Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Minimal Farnsworth House

Merkityksellinen ja minimalistinen muotoilu Minimal Farnsworth House taustakuva Se saattaa aluksi näyttää yksinkertaiselta viivapiirrokselta, mutta se edustaa Edith Farnsworth Housea: rakastettua historiallista taloa, joka on rakennettu vuosina 1945-1951. Tämä aihe tekee Minimal Farnsworth House Wallpaperista mielenkiintoisen taustakuvan minimalistiseen sisustukseen. Anna tämän artikkelin käydä läpi tämän tapetin merkitys ja sisustussuunnitelmat, jotka sopivat siihen täydellisesti.

Sanoma Minimal Farnsworth House -taustakuvan takana

Edith Farnsworthin talo on merkittävä symboli ihmiskunnan, taiteen ja luonnon monimutkaisesta suhteesta. Se yhdistää fyysiset, älylliset ja esteettiset elementit yhteen taideteokseen, erityisesti arkkitehtuurin kauneuden ja voiman kautta. Toisin sanoen tätä arkkitehtuurin mestariteosta käytetään usein symbolisoimaan ihmisen ja ympäristön välistä harmonista yhteyttä, mikä osoittaa, että nämä kaksi voivat elää rauhanomaisesti rinnakkain. Lisäksi sitä käytetään joskus muistuttamaan ihmisiä ympäristön säilyttämisen ja suojelemisen tärkeydestä. Se kertoo myös siitä, että on tärkeää luoda paikkoja, jotka ovat sekä toimivia että esteettisiä. Edith Farnsworthin talon viesti ja symboliikka tekevät siitä ihanteellisen sisustusinspiraation ihmisille, jotka voivat samaistua näihin kauniisiin uskomuksiin, kodinomistajille, jotka ovat myös ympäristönsuojelijoita, ja sisustajille, jotka suhtautuvat intohimoisesti arkkitehtuuriin. Anna sisustussuunnittelusi korostaa tämän arkkitehtuurin ihmeen loistokkuutta.

Minimalistinen sisustus

Moderni rakennus koostuu tyylikkäistä linjoista ja minimalistisesta suunnittelusta. Se on todellakin ihastuttava osoitus yksinkertaisuuden voimasta. Tällaiset ominaisuudet on sisällytetty tarkasti tähän sisustukseen. Kuten näet, tässä seinätaiteessa käytetään vain valkoisia ja harmaita värejä sekä suoria viivoja kuvaamaan aihetta mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Tämä tekee Minimal Farnsworth House -tapetista täydellisen lisän minimalistiseen sisustukseen. Jos haluat saavuttaa tämän ulkoasun, sinulla on avoimia tiloja, aseta toiminnallisuus etusijalle ja sisällytä puhtaat linjat ja yksiväriset värit kodin sisustukseen, toimistosuunnitteluun tai kaupalliseen tilaan.

Sisustusinspiraatioita kotiin tai toimistoon

Skandinaaviset ja modernit sisustusaiheet ovat muita sisustustyylejä, jotka sopivat tähän minimalistiseen seinäsuunnitteluun. Tässä muutama muistutus näitä tyylejä sovellettaessa: - Sisällytä sisustukseen moderneja huonekaluja, puisia aksentteja, mukavia sohvia, erilaisia huonekasveja ja luonnollisia tekstiilejä. - Valitse neutraalit värit ja vaaleat sävyt, kuten valkoinen, harmaa, kerma, rusketus ja musta. - Varmista tyylikäs, elegantti ja siisti ilme. - Sisällytä minimalistinen ja skandinaavinen tyyli tämän tapetin avulla tiloihin, joiden haluat näyttää rentouttavilta ja esteettisesti miellyttäviltä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e84313
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.