Sota

Herkkä aihe voi olla hankala, kun sitä käytetään sisustuksen keskipisteenä. Näitä asioita on kuitenkin joskus käsiteltävä ja esiteltävä uudessa valossa, jotta ne toimivat muistutuksenLue lisääa, motivaationa ja opetuksena. Photowallin elokuva- ja tv-luokan sotajulisteet sopivat hyvin tähän kuvaukseen. Konflikti ei ole koskaan mukavaa, mutta joskus sitä tarvitaan syvien, taustalla olevien kysymysten ratkaisemiseksi. Elokuvissa on vältettävä sodan ihannoimista ja sen sijaan näytettävä, millaista vahinkoa ne aiheuttavat ihmiskunnalle, joten se on ettei se toistuisi. Näissä motiiveissa on ainutlaatuisia malleja, rikkaita yksityiskohtia ja upeita väriyhdistelmiä, jotka miellyttävät sinua ja muodostavat upean sisustuksen asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloihisi. Historia on toinen sotajulisteiden olennainen näkökohta, jonka kunnioittaminen ja tiedon hankkiminen siitä on tärkeää. Olitpa historian ystävä tai et, arvostat näitä esineitä, sillä ne eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös välittävät tärkeitä viestejä ja arvoja tästä aiheesta. Voit myös aina muokata näitä sota-aiheisia julisteita, jotta ne sopivat värimaailmaan ja muihin koriste-elementteihin.

Sotajulisteiden määrittely

Perusmuodossaan sotaelokuva on mikä tahansa sotaa käsittelevä elokuva, joka yleensä keskittyy meri-, ilma- tai maataisteluun, mutta joskus sen sijaan keskittyy sotavankeihin, salaisiin operaatioihin, koulutukseen tai muihin aiheeseen liittyviin aiheisiin, jotka eivät suoraan liity päätaisteluun. Näet esimerkkejä tästä monissa Photowallin sotajulisteissa. On sanottava, että mukana on myös terve määrä politiikkaa, riippuen siitä, millä aikakaudella elokuva on tehty. Esimerkiksi monet 1940-luvun alun dramaattiset sotaelokuvat Yhdysvalloissa pyrkivät luomaan yhteisymmärrystä ""vihollisen"" kustannuksella. Toisaalta Vietnamin sodan aikana tuotetuissa sotaelokuvissa heijastui yleensä amerikkalaisen yleisön pettymys kyseistä konfliktia kohtaan. Sota-aiheiset julisteet voivat olla väline, jolla voit personoida kantasi tiettyyn konfliktiin liittyvään asiaan. Tämäntyyppisiin elokuviin liittyy yleensä useita kliseitä, kuten se, että päähenkilöä välittömästi ylempänä oleva upseeri on yleensä sekä kohtuuton että periksiantamaton, lähes jokainen henkilökohtaisia tietoja jakava henkilö kuolee pian suunnitelmiensa jakamisen jälkeen, jos hän on palannut kotiin, ja jokainen pelkurimaisesti tai epäisänmaallisesti käyttäytyvä henkilö joko kääntyy sankarilliseksi tai kuolee uhriutuneena.

Lajityypin klassikot

Mitään lopullista sotaelokuvaa ei ole olemassa, sillä ihmisillä on yleensä erilaiset makutottumukset ja myös heidän näkemyksensä poliittisista asioista muuttuvat ajan myötä. Tästä huolimatta on olemassa tähän genreen kuuluvia elokuvia, jotka ovat ajattomia ja pitävät pintansa tänäkin päivänä. Yksi niistä on Michael Ciminon The Deer Hunter. Tämä mestariteos tarjosi lähes sietämättömän intensiivisiä kohtauksia Vietnamin sodasta aikana, jolloin valtavirtaelokuvat vasta alkoivat koskettaa tätä vielä melko tuoretta aihetta. Robert De Niro, Christopher Walken ja John Cazale olivat vain osa nyt jo legendaarisiksi muodostuneista näyttelijöistä, jotka kuuluivat upeaan näyttelijäkaartiin. Deer Hunterin kaltaiset sotajulisteet voivat esitellä tätä elokuvaa ja arvostustasi sitä kohtaan ja samalla tuottaa maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen ainutlaatuisella muotoilullaan ja tarttuvalla aiheellaan. Jos menet kauemmas ajassa taaksepäin, ehkä David Leanin The Bridge on the River Kwai on sinua varten. Tämä elokuva voitti Oscar-gaalassa parhaan ohjaajan, parhaan miespääosan ja parhaan sovitetun käsikirjoituksen palkinnot. Bridge on the River Kwai on kauniin runollinen sotajuliste, joka saa minkä tahansa huoneen näyttävämmäksi.

Sotajulisteiden merkitys

Joskus on sotia, jotka jäävät huomaamatta ihmisiltä, jotka eivät ole sen välittömässä läheisyydessä. Tällöin sotaelokuvat auttavat valistamaan ja lisäämään tietoisuutta. Konkreettinen esimerkki tästä on Anglo-Zulun sota, jossa brittien voitto zuluista tasoitti tietä Etelä-Afrikan rikkaiden kulta- ja timanttikaivosten haltuunotolle ja maan liittämiselle osaksi brittiläistä imperiumia. Tästä konfliktista tehtiin nykyään klassinen sotakuva, kuten Zulun kaltaisissa sotajulisteissa näkyy. Tämä kuva lisää visuaalista painoarvoa, vaikuttavuutta ja kiinnostavuutta monin tavoin, puhumattakaan siitä, että se kasvattaa valitsemasi tilan mittasuhteita. Voit ripustaa sen kotisi olohuoneeseen tai vaikka toimiston neuvottelutilaan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1