Stina Wirsén

Stina Wirsén

Stina Wirsén syntyi vuonna 1968 Tukholmassa ja on yksi Ruotsin kuuluisimmista kuvittajista. Hän on työskennellyt ammattimaisena kuvittajana siitä lähtien, kun hän valmistui Konstfack Lue lisääUniversity College of Arts, Crafts and Design -oppilaitoksesta vuonna 1992. Kaikkien tyylilajien kokeneena kuvittajana Stina Wirsénilla on nimittäin kokemusta sekä lastenkirjojen että muoti- ja muotokuvienkin kuvitusten parissa työskentelystä.

Hehkuva vesiväri tapaa elävät viivapiirrokset Travel Storiesissa

Vuonna 2019 Stina Wirsén loi yhdessä Photowallin kanssa kokoelman Travel the World, kokoelma viivapiirroksia, jotka kuvaavat haute couturea ja katumuotia eri puolilta maailmaa. Vuodesta 2018 Stinalla on myös useita vesivärejä, jotka ovat Photowallin Watercolor-kokoelmassa (lue lisää alla), mutta nämä kaksi maailmaa - viivapiirrokset ja vesivärit - eivät ole toistaiseksi kohdanneet.

Stina Wirsénin ja Photowallin yhteistyö jatkuu nyt uudella kokoelmalla Travel Stories, joka yhdistää Stinalle tyypilliset muotipiirustukset kaupunkikuviin ja yhdistää voimakkaat viivapiirrokset hehkuvien vesivärien kanssa.

Stina Wirsén on kirjoittanut ja kuvittanut useita lastenkirjoja

Stina Wirsén on kirjoittanut ja kuvittanut useita lastenkirjoja, kuten Brokiga- ja Vem?-sarjat. Kirjoja on käännetty viidelletoista eri kielelle, ja hänelle on myönnetty useita palkintoja, kuten muun muassa Expressenin Heffaklumpen Cultural Prize -lastenkirjallisuuspalkinto, Elsa Beskow -palkinto sekä Nordiska Tecknare's -palkinto. Hänen työnsä ovat olleet esillä museoissa ja gallerioissa ympäri maailman, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Saksassa, Intiassa ja Japanissa.

Stina Wirsén on myös tunnettu kuvituksistaan kansallisessa Dagens Nyheter -sanomalehdessä, josta hänelle on myönnetty lukuisia palkintoja. Hänen tyyliään voidaan kuvata minimalistiseksi, mutta samalla voimakkaan kuvailevaksi.

Stina Wirsén on luonut Photowallille leikkisiä ja värikkäitä tapettikokoelmia, jotka perustuvat kuuluisiin lastenkirjoihin - Brokiga-kokoelmaan, joka tuli markkinoille vuonna 2012, ja Vem?/Who?-kokoelmaan, joka julkaistiin vuonna 2015.

The Watercolor -kokoelma on uusin lasten tapettikokoelma, joka on saanut inspiraationsa luonnosta ja lasten tavasta nähdä maailma. Watercolor-kokoelman kuvitukset luotiin erityisesti tukholmalaisen Uuden Karoliinisen sairaalan osastoa varten vuonna 2018, ja nykyään ne ovat osa Photowallin perustuotevalikoimaa.

Stina Wirsénin lastentapetit – täydellinen valinta lastenhuoneeseen

Stina Wirsénin lastentapetit ovat täydellinen valinta lastenhuoneeseen. Stina Wirsénin kauniisti kuvitetut tapetit ovat täynnä hauskuutta ja hahmoja, joihin on helppo rakastua. Värikkäällä lastentapetillamme voit luoda inspiroivan ja kiinnostavan tunnelman lapsellesi. Photowall tarjoaa laajan valikoiman Stina Wirsénin lastentapetteja, jotka perustuvat rakastettujen Brokiga- ja Vem?-lastenkirjojen kuvituksiin. Löydä hauskat ja leikkisät lastentapetit, kuten Brokiga Party 3 tai kaunis metsäinen tapetti, joka on täynnä eloisia värejä, nimeltään Skog– joista molemmat ovat täydellisiä hoitopaikkoihin ja lastenhuoneisiin.

Ryhdy luovaksi suunnitellen lapsesi makuuhuoneen sisustus

Ryhdy luovaksi suunnittelemalla sisustus lapsesi makuuhuoneeseen. Lapsesi huoneen sisustaminen tapetilla on todella helppoa ja hauskaa. Voit päättää tapetoida koko huoneen, luoda yhden kuvioseinän - tai mikset tapetoisi kaapinovia? Kaikki on mahdollista. Toisinaan pienet muutokset lastenhuoneessa vaikuttavat suuresti koko huoneeseen, saaden lastenhuoneen vaikuttamaan jälleen raikkaalta ja uudelta.

Leikkisiä ja värikkäitä tapetteja lapsille

Leikkisiä ja värikkäitä tapetteja lapsille – täynnä hassuja hahmoja ja yllätyksiä. Stina Wirsénin tapettisuunnittelu on täynnä ihania yksityiskohtia, jotka voivat kannustaa lapsesi mielikuvitusta. Muunna lapsesi makuuhuone hauskaksi, inspiroivaksi ja iloiseksi leikkitilaksi, jossa lapsesi haluaa viettää aikaa.
  • Näytetään 1-46 46:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.