Kukkakaritsa - Tapetti - Lastenhuone

Lila + Lola

Lila and Lola on luova äidin ja tyttären muodostaman tiimi, joka luo trendikästä seinätaidetta maanläheisellä vivahteella. Heidät tunnetaan luultavasti parhaiten upeista eläinmuotokuvLue lisääistaan, joissa he yhdistävät tyylikkyyden ja leikkisyyden upealla tavalla.

Lila and Lola -tuotemerkki syntyi äitiydestä, mikä antoi heille uuden näkökulman yhdessä vietettävään elämään vahvaan luomisen haluun yhdistettynä. Duo työskentelee enimmäkseen valokuvauksen, maalauksen ja graafisen suunnittelun parissa, ja he löytävät inspiraationsa sekä luonnosta että modernista suunnittelusta. He asuvat kuvankauniilla vuoristoalueella Australiassa ja kuvailevat alueen olevan jatkuva rajattoman inspiraation ympäristö. Lisäksi he matkustavat usein ja mielellään kotimaassaan pienellä vintage-asuntovaunullaan, joka esiintyy myös heidän luontoon liittyvissä aiheissaan, jotka saavat kaipaamaan Australian upeaa rannikkoa ja värikkäitä kontrasteja.

  • Näytetään 1-66 66:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.