AURA Esoteerinen - Tapetti - Makuuhuone

Emma Lindström

Emma Lindström on koulutukseltaan taiteilija. Hän on syntynyt 1989 ja kasvanut Göteborgissa. Emma on pitänyt näyttelyitä Yhdysvalloissa ja ympäri Eurooppaa suurella menestyksellä ja vLue lisääuodesta 2017 hänellä on ollut oma taidegalleriansa, Anohaao gallery Göteborgin keskustassa, jossa hänellä on myös ateljee. Emma tunnetaan värikkäistä ja abstrakteista akryylimaalauksistaan, joiden luomisprosessia ohjaavat sattuma ja intuitio. Hänen taiteensa on täynnä värejä ja tunteita. AURA – mallisto on Emman ensimmäinen tapettimallisto, jossa Emma on luonut Photowallia varten 12 värikästä, abstraktia alkuperäismaalauksista skannattua kuvaa. Lindströmin taide vie katsojan visuaalisia aisteja pidemmälle, kutsuen herättämään henkiin ja omaksumaan taideteoksen välittämän energian. Hänen luomisprosessinsa on sattuman ja kontrollin välistä tasapainottelua, jossa itse prosessi on tärkeä osa taideteosta. Tuloksena syntyy koskettava mallisto abstrakteja kuvia, jotka tuovat mieleen avaruuden ja universumin.

Päästä taide valloilleen kodissasi

Anna itsesi uppoutua ja kietoutua kuvaan ja kuljettaa sinut meditatiiviselle matkalle. Päästä taide valloilleen kodissasi. Abstraktia, elämäntäyteistä, harmonista, mutta samalla tyylikästä. Nauti taiteellisista tapettimalleista kotonasi yhdistämällä Emman taiteellinen energia omaan energiaasi, jonka olet luonut sisustusvalinnoilla kotiisi. Emma Lindströmin toiveikkaat ja tunnelmaa kohottavat maalaukset täyttävät huoneen ja koko kotisi energiallaan ja väreillään.

Taideteos huoneeseen – tapetista tulee taidetta

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta valokuvatapetit tarjoavat aivan uusia mahdollisuuksia, kun pystyt muuttamaan tapetteja taiteeksi ja taidetta tapeteiksi. Etsitkö taideteosta johonkin huoneeseen? Valokuvatapetin avulla voit esimerkiksi peittää yhden seinistä suosikkitaulullasi ja tehdä siten koko seinästä taideteoksen, tai muuttaa omat kuvasi taiteeksi ja laittaa ne huoneeseen paraatipaikalle.

Taide ja sisustussuunnittelu kohtaavat toisensa

Taide tulee kokea ja sen tulee koskettaa suoraan sydäntä järjen tuolla puolen. Emma Lindströmin AURA tekee juuri näin. Nyt Emma Lindströmin taideteokset ovat saatavilla tapettina, ja ne luovat tunnelmaa koko huoneeseen. Mallisto koostuu kahdestatoista skannatusta akryylimaalauksesta, jotka ovat sovitettu mitoiltaan valokuvatapeteiksi. Sisusta uniikeilla taideaiheilla, jotka ovat saatavilla yksinoikeudella Photowallilta. Tapettimallisto AURA on värikäs tapettimallisto, jonka orgaaniset tapettiaiheet räiskähtelevät väriä ja energiaa – niissä yhdistyvät taide ja sisustussuunnittelu. Jokaisella aiheella on oma uniikki ilmaisunsa, joka luo kotiin luovaa ja värikästä tunnelmaa samalla kun kuvan kompositio tarjoaa harmoniaa ja rauhaa. Tapetit soveltuvat täydellisesti makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai taustaksi toimistoon, tai minne vain haluatkin tapetilla luoda harmonisen ympäristön ja luovuuden tyyssijan.

Unenomaista harmoniaa makuuhuoneessa

Taide ja harmonia kulkevat käsi kädessä, ja juuri niin voi sanoa olevan AURA-malliston valokuvatapeteissa. Tapeteillamme saat vaivattomasti luotua makuuhuoneeseesi unenomaisen harmonian. Anna uniesi inspiroitua universumin mysteereistä ja alitajunnan lupauksista tapettiin painetulla akryylimaalauksella makuuhuoneessasi. Herää jokainen aamu täydellisessä harmoniassa ja anna pehmeän, abstraktin taiteen kannustaa sinua uskomaan, että universumi on tänään sinun puolellasi.

Kestävää ja tiedostavaa sisustamista

Kiinnostus sisustamista kohtaan kasvaa samalla, kun meistä tulee yhä tietoisempia ympäristöasioista ja etsimme kestäviä vaihtoehtoja. Taidetapetti sopii hyvin yhteen uuden kestävän sisustussuuntauksemme kanssa. Koko seinän peittävä taide ilmaisee persoonallisuuttasi, ja samalla taiteesi säilyy tapetin laadun ansiosta useita vuosia. Meistä on tärkeää pystyä sisustamaan kestävällä ja tiedostavalla tavalla. Kaikki tapettimme ovat valmistettu ympäristöystävällisesti eikä niissä ole PVC-muovia. Ne ovat siis tiedostavalle sisustajalle todella luonteva valinta. Anna taidevalintasi olla kannanotto. Anna laadun ja luovuuden yhdistyä kestävällä tavalla kodissasi Emma Lindströmin värikkäiden ja abstraktien tapettiakryylimaalausten avulla.

Olohuone useissa ulottuvuuksissa

Oletko avaruudessa, meressä, näkinkengän vai ehkä unen sisällä? Anna vallitsevan mielialasi ja mielikuvituksesi ohjata sinua olohuoneessasi AURA-tapettisi avulla. Tapetoimalla seinät Emma Lindströmin tapetilla voit luoda olohuoneeseesi useita ulottuvuuksia, joihin et koskaan kyllästy. Jokainen tapettikuvio tarjoaa useilla variaatioillaan ehtymättömän inspiraationlähteen.

Eteinen luo kodille ensimmäisen ja viimeisen vaikutelman

Eteinen on kotiin tullessasi vastassa ensimmäisenä ja näet sen viimeisenä edessäsi kotoa lähtiessäsi. Eteinen luo siis kodille ensivaikutelman ja myös viimeisen vaikutelman. Tee tapetilla eteisestä todella vaikuttava. Eteisestä tulee helposti sekainen, koska siellä säilytetään kenkiä, takkeja ja muita tavaroita. Voit sisustusvalinnoilla estää kaaosta. Kun peität yhden seinistä taideteoksella, luot eteisestä tyylikkään tilan. AURA-tapetin ansiosta kohtaat aina kotioven avatessasi harmonian kaaoksen sijaan.

Luo innostava toimistoympäristö

Vietämme paljon ajastamme toimistossa, jossa meidän täytyy olla luovia, keskittyneitä, tuotteliaita, sosiaalisia ja muutenkin aina parhaimmillamme. Silti toimiston sisustuksesta usein tingitään ja innoitus jää uupumaan. Meistä se on sääli, ja suosittelemmekin luomaan toimistosta innostavan ympäristön. Emma Lindströmin tunnelmaa kohottavan AURA-tapettimalliston jokainen kuva herättelee ja kutsuu esiin harmoniaa ja luovuutta. Kuvat antavat innostavan energialatauksen ja upean elämyksen kutsuvilla väreillään ja pirskahtelevalla luovuudellaan.
  • Sivu 1 / 1