Mysteeri & salapoliisi

Photowallin mysteeri- ja salapoliisijulisteiden avulla et tuo tilaan vain visuaalisesti houkuttelevan motiivin, vaan myös halutun juonittelun ja jännityksen tunteen. Rikkaat yksityiskLue lisääohdat, upeat väriyhdistelmät ja kiehtovat teemat tässä kategoriassa takaavat sinulle maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen ja kiinnostavuuden. Mysteeri- ja salapoliisielokuvat keskittyvät useimmiten keskushenkilöön, ja niitä pidetään yleensä rikos- ja gangsterielokuvien, film noir -elokuvien tai jännitys- tai trillerielokuvien alatyyppinä, joissa keskitytään ratkaisemattomaan rikokseen. Useimmissa tapauksissa tämä on kovaksikeitetty etsivä, joka kohtaa erilaisia hahmoja ja skenaarioita etsiessään rikollista tai rikoksen ratkaisua. Photowallin mysteeri- ja salapoliisijulisteet tekevät sisustuksestasi hauskan pienen johtolankojen metsästyksen ja stimuloivat samalla visuaalisesti kaikkia, jotka näkevät uuden keskipisteesi. Voit myös aina halutessasi muuttaa näitä esineitä, jotta ne sopisivat tai olisivat ristiriidassa jo olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Lisää taustaa mysteeri- ja etsiväjulisteista

Tämäntyyppisiin elokuviin lisätään usein jännitystä, kun päähenkilö kamppailee yleensä arvoituksellisessa kerronnassa, jossa hän tutkii kaikkia motiiveja, vain löytääkseen yhden olennaisen johtolangan tai tai virheen, joka paljastaa syyllisen henkilöllisyyden. Yksi kuuluisimmista esimerkeistä tästä fiktiossa on salapoliisin perikuva, Sherlock Holmes. Häntä pidetään maailman ensimmäisenä yksityisetsivänä, ja hän on peräisin Sir Arthur Conan Doylen kirjallisista teoksista, ja hänestä tuli lopulta fiktiivinen hahmo, joka toistuu useimmin valkokankaalla. Tähän mennessä Sherlock on esiintynyt yli 200 elokuvassa vuodesta 1900 lähtien, ja häntä on näytellyt reilusti yli 70 näyttelijää! Photowallin mysteeri- ja salapoliisijulisteet tekevät kunniaa tälle legendalle sellaisten motiivien muodossa kuin Adventures of Sherlock Holmes. Tässä upeassa kuvassa on brittinäyttelijä Basil Rathbone, joka esiintyi toisen maailmansodan vuosina 14 elokuvassa noin vuodesta 1939 vuoteen 1946. Tämä klassikko voi nyt olla upea lisä kodin tai toimiston sisustukseen.

Kuuluisia näytteitä

Mysteeri- ja salapoliisijulisteista on runsaasti laadukkaita esimerkkejä, joissa esiintyvät genren tunnetuimmat edustajat. Esimerkiksi Carol Reedin "Kolmas mies", jonka tunnelmallinen elokuvakuvaus ja useimpien pääosanesittäjien erinomaiset suoritukset ovat usein mainittu suosikki tämäntyyppisistä elokuvista. Wienin sodanjälkeisen ajan loistelias kulissi tuntuu edelleen sopivalta puitteet lasin puoliksi tyhjäksi -mentaliteetille, joka täyttää käytännössä koko film noirin. Voit hankkia tämän ikonisen klassikon mysteeri- ja dekkarijulisteissa kuten Third Man. Tällaiset esineet tuovat aivan uudenlaista tunnelmaa huoneeseesi, olipa se sitten asuin- tai yrityskäytössä. Vaikka film noirin modernisoidut tulkinnat muuttuivat ajan myötä entistä graafisemmiksi ja rajoitukset sen suhteen, mitä elokuvassa voitiin ja mitä ei voitu näyttää, vähenivät yhä enemmän, katsojia kiehtoo edelleen juonellisuuden tunne. Chinatown ei ehkä ole yhtä raa'an väkivaltainen kuin sitä seuraavat elokuvat, mutta sen ei todellakaan tarvinnut olla. Mysteeri- ja dekkarijulisteet kuten Chinatown - Jack Nicholson näyttää ikonisen näyttelijän yhdessä hänen tunnusomaisista rooleistaan.

Mestari mysteeri- ja dekkarijulisteissa

Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista elokuvantekijöistä ja "The Master of Suspense" -nimellä tunnettu Alfred Hitchcock keksi monin tavoin uudelleen ja mullisti koko genren kukoistuskautensa aikana. Vaikka hän teki klassikoita, kuten Psyko ja Linnut, monet mainitsevat Peräikkunan olevan se, joka ylittää ne kaikki helposti. Vaikka juoni saattaa nykyaikana tuntua yksinkertaiselta, siitä on tullut genren peruspilari. Rear Windowin kaltaisilla mysteeri- ja salapoliisijulisteilla voit osoittaa kunnioitusta tälle elokuvan ehdottomalle helmelle. Voit jopa nähdä vilauksen itse mestarista Alfred Hitchcockista Linnuissa. Tämä mysteeri- ja salapoliisijuliste on toteutettu klassisessa mustavalkoisessa värissä, joka voi elävöittää mitä tahansa tilaa, olipa kyseessä sitten asuinhuoneesi olohuone tai toimiston taukotila.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1