Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Kukkia 1800-luvulta Photowallin uudessa, Martin Bergströmin luomassa tapettimallistossa

  Photowall tuo maaliskuussa markkinoille ensimmäisen Martin Bergströmin kanssa yhteistyössä suunnitellun tapettimalliston. Flora Hysterica -mallisto sisältää viisi tapettiaihetta, jotka kaikki ovat saaneet alkunsa Martin Bergströmin lukemattomia kasveja käsittävästä herbaariosta.
  Flora Hysterica
  Flora Hysterica

  Martin Bergström osasi jo kolmen vuoden iässä ulkoa Den Nordiska Floran -kasvioppaan, eikä mielenkiinto kasvikuntaa kohtaan ole hiipunut sen jälkeen. Vuosien saatossa kasviharrastus on synnyttänyt kuivattujen kasvien kokoelman, joka kasvaa edelleen. Kokoelmassa on noin tuhat kukkaa, joista vanhin on peräisin 1800-luvun alusta.

  – Kukat ovat aina olleet toistuva teema luomistyössäni, minkä vuoksi onkin hauskaa, että kasvi-innostus on nyt johtanut Photowallin kanssa yhteistyössä suunniteltuun tapettimallistoon. Parisataa vuotta sitten poimittu kukkanen on edelleen tallessa paperiarkkien välissä aikakapselin tavoin. Tämä tapettimallisto ikään kuin antaa tälle pienelle kukalle mahdollisuuden uuteen kukoistukseen, jolloin kerran aloitettu aikajana jatkuu nykypäivänä, Martin Bergströmsanoo.

  Flora Hysterica -mallisto luotiin siten, että tarkoin valikoidut kukat skannattiin mikrotekniikan avulla, jolloin niiden kaikki yksityiskohdat saatiin jäljennettyä tapettikuvioksi. Sen jälkeen skannattuihin kuviin lisättiin värikkäitä taustoja ja lopuksi ne kehitettiin sekoitustekniikoiden ja värikerrosten avulla toivotun struktuurin ja värinyanssin saamiseksi. Yhdessä tapettikuviossa voi olla jopa 20 värikerrosta.

  Martin Bergström on lisännyt kukat luonnollisella tavalla tapettiaiheisiin dramaturgisella ilmeellä höystettynä, mikä tekee Flora Hysterica -malliston tapeteista taiteellisia ja kodin kaikkiin huoneisiin sopivia.

  – Mallistossa on ilmavuutta, mikä yhdessä Photowallin joustavan painotekniikan kanssa mahdollistaa eri kuviomittojen yhdistelemisen huoneen kaikkia seiniä varten. Haluan antaa sisustajille mahdollisuuden luoda oman pienen maailmansa – koristeellisen tilan, jossa voi pohdiskella ja haaveilla, Martin Bergström sanoo.

  – Kun tapasin Martin Bergströmin vuosi sitten ja hän kertoi herbaariostaan, tuntui täysin luonnolliselta alkaa suunnitella yhdessä näitä omaperäisiä tapetteja. Se tuntui mahdollisuudelta ja joltakin, mikä meidän oli vain pakko tehdä. Martin on uskomattoman luova. Tapettien suunnittelu hänen kanssaan on ollut hauskaa ja innostavaa, kertoo Amber Johnson, Photowallin tuote- ja designvastaava.

  Flora Hysterica - tapettimallistoa myy Photowall yksinoikeudella. Sisustuskuvat on stailannut Martin Bergström ja valokuvannut Thomas Klementsson.

  Lehdistöhuone 
  Korkean resoluution kuvat lehdistölle - Martin Bergström Flora Hysterica

  Lehdistöhuone – katso kaikki aikaisemmat lehdistöjulkaisut 
  Korkean resoluution kuvat aikaisemmista lehdistöjulkaisuista

  Haastattelukyselyissä ym. lehdistöasioissa, tapettinäytteissä sekä muissa kysymyksissä ota yhteyttä: Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Olemme sitä mieltä, että huoneen seinät vaikuttavat mielialaamme. Tästä syystä tavoitteenamme onkin auttaa ihmisiä täyttämään seinänsä upealla taiteella. Meiltä löytyy huolella valitut tuotteet monipuolisessa valikoimassa. Intohimomme ja huomiomme ovat yksityiskohdissa, ja olemme otettuja saadessamme auttaa kotisi muuttamisessa omaa persoonallisuuttasi heijastavaksi. Tuotteemme on valmisttetu Ruotsissa ja niitä toimitetaan ympäri maailman.

  Saatat pitää seuraavista tarinoista

  Voimakkaat tapetit syksyn trendiväreissä

  by Photowall FI

  Syksy on täydessä vauhdissa ja pian puiden lehdistä on vain muisto jäljellä. Uusi vuodenaika tuo mukanaan uudet trendit ja värit, jotka etsiytyvät kodissa kaikkialle, myös tapetteihin. Syksyn ja talven sisustustrendi on tavanomaista tummempi, ja pitkään pohjavärinä palvellut valkoinen saa väistyä tummempien värien ja murrettujen pastellisävyjen tieltä. Luonto vaikuttaa vahvasti kauden sisustukseen. Pehmeät sävyt ovat peräisin luonnon väriskaalasta, ja niitä yhdistellään luonnonmukaisiin struktuureihin, kuten puuhun, betoniin ja marmoriin.

  Luonnon taikaa Jonna Jintonilta

  by Photowall FI

  Tanssiva usva kapean salmen yllä, jäänsinisiä puita hämärässä ja taianomaisia metsiä eri muodossa. Photowall on tehnyt yksinoikeudella yhteistyötä Jonna Jintonin kanssa, mistä on tuloksena valokuvatapettimallisto The Soul of Nature. Kauniita kuva-aiheita, jotka kuvastavat Västernorrlandin unenomaista luontoa.

  Tapetilla ananas

  by Photowall FI

  Ananas on viimeksi kuluneen vuoden aikana valloittanut ilmiönä väri- ja muotomaailman. Kynttilänjalat, julisteet, tyynynpäälliset – you name it! Niinpä mekin Photowallilla olemme tarttuneet trendiin. Nyt rohkeimmat sisustajat voivat tapetoida kokonaisen seinän lempihedelmällään.

  Keltaista tapetilla

  by Photowall FI

  Kevät on täällä, joten esittelemme keltaisia suosikkiaiheitamme ihanan auringon kunniaksi, joka vihdoin hellii meitä lämmöllään.

  Vihreän houkutus

  by Photowall FI

  Vihreämpi vuodenaika on vihdoin koittamassa. Kevät tekee tuloaan ja valoisuus palaa. Keväistä tunnelmaa voi tuoda myös sisätiloihin vihreillä tapeteillamme. Tässä muutamia tapettisuosikkejamme.

  Star Wars tapetilla

  by Photowall FI

  Planeetallamme vallitsee todellinen Tähtien sota -kuume. The Force Awakens pyörii täysille elokuvasaleille eikä valtava innostus ole voinut jäädä keneltäkään huomaamatta. Darth Vader, prinsessa Leia ja Chewbacca – nyt nämä legendaaristen elokuvien hahmot ovat mukana tapeteissamme. Valikoimassamme on yli 200 Star Wars-aihetta, joista voit tilata valokuvatapetit ja canvastaulut. Ne ovat täydellisiä Star Wars -huoneen sisustamiseen ja sopivat myös joululahjaksi kenelle tahansa perheenjäsenelle.

  Scandinavian Surfacen tapettimalliston keskipisteessä luonto

  by Photowall FI

  Photowall esittelee ylpeänä Nordic Moods -tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Useasti palkittu designryhmä on tullut tunnetuksi hillitystä, elegantista tyylistään, jossa on kauniita siluetteja skandinaavisesta luonnosta. Se näkyy myös uusimmassa Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyömallistossa.

  Uudista vaatehuone tapetilla

  by Photowall FI

  Tukholman muotiviikot ovat täydessä vauhdissa, minkä kunniaksi haluamme jakaa oman vinkkimme vaatehuoneen uudistamiseen tapetilla. Bloggari ja suunnittelija Andrea Brodin auttoi meitä vaatehuoneen seinän tapetoimisessa. Seinälle valikoitui valikoimaamme pian saapuva Gap Year - ​tapetti​aihe, joka on suunnittelijakaksikko Nothing Can Go Wrng. Tapetilla luot helposti ylellistä walk-in-closet-tunnelmaa vaatehuoneeseen.

  Stina Wirsénin muotipiirrokset nyt tapettina Photowallilla

  by Photowall FI

  Minimalistista, eleganttia ja ilmaisuvoimaista - Stina Wirsénin voimakkaat viivapiirrokset lanseerataan tapetteina Photowallilla. TRAVEL THE WORLD sisältää kahdeksan tarkoin valittua muotikuvaa ja ne muodostavat ainutlaatuisen, taiteellisen ja jännittävän tapettikokoelman.


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.