Safarin eläimet

Safari tulee arabian kielen sanasta, joka tarkoittaa matkaa. Englantilaiset käyttivät termiä 1800-luvun loppupuolella, kun he olivat vuorovaikutuksessa Afrikan eri heimojen kanssa, viLue lisääittaamaan maamatkoihin, joita yleensä tekevät matkailijat, jotka haluavat nähdä nähtävyyksiä Afrikassa. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että niin kauan kuin olet paikassa, jossa voit tarkkailla eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä, olet teknisesti ottaen safarilla. Tämä Safari eläimet taustakuva kokoonpano koostuu kahdesta alaluokasta, kätevästi järjestetty iloksesi, huippuluokan motiiveja ainutlaatuisia malleja ja kuten kaikki Photowallin taustakuvat, saatavilla muokkausta toiveidesi ja estetiikan mukaan. Tuo luonnon kauneus kotiisi tai toimistoosi valitsemalla Safarin eläimet -taustakuva!

Mitä ovat Safarin eläimet

Safarieläimiä ovat periaatteessa kaikki eläimet, jotka viihtyvät niityillä tai savanneilla. Näihin eläimiin kuuluvat norsu, kirahvi, seepra, leijona, virtahepo, sarvikuono, impala ja leopardi, mutta ne voivat laajemminkin käsittää myös muita lajeja tai samankaltaisia eläimiä. Safarieläinten taustakuvassa esiteltävät eläimet ovat norsu, leijona, leopardi, tiikeri ja gepardi. Mikä tahansa näistä Safarieläinten tapettivalikoimassamme olevista kappaleista täyttää ja ylittää sisustustoiveesi harvinaisilla koostumuksillaan, välittömästi ponnahtavilla väreillään ja mielenkiintoisella läsnäolollaan, joka varmasti piristää asuin- tai liiketilojasi.

Elefantit Safarin eläimet tapetti

Norsu on suurin maannisäkäs. Vain kolme lajia on vielä elossa, nimittäin afrikkalainen puskanorsu, afrikkalainen metsänorsu ja intialainen tai myös aasialaisena tunnettu norsu. Valtavasta koostaan huolimatta norsut ovat enimmäkseen rauhallisia kasvinsyöjiä, ja ne saattavat viettää jopa 16 tuntia päivässä pelkkää syömistä. Safarieläinten tapetti näistä huomattavista jättiläisistä sopii täydellisesti niin moneen huoneeseen, olipa kyseessä sitten lapsi, teini-ikäinen tai aikuinen. Henna Elefantti on selvästi upea motiivi, joka näyttää äärimmäisen siistiltä ja tyylikkäältä, ja siinä on tarpeeksi tyyliä ja tyyliä tyydyttämään kaikki sisustus- ja suunnittelutarpeet ja -toiveet.

Leijonat & suurkissat tapetti lasten iloksi

Valikoimamme kissa-aiheisia leijonia & isoja kissoja tapetteja on yksi eläinluokkien lapsiystävällisimmistä kerroksista. Lapset ilahtuvat näistä jännittävistä ja ihastuttavista malleista, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niiden lämpimät värit ja sävyt saavat varmasti hymyn huulille pieniltä pojilta ja tytöiltä. Tämän leijonat & suurkissat -taustakuvaosion tuoma monimuotoisuus soveltuu myös vanhemmille, murrosikää lähestyville lapsille. Näiden hämmästyttävien suurten kissojen kiehtovuus ei lopu koskaan, sillä ne symboloivat niin monia tunteita ja niiden salaperäisyys tuskin koskaan katoaa.

Hear me roar

Leijona, jota joskus kutsutaan myös petojen kuninkaaksi, on erittäin tärkeä eläin safarilla. Kooltaan se on tiikerin jälkeen toiseksi suurin, ja leijonien keskimääräinen elinikä on kymmenestä neljääntoista vuotta. Ne ovat keskeisiä petoeläimiä, jotka varmistavat ekosysteemin tasapainon. Tuo majesteettista tunnelmaa kotiisi tai toimistoosi laittamalla esille kuninkaallinen leijonan Safari-eläimet -taustakuva.

Safarieläinten taustakuva leopardista

Leopardi on myös leijonan tavoin suurkissa. Kun olet safarilla, voit erottaa leopardin kahdesta muusta täplikkäästä kissasta, gepardista ja jaguaarista, niiden täplien jakautumisen perusteella. Toisin kuin leijonat, leopardit voivat metsästää ja syödä mitä tahansa, mikä antaa niille leiman opportunistisista metsästäjistä. Leopardit tunnetaan erinomaisesta kiipeily- ja uimakyvystään, joka johtuu niiden erittäin vahvoista olkaluista ja lihaksista. Lisää näitä kiehtovia kissaeläimiä sisustukseesi upealla valikoimallamme Safari-eläinten tapetteja, kuten teoksella nimeltä Hidden Leopard, joka on oikukas maalausta muistuttava Safari-eläinten tapetti, jolla on niin suuri luonne.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-81 81:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.