Vintagetaide & -design

Vintage-taiteen ja -muotoilun määritelmä kattaa monenlaisia tyylilajeja ja aikakausia. Ne kattavat varhaisimpien mestareiden, klassisten nerojen ja viime vuosisadan nykytaiteilijoidenLue lisää teokset. Yhdestä asiasta ei kuitenkaan ole koskaan kiistelty, nimittäin siitä, että näiden kuvien vangitseva kauneus inspiroi ja kiehtoo meitä taiteen ystäviä tänäkin päivänä. Photowall antaa sinulle maistiaisen silmiä hivelevistä kuvista vintage-taide- ja designjulisteiden valikoimallaan. Näissä ainutlaatuisissa kuvissa on joitakin ihmiskunnan historian tunnetuimpia taideteoksia sekä vähemmän tunnettuja, mutta yhtä upeita teoksia. Näiden vintage art & design -julisteiden omistaminen on kuin oma yksityinen taidegalleria kotonasi. Nämä vintage-taide- ja designjulisteet tuovat taatusti väriä ja elämää jokaiseen huoneeseen, jossa ne ovat esillä. Jaa nämä upeat teokset läheistesi kanssa kutsumalla heidät istumaan vapaa-ajan työhuoneeseesi ja yksinkertaisesti ihailemaan näiden vintage art & design -julisteiden taiteellisuutta ja luontaista kauneutta. Niitä on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joista taidetta rakastava urbaani hienostelija voi valita.

Kiehtovaa vintage-taidetta ja design-julisteita

Suuri espanjalainen taiteilija Pablo Picasso käytti aikoinaan kameraa ainutlaatuisen taideteoksen tekemiseen. Hän asetti laitteen suljinnopeuden hyvin matalalle, ja kun hän napsautti sitä, hän piirsi taskulampun avulla kuvan ilmaan. Tuloksena syntynyt vedos vangitsi kuvan, jonka hän kirjoitti ilmaan, ikään kuin se olisi piirretty sinne todellisilla valoviivoilla. Salvador Dali loi kerran puhelimen, jonka korvakappale oli tehty kokonaisesta hummerista. Taiteilijoiden mielikuvitukselle ja luovuudelle ei tunnu olevan rajoja, kun on kyse heidän töistään. Photowall antaa sinulle näytteen muutamasta näistä: "The Art of Shadows-Stag", "Kitagawa Utamaro" ja "Gentleman Stag Butterfly Linen" löytyvät hienosta vintage-taide- ja designjulisteiden kokoelmastaan. Nämä merkittävät kuvat näyttäisivät täydellisiltä rapattuna oleskelu- ja virkistysalueidesi seinille. Kun sinulla on näitä vintage-taide- ja design-julisteita talossasi, edistät taiteen ja kauneuden syvää arvostusta perheesi ja rakkaidesi keskuudessa. Nämä vintage art & design -julisteet herättävät eloa kodin jokaiseen huoneeseen.

Lumoava vintage art & design -julisteissa

Kuolematon taiteilija Vincent Van Gogh oli niin sydäntäsärkevien näkyjen mies, että hän tuskin pysyi järjissään. Hänen ainoa todellinen purkautumiskeino ainutlaatuiselle lahjalleen oli hänen taiteensa. Kerrotaan, että omakuvassaan hän ei kyennyt täydellisesti jäljittelemään korvansa muotoa ja muotoa. Niinpä hän leikkasi mieluummin oman korvansa irti kuin teki siitä vähemmän kuin täydellisen kopion. Taiteilijat ovat jo vuosisatojen ajan tarinoineet siitä, miten pitkälle he menevät tehdäkseen työnsä täydelliseksi. Photowall kunnioittaa heidän pyrkimystään täydellisyyteen "Hollyhocks Row Cool", "Flower Shower" ja "Airplane" -julisteilla laajassa vintage-taide- ja designjulisteiden kokoelmassaan. Mutta emme aio pysähtyä tähän. Tarjoamme sinulle myös "Monet, Claude-Nympheas at Giverny", "Weeping Cupid" ja "Uncle Sam Encle Enlist Now" täydentämään henkilökohtaista vintage-taide- ja designjulisteiden galleriaasi. Nämä visuaalisesti kiehtovat kuvat näyttävät täydellisiltä minkä tahansa värisen seinän tai tapetin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Naapurit ihailevat korkeatasoista makuasi, kun he näkevät nämä upeat vintage art & design -julisteet.

Elegantti ja kestävä

Sanotaan, että taiteilija maksaa työnsä kauneudesta elämänsä verellä. Ja että ainoa asia, jonka hän jättää jälkeensä tälle maapallolle, on hänen työnsä henkeäsalpaava majesteettisuus. Ei ehkä ole mikään ihme, että jotkut ihmiskunnan historian suurimmista taiteilijoista ja mestareista ovat olleet myös kaikkein piinatuimpia. Photowall jakaa kanssasi muutaman palan siitä, mitä nämä suuret sielut jättivät jälkeensä: "Chinese Characters", "Butterflies" ja "Contemporary Anemone" kuuluvat sen hienoon vintage art & design -julisteiden valikoimaan. Nämä eloisat ja värikkäät kuvat antavat sinulle välähdyksen taiteilijoiden visioista ja antavat sinun nähdä sen kauniin tavan, jolla nämä ainutlaatuiset sielut näkivät maailman. Ripusta muutama näistä tulosteista lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin ja katso, kuinka he katselevat hiljaisessa kunnioituksessa ja arvostuksessa hienoja kuvia. Anna näiden vintage art & design -julisteiden toimia paitsi kauniina koristeina myös alkuoppaiksi, jotka tutustuttavat lapsesi kuvataiteen kiehtovaan maailmaan. Kerro heille niiden suurten mestareiden elämästä ja urotöistä, jotka jättivät nämä teokset perinnöksi meille nautittavaksi ikuisiksi ajoiksi.
Tuotetiedot