Lumottu metsä - Tapetti - Toimisto

...

aihetta

Jonna Jinton

Monet unelmoivat pakkaavansa kaiken kotoaan ja muutavansa maaseudun rauhaan. Juuri tämän toteutti ruotsalainen bloggaaja, valokuvaaja ja taiteilija nimeltä Jonna Jinton. Hän aloitti vLue lisääalokuvauksen jo teini-ikäisenä Pohjois-Ruotsin luonnon ja ympäristön inspiroimana. Itseoppinut valokuvaaja Jonna Jinton kuvaa luontoa uniikista ja taiteellisesta näkökulmasta katsoen. Hänen valokuvansa ja niistä syntynyt tapettikokoelmansa Northern Wilderness peilaavat unenomaista luontoa sekä sen vaihteluja kaikkina neljänä vuodenaikana Pohjois-Ruotsin fantastisissa maisemissa.

Näillä tapeteilla saat tilaa hengittää, ajatella ja tuntea

Jonna Jintonin tapettikokoelma Northern Wilderness pitää sisällään karujen maisemien rauhallisuutta sekä hiljaisen, silmänkantamattomiin ulottuvan talvimaiseman harmoniaa. Tarjolla on myöskin sumuisten, peilikirkkaiden järvien romantiikkaa sekä revontulten ja mahtavien tähtitaivaiden luomaa mystiikkaa. Jonna Jintonin tapeteissa luonto on hallitseva voima, eikä niissä nähdä kerrostaloja, ostoskeskuksia, moottoriteitä eikä edes sorateitä mailla halmeilla. Näissä sielunmaisemissa saat tilaa hengittää, tuntea ja ajatella. Jonnan tapetit sopivat täydellisesti harmonian ja rauhan luomiseksi kotiin. Tarkkailtaessa maisemia Jonna Jintonin näkökulmasta aikaansaadaan ympärille kokonaisvaltainen harmonia – kokonaan luonnon ehdoilla.

Anna Northern Wilderness -kokoelman luontokuvien loihtia kotiisi maaginen tunnelma

Monet tapettikokoelman kuvista on otettu Pohjois-Ruotsin perukoilla, muun muassa paikoissa nimeltä Stekenjokk, Abisko ja Stora Sjöfallet. Anna Northern Wilderness -kokoelman luontokuvien loihtia kotiisi maaginen tunnelma ja valitse tapettisi aiheeksi vaikkapa ”Celestial Dream”, ”Stories of the ancient forest” tai ”A magical place”. Kaikkien näiden aiheiden kuvat on otettu Jonna Jintoin lempipaikassa, metsälammella metsän siimeksessä, jossa usva tanssii aamusta iltaan. Jonna on viettänyt lammella lukemattomia aamuja, mutta ennen näiden kuvien ottamista hän ei ollut kokenut siellä yhtä maagista aamua. Jonnalle lampi onkin ollut kerrassaan maaginen paikka, jonne hän on voinut suunnata tarvitessaan inspiraatiota. Jonna kutsuu paikkaa nimellä “Maaginen metsälampi”. Inspiroidu sinäkin näistä upeista tapeteista luomalla niiden avulla kotiisi maaginen tunnelma, ja tunne yhteenkuuluvuutta kuvat ottaneen vannoutuneen luontofanin kanssa.

Muuta arjen kaaos taiteeksi olohuoneessa

Arjen kaoottisuus löytää helposti tiensä kodin käytetyimpään huoneeseen, olohuoneeseen. Mutta se, mitä kutsumme kaaokseksi, heijastaa myös suoraan sitä mitä olemme sekä elämää, jota elämme. Muuta arjen kaaos taiteeksi olohuoneessasi. Anna harmonisen valokuvatapetin hiljaisella aamunsarastuksella kuusenlatvoineen toimia taustana kotiympäristössäsi ja kaikki mahdollinen elämässä loksahtaa itsestään paikoilleen. Anna Jonna Jintonin kuvien loputtomien näkymien kohti karua, koskematonta luontoa näyttää, että yksinkertainen on myös kaikkein kauneinta, ja että täydellisen järjestyksen puute synnyttää inspiraatiota ja intohimoa. Aina, kun arki tuntuu ylitsepääsemättömän ylivoimaiselta, Jonna Jintonin tapetti seinälläsi voit luoda katseesi puunlatvojen yli ja katsoa suoraan kohti universumia.

Kutsu luonto kylään kotiisi

Pohjoismainen maisema on kiehtovan kaunis sekä lisäksi myös suuri inspiraatio tyylikkääseen pohjoismaiseen sisustustyyliin. Northern Wilderness -tapettikokoelmaasta löydät 30 tapettia luontoaiheilla, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja sisustustyyliin. Anna aamu-usvan kristallinkirkkaiden järvien päällä, paljaan vuorimaisemien sekä luonnon vuodenajan mukaisten vaihteluiden nostattaa kotisi sisustusta. Kutsu siis luonto kotiisi! Suurenmoiset revontulet tummassa syysillassa sekä tyyni, hämärän iltataivaan magiikkaa peilaava järvi – kuuntele luontoa, ja huomaat että sen harmonia sulautuu osaksi kotisi sisustusta.

Northern Wilderness -tapetit sopivat täydellisesti makuuhuoneeseen

Tapettikokoelma ei ole koskaan aikaisemmin huokunut niin täydellistä rauhaa ja kunnioitusta, sekä luontoa että ihmisen paikkaa siinä, kohtaan, kuten Jonna Jintonin valokuvilleen vangitsemien maisemien muodostamassa tapettikokoelmassa. Tapetit Northern Wilderness -kokoelmassa sopivat täydellisesti makuuhuoneeseen, jossa ne tarjoavat rauhaa öiksi sekä tarvittavaa hiljaisuutta ja vahvuutta uuden päivän aloitukseen. Sumu leijuu tiiviisti sammalmättäiden päällä vuosisatoja vanhassa mäntymetsässä, aurinko sulattaa hitaasti pakkasen puremia koivuja... riippumatta siitä, mikä maisema sinua eniten kiehtookaan, näiden tapettien kautta voit saavuttaa harmonian. Jokin tapettikokoelman hiljaisista, uljaista talviaiheista voi olla täydellinen valinta makuuhuoneeseen - ei liikaa väriä tai liikettä, vaan sen sijaan enemmän tunnetta. Tai ehkäpä sinä, aivan kuten Jonna itsekin, saat eniten inspiraatiota taianomaisista, John Bauer -tyyppisistä metsistä. Joka tapauksessa olet tervetullut Jonna Jintonin maagiseen maailmaan, ja valitsemaan juuri oman suosikkitapettisi sellaisten aiheiden joukosta, jotka kuvaavat Ruotsin luontoa kauneimmillaan.

Anna Northern Wilderness -tapettien peilata persoonallisuuttasi

Mikäli olet taipuvainen unelmoimaan, voit antaa inspiraatiosi virrata katsellen vapaita, huolettomia peuroja kuvassa “Free Spirits” tai vapauttaa mielikuvituksesi valiten seinällesi usvassa uinuvien puunlatvojen lävitse tunkeutuvan auringonvalon kuvassa “Morning Meditation”. Anna Northern Wilderness -kokoelman tapettien peilata omaa persoonaasi. Mikäli olet romantikko, voit loihtia kotiisi juuri oikeanlaista tunnelmaa peilikirkkaiden järvien muodossa tapetissa “The lake of Love” tai antaa intohimosi heijastua vaaleanpunaisena hohtavan hämäryyden kautta tapetissa nimeltä “Reflections”. Seikkailija loihtii kotiinsa lisäjännitystä koskematonta luontoa kuvastavan tapetin avulla tai päästää vaihtoehtoisesti mielensä valloilleen valiten seinälleen mahtavan tähtitaivasta kuvastavan valokuvatapetin “Universe”, jossa vaaleanpunainen, sininen, violetti, vihreä sekä kaikki sävyt niden väliltä luovat yhdessä täydellisen harmonian. Sanalla sanoen - Jonna Jintonin tapettikokoelma tarjoaa jokaiselle jotakin.
  • Näytetään 1-42 42:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.