Vintagetypografia

Typografia määritellään taidoksi, jossa kirjasimet järjestetään siten, että kirjoitettu teksti on luettavaa ja miellyttää silmää. Siinä valitaan kirjasintyypit, koot, pituudet ja väliLue lisäät, jotta saavutetaan haluttu vaikutus. Siinä käytetään kirjasinten laatijoiden, graafisten suunnittelijoiden, taidejohtajien, mangataiteilijoiden, sarjakuvataiteilijoiden, graffititaiteilijoiden ja monien muiden vastaavien taitojen taitoja. Nykyään voit yksinkertaisesti asettaa Word-tiedoston haluamallesi tyypille, fontille tai koolle. Mutta ennen tietokoneiden tuloa typografiaa pidettiin arvokkaana ja erikoistuneena taitona. Photowall muistelee menneitä aikoja hienolla kokoelmallaan vintage-typografiajulisteita. Nämä kuvat ajalta, jolloin kirjaimia järjesteltiin ihmiskäsin, voivat tuoda kotiisi vanhan maailman hienostuneisuutta ja nostalgiaa. Sijoita nämä vintage-typografiajulisteet valitsemiisi kohtiin asunnossasi ja anna niiden antaa sinulle tunteen ajasta, jolloin sanomalehdet olivat ainoa tietolähde ja taiteellisuus syntyi pikemminkin suurella vaivalla kuin napin painalluksella. Nämä vintage-typografiajulisteet sopisivat täydellisesti yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi. Näytät oppineelta ja viisaalta, kun ympärilläsi on näitä vintage-typografiajulisteita.

Klassikko vintage-typografiajulisteissa

Menneinä aikoina romaanien, julisteiden, uutiskirjeiden, ilmoitusten ja muiden kirjallisten julkaisujen tyypit oli asetettava käsin. Sitä vaivaa ja huolellisuutta, jota edes yhden tällaisen julkaisun luominen vaati, ei meidän teknologisen aikamme ihminen voi edes kuvitella. Monilla alan sektoreilla typografiasta on jo tullut kadonnut taito. Photowall auttaa sinua muistamaan monien meitä edeltäneiden työtä: "Tree of Life", "Antique Botanical" ja "London Underground Sign" löytyvät sen laajasta vintage-typografiajulisteiden kokoelmasta. Anna näiden kuvien istua lastesi nukkumapaikoissa ja leikkinurkissa ja valista heitä ajasta ennen kuin Microsoft Word ja Photoshop olivat tärkeimmät työkalut kirjallisen julkaisun kaunistamiseen. Tee näistä vintage-typografiajulisteista heille muistutus siitä, että kaiken sen eteen, mitä kannattaa saada, kannattaa myös tehdä töitä. Aseta nämä hienot vintage-typografiajulisteet esille olohuoneeseesi ja istu rakkaidesi kanssa ihailemassa sitä työmäärää, joka tarvittiin niiden aikaansaamiseksi. Nämä vintage-typografiajulisteet valaisevat taatusti kotisi.

Kannattavat vintage-typografiajulisteet

Vaikka käsityönä tehtävän typografian aikakausi on tullut ja mennyt, on yhä niitä, jotka harjoittavat tätä taidemuotoa vielä tänäkin päivänä. Hääkutsut, julisteet, elokuvatulosteet, ilmoitukset ja muut vastaavat tulevat moninkertaisesti kalliimmiksi, jos ne on tehty tällä vanhalla menetelmällä. Niihin käytetty työmäärä ja taito nostavat hintaa kuluttajille. Moni haluaa edelleen saada kunnian sanoa, että heidän hääkutsunsa olivat käsintehtyjä typografisia teoksia. Photowall tunnustaa tämän merkittävän tosiasian "Cinema Popcorn", "Floral Inspirational" ja "Codex Madrid II-Leonardo Da Vinci" hienossa vintage-typografiajulisteiden valikoimassaan. Nämä aidon asian jäljitelmät näyttävät niin aidoilta ja aidoilta, että niiden pitäminen kotonasi näyttää siltä, kuin olisit antanut mestarikirjoittajan valmistaa ne erityisesti sinua varten. Järjestä ne yksityiseen työpisteeseesi asunnossasi ja ota 1930-luvun sanomalehden toimittajan ulkonäkö. Kutsu ystäväsi ja työtoverisi kahville ja kekseille, kun annat heidän katsella ja ihailla hienoa kokoelmaa näistä upeista vintage-typografiajulisteista.

Ajaton ja nostalginen

Näitä vintage-typografiajulisteita on tarjolla laaja valikoima malleja ja värejä, joista bibliofiilinen tuntija voi valita. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat turvallisia kotonasi ja turvallisia lapsillesi. Ole työtovereidesi kateus, kun he näkevät työtilasi koristeltuina näillä upeilla vintage-typografiajulisteilla. On, vielä enemmän, rakastettavaa "Elokuvalippuja Admit One", "Vintage-kirjoituskone" ja "Vintage New York Brooklyn Bridge" hienossa valikoimassamme vintage-typografiajulisteissa. Tunne itsesi yhdeksi kustannusajan pioneereista, kun muutama näistä tulosteista on sijoitettu työhuoneeseesi. Kuvittele olevasi nuori Ernest Hemingway, joka tuijottaa pelottavaa tyhjää paperia ja on valmis kirjoittamaan seuraavan kirjallisen mestariteoksensa. Näiden vintage-typografiajulisteiden tarjoamaa klassista tunnelmaa ei voi liioitella. Ne ovat enemmän kuin tavallisia koriste-esineitä kodissasi, ne ovat taideteoksia. Anna näiden tulosteiden viedä sinut takaisin aikaan, jolloin kova työ ja taito olivat tärkein valuutta edistyksen ja tunnustuksen saavuttamiseksi tässä maailmassa. Anna sinun ja perheesi jakaa nämä ihanat tunteet,
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1