Mykkäelokuvat

Tilaa sisustettaessa valitaan usein jotain klassista ja ajatonta. Photowallin upealla kokoelmalla Photowall mykkäelokuvien julisteista saat elokuvan uraauurtavan ja kestävän taikuudenLue lisää sisätiloihisi. Äänettömät elokuvat, tai enemmän puhekielessä "mykkäelokuvat", ovat varhaiskauden elokuvia, joissa ei ollut synkronoitua ääntä. Tämä ulottuu varhaisimmasta elokuvasta, joka oli noin vuonna 1891, aina vuoteen 1927 asti, jolloin ensimmäiset "äänielokuvat" alkoivat ilmestyä. Mykkä aikakausi kesti periaatteessa tuon vuosikymmenen loppuun asti, ja vaikka useimmat elokuvat olivat jo äänielokuvia, oli myös poikkeuksia, kuten kuuluisa elokuva Charlie Chaplinin City Lights, jonka näet myös mykkäelokuvien julisteissa. Vaikka monet varhaiset mykkäelokuvat olivat joko draamoja, eepoksia tai romansseja, komediat olivat luultavasti suosituimpia. Ruudulle lisättiin usein väliotsikoita. elokuvajaksojen väliin, ja niissä kerrottiin tarinaa täydentäviä kohtia, esitettiin dialogia ja kommentoitiin elokuvan sisältöä. teatteriyleisölle.

Pääosan esittäjä mykkäelokuvien julisteissa

Mykkäelokuvien aikakauden tunnetuin hahmo oli epäilemättä Charlie Chaplin. Charlie Chaplin syntyi Lontoossa vuonna 1889. vieraili ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa jo 21-vuotiaana ja murtautui elokuvateollisuuteen eloisan persoonallisuutensa ja loputtoman lahjakkuutensa ansiosta. Sen lisäksi, että Chaplin oli tuottelias ja ilmaisuvoimainen näyttelijä ja ohjaaja, hän myös sävelsi musiikin moniin elokuviinsa, vaikka hänellä ei ollut koskaan kunnon musiikkikoulutusta! Charlie Chaplin ja Jackie Coogan ovat upea mykkäelokuvien juliste, joka voidaan tulkita monella tavalla, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun uudistettaessa sinun tyyliä. Kyseessä on stillkuvanäyte Chaplinin elokuvasta "The Kid", jota monet pitävät hänen täydellisimpänä ja persoonallisimpana elokuvanaan. Tällainen oli vaikutusvalta tällä ikonilla, että hän oli ensimmäinen näyttelijä, joka esiintyi Time Magazinessa. Olipa kyseessä sitten kotisi tai toimistosi, hiljainen City Lights - Charlie Chaplinin kaltaiset mykkäelokuvien julisteet voivat tehdä kaiken visuaalisen eron maailmassa. Upea ja mustan ja valkoisen ajattomat sävyt antavat sille niin paljon luonnetta ja draamaa, aivan kuten miehelle itselleen.

Visuaalinen taide

Kuten jo aiemmin mainittiin, mykän ajan elokuvista muistetaan parhaiten visuaaliset komediat ja slapstickit alkaen "mykkäpelleistä". Tragikoomisen supertähden Charlie Chaplinin lisäksi mukana olivat myös fyysisesti rohkeat Buster Keatonin ja Harold Lloydin kaltaiset koomikot. Jälkimmäisen tunnetuimmassa mykkäelokuvassa hän roikkui kellosta roikkuen kellon päällä kaupunkirakennuksen kellosta elokuvassa Safety Last, joka oli legendaarinen temppu. Voit nähdä tämän ikonin mykkäelokuvien julisteissa. kuten Why Worry - Harold Llyod, joka on hauska ja sympaattinen motiivi, joka voisi olla kiinteä osa asuin-, yritys- tai virkistysalueelle. Pysyvä piirre tässä tyylilajissa on värien puute, mikä tekee niistä entistäkin kiehtovampia ja ikuisiksi. Queen - Betty Blythe on konkreettinen esimerkki tästä piirteestä, sillä se maksimoi visuaalisen vaikutuksen pysäyttävän aiheen avulla tässä upeassa mykkäelokuvien julisteessa.

Lisää päähenkilöitä

Kuka olisi uskonut, että laihan englantilaisen ja pyöreän amerikkalaisen yhdistäminen olisi komediakultaa? Laurel ja Hardysta tuli mykkäelokuvien aikakaudella ehdottomia legendoja tämän mielenkiintoisen yhdistelmän ansiosta. Edellinen oli ollut sijaisnäyttelijänä Charlie Chaplinin sijaisnäyttelijä, kun taas jälkimmäinen oli atlantalaisen poliitikon poika, joka opiskeli lakia ennen kuin päätti tehdä uraa... laulajan uralle. He tekivät 1920-luvun lopulla kymmeniä mykkäelokuvien lyhytelokuvia, kuten voit nähdä mykkäelokuvien julisteesta nimeltä Oliver Hardy ja Stan Laurel in Liberty. Kaunis otos, joka kuvaa täydellisesti sitä kemiaa ja ystävyyttä, jota ei vain valkokankaalla vaan myös tosielämässä. Tämäntyyppinen motiivi ei ainoastaan anna huoneellesi upeaa visuaalista tyyliä, vaan myöskin vaan myös antaa syvempiä merkityksiä ja arvoja, jotka voit jakaa ympärilläsi olevien ihmisten kanssa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1