiiveilla.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.