Keskeytynyt universumi VI - Tapetti - Olohuone

Cevo

Sebastian Scaglione (s. 1991 Buenos Airesissa) on argentiinalainen taiteilija ja graafinen suunnittelija, joka työskentelee salanimellä CEVO. Hän on aina ollut intohimoinen muotojen, Lue lisäävärien ja viivojen mahdollisuudesta voida kommunikoida keskenään rajoittamattomasti. Päättäessään jatkaa taiteilijana kasvamistaan Sebastian asettui asumaan Tukholmaan, missä hän kehittää parhaillaan taidettaan ympäri kaupunkia.

Interrupted Universe on CEVOn ensimmäinen Photowall-kokoelma, joka koostuu kuudesta voimakkaasta, ilmaisullisesta ja monikromaattisesta pistekuvasta. Jokainen aihe koostuu huolellisista yksityiskohtaisista, käsin piirretyistä piirustuksista, jotka on valokuvattu ja käsitelty digitaalisesti. CEVOn vertaansa vailla olevassa teoksessa käytetään erityistä piirtotekniikkaa nimeltään stippling, jossa luodaan kuvia sadoista tuhansista pienistä pisteistä. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen visuaalisen maailman, jolloin meillä on pääsy vaihtoehtoiseen maailmankaikkeuteen. Interrupt Universe sisältää kuusi tapettikuvaa ja suurtulostetta sekä neljä julistetta, jotka ovat saatavana yksinomaan Photowallilta.

  • Näytetään 1-6 6:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.