Science fiction

Science-fiction-elokuvat ovat melko paljon velkaa uskomattoman mielikuvituksellisille kirjailijoille kuten Jules Vernelle ja H.G. Wellsille. Nämä tarinat ovat yleensä visionäärisiä jaLue lisää sarjakuvamaisia, ja ne visualisoidaan mielikuvituksellisten ja tuonpuoleisten puitteiden avulla. sankareita, kaukaisia planeettoja, mahdottomia tehtäviä ja futuristista teknologiaa. Löydät kaikki nämä osatekijät tieteiskirjallisuudesta Photowallin fiktiojulisteista, jotka ovat täysin loistava valikoima korkealaatuisia, yksityiskohtaisia ja ainutlaatuisia, yksityiskohtaisia ja muotoilultaan ainutlaatuisia ja väriloistoltaan elinvoimaisia. Nämä esineet, aivan kuten elokuvagenrekin, leikittelevät ajatuksilla, joiden mukaan tieto on toisinaan vaarallista ja jopa pahaenteistä, mutta myös elintärkeitä kysymyksiä ihmisen luonteesta ja paikastamme koko suuressa maailmassa. asioiden kokonaisuudessa. Science fiction -julisteissa on outoja ja erikoisia olentoja, visioita siitä, millaisia ihmiset ovat tulevaisuudessa... miltä tulevaisuus voisi näyttää, teknologian vaikutusta maailmaamme ja sen potentiaalia ihmiskunnan tuhoon. Paljon filosofisia ja eksistentiaalisia käsitteitä sisältyy tämäntyyppisiin elokuviin, mikä johtaa luovien taiteilijoiden hämmästyttäviin suunnitelmiin mieliä, joita voimme nähdä scifi-julisteissa.

Science fiction -julisteiden monipuolisuus

Photowall pitää aina tärkeänä monipuolisuutta, etenkin kun kyse on henkilökohtaisen tilan suunnittelusta. Science fiktiojulisteiden avulla voit kaunistaa ja uudistaa huoneitasi, olivatpa ne sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajanhuoneita. luonteeltaan. Aivan kuten itse genre, nämä motiivit perustuvat tieteiskirjallisuuteen, mutta ovat usein päällekkäisiä muiden genrejen kanssa. elokuvien kanssa, mikä tekee niistä joustavia ja ihanteellisia välineitä sisustussuunnitteluun. Science fiction -elokuvia voidaan kuvata pääasiassa seuraavasti fantasiaelokuvien alatyypiksi, mutta ne voivat helposti siirtyä kauhuelokuviin, erityisesti silloin, kun teknologia tai kenties muukalaiselämää tai muukalaisista olentomuodoista tulee uhka. Toiminta ja seikkailu ovat myös usein tieteiskirjallisuuden yhteistyökumppaneita, samoin kuin komedia, romantiikka ja elokuvat. ja jopa lännenelokuvat. Huomaat, että laajasta scifi-julisteiden valikoimastamme löytyy jotakin käytännössä kaikille. jokaiselle. Tarjolla on tosielämän valokuvia, kuten Saturn 3 - Kirk Douglas, jotka saavat sinut tuntemaan, että olet aivan kuin olisit itse paikalla. paikan päällä. Science fiction -julisteissa on myös taideteoksia, kuten Day of the Triffids, jotka antavat huoneelle valtavan visuaalista painoarvoa ja optista vetovoimaa.

Kultainen aikakausi

Vaikka jotkut tieteiselokuvat eivät vain vanhene niin hyvin, lähinnä siksi, että teknologia on ylittänyt menneisyyden odotukset tai ihanteet yksinkertaisesti vain kulkivat loppuun, on olemassa klassikoita, jotka kestävät ajan testin ja resonoivat yhä tänä päivänä meihin vuonna nykyaikana. Scifi-elokuvien pioneeri Ridley Scottin ohjaama Alien on yksi näistä ajattomista genren mestariteoksista. Se Se seuraa kaupallisen avaruusaluksen miehistöä, joka kohtaa Alienin, tappavan olennon, joka jättää jälkeensä kuoleman jäljet ja tuhoa jälkeensä. Vaikka elokuvan legendaarinen klaustrofobinen ilmapiiri on saanut inspiraationsa klassisesta scifi tarinoista, vasta Star Wars osoitti, että näyttävä scifi voi tuoda suuria rahasummia. Alien sai rahoituksensa. Alien - Sigourney Weaverin kaltaiset tieteiselokuvajulisteet ovat loistava visuaalinen väline sisätiloihisi, ja ne esittelevät päähenkilöä hänen hurjassa tilassaan, uraauurtava kuvaus ja todiste siitä, että naiset voivat johtaa tieteen linjaa. scifi-elokuvissa. Toinen loistava esimerkki on Blade Runner, jossa joku jäljittää luonnottomia replikantteja, bioteknisiä olentoja ja eliminoi heidät. Elokuvan ikonista, teknologiaa sisältävää film-noir-ilmettä on riffattu aina vaan. sen jälkeen, niin suuri vaikutus tällä elokuvalla oli. Blade Runner on hieno scifi-juliste tästä mestariteoksesta.

Muut ideat scifi-julisteissa

Ylivoimaisesti läsnä oleva narratiivi scifi-elokuvissa on, että maailmanlopun uhat voitetaan tyypillisellä tai epätyypilliset, päähenkilöt. Aivan kuten muissakin genreissä, korkeat panokset palkitsevat usein tarinankertojia, joilla on vahvasti panostettu ja sitoutuneesta yleisöstä. Tieteiskirjallisuudessa on kuitenkin myös muunlaisia tarinoita, joihin ei liity maailman pelastamista, vaan keskittyvät pikemminkin filosofisempaan tai emotionaalisempaan tutkimukseen. Tämäntyyppinen scifi-juliste antaa sinun sisustukselle aivan uuden merkityksen ja ulottuvuuden. Yksi 80-luvun tuottoisimmista elokuvista, Steven Spielbergin E.T. The Extra-Terrestrial on konkreettinen esimerkki tästä. Muukalainen kasvitieteilijä jää maapallolle, josta hänet löytää eräs Poika löytää hänet ja antaa hänelle nimen "E.T.". Tämä olento ystävystyy lasten kanssa, kun nämä yrittävät auttaa häntä ottamaan yhteyttä omaan kansaansa, jotta hän saisi jotta hän voisi palata kotiin. Yleismaailmalliset teemat perheestä, ystävyydestä ja kodiksi kutsutun paikan voimasta ovat ajattomia. itsessään, ja tämä scifi-helmi toi ne mukanaan. Extra Terrestrial - Henry Thomas on scifi-julistus. joka esittää yhden elokuvan ikonisimmista kohtauksista upealla tavalla.
Tuotetiedot