Perhoset

Ihmiset ovat aina rakastaneet katsella värikkäitä ja kauniita perhosia, jotka leijailevat kukasta kukkaan. Se on lähes ikivanha kiehtovuus näitä olentoja kohtaan, koska perhoset ovat Lue lisääsyviä ja voimakkaita elämän kuvauksia ja muodonmuutoksen tai jopa uudelleensyntymisen teemoja. Siksi monissa kulttuureissa ihmiset yhdistävät perhosen sieluumme. tai henkiin. Voit tuoda tämän tunnelman kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan hankkimalla yhden Photowallin erinomaisen perhostapetin. Ainutlaatuiset mallit, rikkaat yksityiskohdat ja eloisat värit sopivat yhteen tai muodostavat kontrastin täydellisesti minkä tahansa sisustuksen, värimaailman tai yleisen estetiikan kanssa. Ympäri maailmaa ihmiset pitävät perhosta edustavan muutosta, toivoa ja kestävyyttä. Tuo tämä elintärkeä ajatus ja inspiraatio asuin- tai kaupalliseen tilaan. Lisäksi voit muokata näitä motiiveja yleiseen suunnittelusuunnitelmaasi sopiviksi.

Lisää symboliikkaa perhosten taustakuvissa

Lukuisten tarinoiden kautta olemme varmasti kuulleet perhosten symboloivan elämän kamppailuja, joita ihmiset ovat kestäneet saadakseen noustakseen paremmaksi ihmiseksi, mistä johtuu edellä mainittu uudestisyntymisen ja muodonmuutoksen teema. Perhosen elinkaari perhosen elinkaaressa on itse asiassa neljä vaihetta, nimittäin munat, toukka, joka tunnetaan myös toukkana, nukke ja loppuvaihe, joka on aikuinen. Kotelon sisällä nukke muuttuu aikuiseksi perhoseksi. Tämä muutos voi kestää muutaman päivän. joillakin perhoslajeilla ja toisilla jopa vuoden! Tämä tekee perhosaiheisesta perhosten taustakuvasta entistäkin enemmän palkitsevammaksi, kun tietää, miten lyhyen mutta rikkaan elämän nämä hyönteiset elävät. Se merkitsee, että meidän on otettava kaikki irti tästä päivästä. elämästä ja että muutos voi olla äkillinen tai kantava, mutta aina jatkuva. Itse asiassa perhosten taustakuva on loistava muistutus siitä, että muutos on hämmästyttävää ja elämää muuttavaa. Bugs & Butterflies Offwhite - Pieni näyttää elämän kiertokulun vuonna ekosysteemissä, mikä on toinen voimakas tapa muistuttaa meitä siitä, että meidän on aina mahdollisuuksiemme mukaan huolehdittava ympäristöstä.

Elämä on liian lyhyt

Perhoset elävät yleensä vain muutaman viikon, mikä on toinen erittäin tärkeä seikka, joka niistä on hyvä tietää. Kun se ilmestyy kotelostaan täysikasvuisena aikuisena, perhosella on useimmiten vain 2-4 lyhyttä viikkoa elinaikaa. Tuona aikana se keskittää kaiken energiansa kahteen tehtävään, jotka ovat syöminen ja parittelu. Perhosten tapetti kotiisi, toimistossa tai vapaa-ajan tilassa voi palauttaa mieleen tällaiset perustarpeet ja -halut, joita meillä kaikilla on. Vielä kerran, se jälleen kerran kehottaa meitä keskittymään elämän tärkeisiin asioihin, mikä on hyvin voimakasta, kun kyseessä on koriste. olennaisesti. Perhosia sisältävä tapetti, kuten Butterfly Poetry - Pink and Grey, voi elvyttää akkujamme ja nälkäämme... elämänhalua sen upeiden sävyjen, sävyjen ja sävyjen avulla. Eri sävyjen houkutteleva sekoitus saa sinut tuntemaan itsesi toiveikkaaksi. ja herättää uuden tarkoituksen. Tämä olisi siis ihanteellinen perhosia sisältävä tapetti olohuoneeseen tai perhealueelle.

perhoset tapetti muistoksi

Perhoset käyttävät kaikenlaisia temppuja välttääkseen joutumasta syödyiksi, vaikka ne sijoittuvat melko alas ravintoketjussa, ja monet nälkäiset saalistajat tekevät niistä mielellään aterian. Jotkut perhoset taittavat siipensä sulautuakseen... ja tekevät itsensä lähes näkymättömiksi saalistajille naamioinnin avulla. Selviytyjänä oleminen on myös korkealla. inspiraation tarpeessa, kun ajatellaan tilan sisustamista, joten perhosten taustakuva on mitä parhainta järkevintä. Ne käyttävät myös temppuja, kuten muiden hyönteisten jäljittelyä kirkkailla väreillä, jotka ovat myrkyllisiä, jotkut voisivat sanoa, että perhosten tapetti osoittaa, että voit elää elämääsi pikavauhtia.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-68 68:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.