New Trend - Woodland Moments/2022

Kokoelma:

New Trend - Woodland Moments/2022

Ajattele mereltä puhaltavia voimakkaita tuulia. Sumunsininen horisontti. Utuiset sävyt. Ehkä tätä trendiä voidaan kutsua "älykkääksi trendiksi". Täällä keskustellaan politiikasta, ilmLue lisääastojalanjäljestä ja päättyneistä sykleistä. Ajatellaan uudella tavalla. Kyseenalaistetaan vanhoja totuuksia. Mutta kukaan ei tiedä, miten se päättyy…

Sininen väri on Woodland Momentsin kulmakivi. Sininen symboloi turvallisuutta ja rauhallisuutta – jotain, joka meidän täytyy tuntea, jotta uskaltaisimme hylätä hitaasti syvään juurtuneet tapamme. Meren äärellä oleminen antaa voimaa ja energiaa. Sinisen eri sävyt symboloivat puhdasta vettä ja raikasta ilmaa, joiden todellisen arvon ymmärrämme nyt enemmän kuin koskaan.

Sumun-, taivaan- ja syvänsininen yhdistettynä sammaleenvihreään ja mahdollisesti marjanpunaiseen korostusväriin. Yhdistä kankaisiin ja pehmeisiin muotoihin, uudista suosikkiomaisuuttasi ja lisää kauniita taidetta ja mielenkiintoisia kirjoja. Näin kotisi ei ole ainoastaan täydellinen, vaan myös lämmin, kodikas ja turvallinen.

Valinnut:
Photowall
Valinnut:
Photowall
  • Sivu 1 / 1