Iso Edie Blush - Tapetti - close-up

Beata Boucht

Beata Boucht on saanut koulutuksensa Konstfackissa ja työskentelee freelancer-kuvittajana Tukholmassa. Piirtäminen on aina ollut Beatalle luonnollisin tapa ilmaista itseään ja omaa ääLue lisääntään. Kukat ja kasvit ovat toistuva teema hänen kuvamaailmassaan, jossa tutkitaan luonnon monimutkaisuutta pienimpiin osatekijöihin asti.

Beata Boucht kuvaa itseään maksimalistiksi. Hänen taiteellinen prosessinsa koostuu eri tekniikoiden ja materiaalien sekoittamisesta, joiden avulla hän luo syviä ja komplekseja kuvioita eri kerroksien kanssa työskentelemällä. Hänen surrealististen ja leikkisien kuviensa lähtökohtana ovat yksityiskohtaisesti käsin piirretyt lyijykynäpiirrokset, Prosessi alkaa yksityiskohtaisilla käsin piirretyillä lyijykynäpiirroksilla, jota seuraa akvarellilla tai guassilla värittäminen, kollaasitekniikka ja digitaalinen työstäminen, mikä tekee hänen töistään monitahoisia ja mieleenpainuvia.

Beata Boucht on luonut ainutlaatuisia kuvia kansainvälisille tuotemerkeille ja lehdille, kuten Dagens Nyheterille, The New Yorkille, Form Magazinelle, Fendille, H&M:lle, Coachille ja monille muille. Beata Boucht on luonut Photowallille GREY GARDENS -tapettikokoelman, johon kuuluu seitsemän tapettikuviota ja yhdeksän julistetta.

  • Sivu 1 / 1