Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Garbo & Friends suunnitteli leikkisän tapettimalliston lapsille

  Photowall esittelee Tiny Heroes - lastenmalliston, jonka on luonut ruotsalainen designstudio Garbo & Friends. Mallistoon kuuluu kolme ajatonta kuva-aihetta, joista jokainen kertoo oman tarinansa.
  Mares - Dark

  Garbo & Friends on vuodesta 2011 lähtien suunnitellut laatutuotteita lapsiperheille. Tiny Heroes-tapettimallistossa heidän klassiset kuvionsa MaresFauna ja Bows on sovitettu tapettiaiheiksi, jotka luovat kotiin lämmintä kokonaisvaikutelmaa. Malliston tapettiaiheet ovat saaneet innoituksensa eläimistä ja luonnosta, ja jokaisella kuvituksella on oma tarinansa. ­­– Suunnitteluprosessi alkaa usean viikon pohdintatyöstä, jonka aikana tiivistän kokemukset ja inspiraation konseptiksi. Kirjoitan tämän pohjalta usein tarinan, joka myöhemmin toimii kuvion lähtökohtana ja muodostaa lopulta kuvion visuaalisen viestin, kertoo Garbo & Friendsin perustaja ja suunnittelija Susann Karlsson Nemirovsky.

  Sain inspiraation Fauna-kuvioon, kun kävelin Smålandin metsissä ja katselin pihlajapuiden ja lehvistön värejä ja metsän eläimiä. Mares-kuvio on ylistys merelle. Se kertoo merellisen elämän kokemisesta ensimmäisen kerran, siitä että näkee kaikki eläväiset värit ja upeat vesieläimet. Kolmannessa Bows-kuviossa leikkisät rusetit hempeissä väreissä kuvastavat lapsen vilkasta mielikuvitusta ja aitoa iloa.

  Yhteistyön selkeänä lähtökohtana ovat olleet toimivuus ja kestävyys. Nämä näkyvät Tiny Heroes -mallistossa ajattomina tapettiaiheina, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Klassisesta ja ajattomasta on tullut luonnollisesti kestävää, minkä vuoksi painopisteessä ovat laatu, materiaalivalinnat ja harkitut värit.

  – Garbo & Friends tuntui luonnolliselta valinnalta, kun Photowall suunnitteli uuden lastenmalliston lanseeraamista, koska heille design ja laatu ovat yhtä tärkeitä kuin meille. Tiny Heroes -malliston kohderyhmänä ovat erityisesti lapsiperheet ympäri maailmaa, mutta tapetit sopivat myös esimerkiksi suurkaupunkiasunnon eteiseen tai kesämökille, Photowallin tuote- ja designvastaava Amber Johnson kertoo.

  Tiny Heroes - mallisto on yksinoikeudella myynnissä vain Photowallilla, ja siihen kuuluu kolme kuviota eri väreissä. Kaikista aiheista voi tilata tapetin omien mittojen mukaan hintaan 36 euroa/neliömetri.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Garbo & Friends Tiny Heroes

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Tapetilla ananas

  by Photowall FI

  Ananas on viimeksi kuluneen vuoden aikana valloittanut ilmiönä väri- ja muotomaailman. Kynttilänjalat, julisteet, tyynynpäälliset – you name it! Niinpä mekin Photowallilla olemme tarttuneet trendiin. Nyt rohkeimmat sisustajat voivat tapetoida kokonaisen seinän lempihedelmällään.

  Scandinavian Surface -tapettimallisto nostaa luonnon keskiöön

  by Photowall FI

  Photowallilla on ilo esitellä Nordic Moods -mallisto, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Moninkertaisesti palkittu suunnittelijaryhmä on tullut tunnetuksi hillityn elegantista tyylistään, jossa on pohjoismaisen luonnon kauniita siluetteja. Tämä teema toistuu jälleen Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyössä.

  Photowallin ja Acne JR:n ainutlaatuinen tapettiyhteistyö

  by Photowall FI

  Photowall esittelee ylpeänä Trompe l’œil -tapettimalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen Acne JR. Mallisto leikittelee tunnetuilla kuvioilla, joista on tehty uudenlaisia graafiseen tyyliin. Kaikissa näkyy Acne JR:n tunnettu muotokieli.

  Cathy Nordströmin Daydreams-lastenmallisto

  by Photowall FI

  Pilkullisia jäätelöpuikkoja, pulleita puita, mitä mielikuvituksellisimman muotoisia kiviä sekä sinisiä jääkarhuja, jotka asustavat metsässä flamingojen ja valtavien mansikoiden keskellä. Tämä on Daydreams - lastenmallisto, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija ja kuvittaja Cathy Nordström.

  Lastenhuoneiden tapettikokoelma Maison

  by Photowall FI

  Photowall esittelee uuden suunnitteluyhteistyön Maison kanssa ja tuo markkinoille eksklusiivisen tapettikokoelman lastenhuoneita varten. The Little Folk –kokoelma on saanut inspiraationsa luonnosta ja eteläafrikkalaisen maiseman rikkaudesta. Kaikki viisi aihetta ovat huolellisesti käsin kuvitettuja ja täynnä yksityiskohtia ja sadunomaisuutta – tarkoituksenaan tuoda rauhallisuutta, harmoniaa ja hieman taianomaisuutta mihin huoneeseen tahansa, iästä riippumatta.

  Stina Wirsénin muotipiirrokset nyt tapettina Photowallilla

  by Photowall FI

  Minimalistista, eleganttia ja ilmaisuvoimaista - Stina Wirsénin voimakkaat viivapiirrokset lanseerataan tapetteina Photowallilla. TRAVEL THE WORLD sisältää kahdeksan tarkoin valittua muotikuvaa ja ne muodostavat ainutlaatuisen, taiteellisen ja jännittävän tapettikokoelman.

  Tässä ovat vuoden 2019 sisustustrendit

  by Photowall FI

  Miltä vuoden 2019 sisustustrendit näyttävät? Mitä suurilta sisustusmessuilta on noussut esille? Bloggaaja, luovan työn tekijä ja tee-se-itse-ammattilainen Anna María Larsson on koonnut vuoden trendit yhteen auttaakseen sinua oikeaan suuntaan. Sukella mukaan trendien syvyyksiin!

  Photowall tapasi Jonna Jintonin

  by Photowall FI

  Jonna sanoo olevansa yksinäinen susi, mutta hänen hymynsä ja hersyvä viehätysvoimansa voisi sulattaa viimeisetkin lumet Norlannista. Minulla on paljon kysyttävää Jonnalta: Miten hän uskalsi muuttaa 21-vuotiaana pieneen 10 asukkaan kylään Pohjois-Ruotsissa? Kaipaako hän koskaan suurkaupunkiin? Missä hän on oppinut ottamaan niin taianomaisia luontokuvia? Photowall tapasi Jonna Jintonin, joka on pinnalla juuri nyt ensimmäisen suunnittelemansa ​tapetti​malliston vuoksi.

  Suunnittelijakaksikko Nothing Can Go Wrng ja uudet värit

  by Photowall FI

  Photowall laajentaa valikoimaansa Nothing Can Go Wrng -suunnittelijakaksikon ​tapetti​mallistolla, joka on upea sekoitus klassisia muotoja ja modernia designia – täysin uusissa väriyhdistelmissä. Tämä on Less Is A Bore 2.0.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.