Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Kaikki artikkelit
Scandinavian Surface -tapettimallisto nostaa luonnon keskiöön

Scandinavian Surface -tapettimallisto nostaa luonnon keskiöön

Photowallilla on ilo esitellä Nordic Moods -mallisto, jonka on suunnitellut norjalainen Scandinavian Surface. Moninkertaisesti palkittu suunnittelijaryhmä on tullut tunnetuksi hillityn elegantista tyylistään, jossa on pohjoismaisen luonnon kauniita siluetteja. Tämä teema toistuu jälleen Photowallin kanssa tehdyssä yhteistyössä.Sameita struktuuriseiniä, kauniita puitaja geometristä tyylikkyyttä. Scandinavian Surfacenkiinnostus luontoa kohtaan näkyy selkeästi Nordic Moods -mallistossa.– Pohjoismainen luonto on aina piilevä innoituksen lähde töissämme. Meitä kiehtovat värit, muodot ja rakenteet. Otamme vaikutteita myös taiteesta, arkkitehtuurista ja geometriasta ja haluamme suunnitteluprosessillamme luoda tapetin avulla erityisen kokemuksen ja tunnelman, sanoo Ann-Tove Engenes.Nordic Moods -mallisto sisältää monipuolisesti tapettiaiheita surrealistisista luonnollisiin. Laaja väriskaala vaalean tyylikkäistä tummiin ja synkkiin sävyihin on peräisin luonnon omasta väripaletista. Kuvioinnissa on kudontaa, mosaiikkia, valokuvia ja tekstiilejä sekä betonia, puuta ja metallia. Ne yhdessä luovat sen maagisen tunnelman, josta tämä bergeniläinen suunnittelijanelikko tunnetaan.​​Photowall​​ myy Nordic Moods -mallistoa ​​yksinoikeudella​​. Tapetteja voi tilata omien mittojen mukaan, ja hinnat ovat alkaen XX €/neliömetri. Interiörbilderna är stylade och fotograferade av Sofia Jansson/Mokkasin.

Acne JR suunnitteli tapettimalliston yksinoikeudella Photowall

Acne JR suunnitteli tapettimalliston yksinoikeudella Photowall

Photowall esittelee Trompe l'œil -tapettimalliston, jonka on suunnitellut ruotsalainen Acne JR. Mallisto leikittelee tutuilla kuvioilla, jotka ovat saanet uuden graafisen tulkinnan – Acne JR:n tunnetun muotokielen mukaisesti.Pilvenhattarat, tiukan graafiset tiiliseinät ja ihastuttava Chester-nalle – kun Photowall ja Acne JR suunnittelevat tapetteja yhdessä, syntyy aivan uudenlaista graafista ilmettä.Acne JR:n suunnittelijakaksikko – Mats Johansson ja Sofia Ekvall – on suunnitellut tapettimalliston leikkisästä lapsen näkökulmasta ja toimivuus ohjenuoranaan. Toimivuus on kaikkien Acne JR:n tuotteiden lähtökohta – sekä leluissa että tapeteissa.– Aloitimme tutkimalla erilaisia rakennusmateriaaleja ja huonetta fyysisenä tilana. Perusajatuksena oli selvittää, voisiko tapettivuotia käyttää rakennuspalikoina, joiden pohjalta voisi rakentaa aivan uudenlaisen ja uniikin ympäristön oman mielikuvituksensa mukaan. Tutkimme paljon myös perinteisiä Tromp l’œil -aiheita, mikä näkyy erityisesti Tegel-aiheessa. Se on malliston klassisin aihe, joka edustaa fyysisen seinäpinnan kanssa leikittelyä,Sofia Ekvall kertoo.Trompe l'œil -mallisto kuuluu yksinoikeudella Photowallin valikoimaan ja koostuu viidestä aiheesta: Bambu, Tegel, Kubik, Cumulus ja Chester. Kaikista aiheista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Sisustuskuvat on stailannut Susanna Vento ja valokuvannut Unto Rautio.

Maailman ympäri Mini Empiren kanssa

Maailman ympäri Mini Empiren kanssa

Afrikan savannin villejä eläimiä, pohjoismaisen käsityöperinteen inspiroimia pieniä sieviä taloja ja viehättäviä vesieläimiä Galapagokselta – Mini Empiren uusi tapettimallisto houkuttelee kertomusten pariin. Mielikuvitukselliset kuvat vievät ajatukset satumaisiin paikkoihin, joissa voi tapahtua mitä vain.– Uudet paikat ja odottamattomat tapahtumat inspiroivat minua. Inspiraatio tulee useimmiten matkustamisen kautta, mutta minun ei välttämättä tarvitse matkustaa fyysisesti, vaan myös kirjat ja elokuvat vievät minut muihin maailmoihin. Ja silloin luovuus syntyy. Tässä mallistossa minuun vaikuttivat matkat Tansaniaan ja Borneoon, Jenny von Döbeln sanoo.Tapetti ei ole muotona uusi Jenny von Döbelnille, sillä hän on aiemmin tehnyt useita pidettyjä tapettikuvia Photowallille. Hänen tyylinsä on aina tunnusomainen ja yksityiskohtainen ja siinä on aina leikkisä tunnelma.– Minusta on ihanaa työskennellä tapettien kanssa, sillä ne voivat muuttaa koko huoneen tunnelman. Työskentely tapettien kanssa avasi lisäksi silmäni – ymmärsin, että pystyn käyttämään kuvituksiani kuvioina ja että pystyn rakentamaan tarinan hahmojeni ympärille, Jenny von Döbeln sanoo.Around the world -mallisto sisältää kolme kuva-aihetta, jotka ovat kaikki erivärisiä. Tapetteja myydään yksinoikeudella Photowallilla hintaan 42 euroa/neliö. Sisustuskuvat on stailannut ja kuvannut Sofia Jansson/Mokkasin.Ruotsalainen Family Living ‑elämäntapalehti on lisäksi nimennyt malliston Vuoden lastenkaluste -palkinnon ehdokkaaksi.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.