Sarjakuvataide

Jos etsit nykyaikaisia seinäkoristeita lasten makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan, sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, miten he reagoivat. Photowallin erinomainen, Lue lisäälaadukas ja yksityiskohtainen kokoelma Comic Arts -julisteita ilahduttaa taatusti nuoria. Nämä söpöt, ystävälliset ja animoidut motiivit, jotka ovat saaneet inspiraationsa sarjakuvien taiteellisesta työstä, ovat varmasti lapsesi ihastuksen kohteena. Tämä kategoria on tehty miettimällä, mistä lapset pitävät, mutta kuitenkin ottaen huomioon sen, mitä niin sanotut "sydänlapset" muistavat ja vaalivat. Sarjakuvataidejulisteita voidaan hyödyntää paitsi lasten alueella, myös koko asunnossa, omassa harrastusnurkassa tai jos olet taipuvainen siihen, jopa toimistossa. Voit myös aina muuttaa näitä esineitä jo olemassa olevaan sisustukseen ja värimaailmaan sopiviksi.

Sarjakuvajulisteiden etu

Ei ole väliä tai sillä ei ole suurta merkitystä, jos et ole sitä ikäluokkaa, joka rakastaa animaatiohahmoja. Totta puhuen, näiden söpöjen hahmojen arvostamiselle ei todellakaan ole ikärajaa. Voit katsoa piirrettyjä lasten kanssa ja silti nauttia siitä! Sarjakuvajulisteet Photowall on järjestänyt kätevästi kahteen pienempään alaluokkaan, nimittäin Brokiga ja "Vem?". Kuten huomaat, Comic Arts -julisteissa ei ole vain runsaasti visuaalista iloa, vaan myös historiaa ja syvempiä merkityksiä. Molemmissa alaluokissa on runsaasti upeita motiiveja, joita voi soveltaa mihin tahansa huoneeseen, mutta erityisesti huoneisiin, joissa lapset viettävät suurimman osan ajastaan. Tiedetään, että rakastamiesi hahmojen läsnäolo kodissasi voi kohottaa mielialaa, lievittää stressiä ja luoda hyvää tunnelmaa. Voit myös käyttää Comic Arts -julisteissa esiintyviä hämmästyttäviä väriyhdistelmiä, ja sinulla on ihanteellinen väline minkä tahansa asuin-, yritys- tai virkistysalueen koristeluun.

Keskushahmo

Carin ja Stina Wirsén, kaksi ruotsalaista sisarusta, jotka molemmat ovat kirjailijoita, ovat luoneet nämä Comic Arts -julisteiden kategoriassa "Brokiga" esiintyvät hurmaavat pienet olennot, jotka voivat tuoda kaiken hauskan suoraan kotiovellesi. Brokiga on ruotsinkielinen sana, joka tarkoittaa monivärisiä ja täynnä eloisia kuvioita. Tämän sarjan pikkuruiset hahmot riitelevät ja sovittelevat, purevat ja lohduttavat ja niin edelleen. Vaikka heillä saattaa olla välillä kauheita riitoja, heistä tulee helposti ja aina uudelleen ystäviä. Little Pink opastaa suurimman osan kussakin tarinassa käsitellyistä kokemuksista, kuten sarjakuvataiteen julisteissa näkyy. Little Pink on kuitenkin vain yksi monista hahmoista, joista jotkut toistuvat kirjasta toiseen, kun taas toiset vain kulkevat ohi väriloistossa. Niitä on kaikenlaisia, jotkut ovat ruudullisia, pilkullisia, vaaleanpunaisia, vihreitä, ruskeita ja sinisiä ja niin edelleen. Tässä sarjakuvajulisteiden maailmassa lapset haastetaan, mutta heitä myös kunnioitetaan ja hyväksytään sellaisina kuin he ovat. Tee lapsesi elämästä seikkailu näiden hämmästyttävien olentojen ja kuvioiden avulla.

Toinen Comic Arts -julisteiden alaluokka

Stina Wirsénin "Vem?"-kirjat ovat toinen sarjakuvajulisteiden alaosasto. Vem tarkoittaa pohjimmiltaan "kuka", ja näissä tarinoissa jokapäiväisiä tilanteita kerrotaan tarujen muodossa. Nämä rönsyilevät, söpöt eläimet osoittavat syvyyttä tunteisiinsa lapsenomaisissa skenaarioissa, jotta aivan pienetkin ymmärtäisivät niitä. Vem-kirjat ovat erittäin suosittuja Ruotsissa ja jopa ulkomailla, ja niistä on tehty animaatioelokuvia. Näissä kirjoissa käsitellään myös vaikeampia aiheita, kuten nimissä Kuka vuotaa verta ja Kuka ei nuku. Photowallin laajan sarjakuvajulisteiden valikoiman ansiosta tämä segmentti vetoaa lapsiin ja aikuisiin. Esimerkiksi Fågels hus ei lumoakaan vain lapsia, vaan siitä voi tehdä myös hienon taideteoksen olohuoneeseen tai toimistoon. Koska tämä animaatio on hyvin värikäs eikä liian monimutkainen, tämäntyyppiset Comic Arts -julisteet sopivat myös lastenhuoneeseen, sillä ne rauhoittavat lapsia kirkkaalla kuvalla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-41 41:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.