Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Palautukset & palautusoikeus

Haluamme tietenkin, että olet tyytyväinen meiltä tilaamaasi tapettiin tai tauluun. Jos et ole, voit aina palauttaa tuotteen ja saada rahasi takaisin tai vaihtaa toiseen tuotteeseen.

Näin palautat tuotteen

Sinulla on aina 30 päivän oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, maksamme sinulle takaisin koko ostosumman 14 päivän kuluessa. Sinä asiakkaana maksat palautukseen liittyvät rahtikulut. Kaikki palautetut tuotteet kierrätetään.

Jos olet aloittanut tuotteesi asentamisen, sitä ei voi palauttaa.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Takuu ja reklamaatio-oikeus

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu ja kolmen vuoden reklamaatio-oikeus. Takuu kattaa virheet, jotka tuotteessa oli toimitettaessa. Virheelliset tai vahingoittuneet tuotteet voi palauttaa ilman rahtikuluja, ja ne vaihdetaan ilman kuluja.

Tarkista tuotteen kunto ennen sen asentamista, koska mahdollisia asennuskustannuksia ei korvata reklamaation yhteydessä. Jos olet tilannut tapetin, leikkaa vuodat erilleen ja aseta ne vierekkäin. Sinulla on oikeus palauttaa tapetti, vaikka olisit leikannut vuodat.

Pyrimme aina ratkaisemaan ongelmat suoraan asiakkaidemme kanssa, mutta mahdollisissa kiistatilanteissa noudatamme Ruotsin Kuluttajariitalautakunnan (Allmänna reklamationsnämnden, ARN) suosituksia.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.