Lännenfilmit

Lännenelokuvat ovat amerikkalaisen elokuvateollisuuden tärkein lajityyppi, joka on lähinnä nostalginen ylistyslaulu laajojen, kesyttämättömien rajaseutujen alkuaikoina. Jotkut saattavLue lisääat jopa kutsua sitä sivilisaation ja erämaan väliseksi rajaksi. Photowallin erinomaisen valikoiman western-julisteiden avulla saat tiloihisi yhden vanhimmista, kestävimmistä ja joustavimmista genreistä, puhumattakaan yhdestä tyypillisimmin amerikkalaisesta pastissista ja sen myyttisestä alkuperästä sisustukseksesi. Vaikka lännenelokuvien suosio on kasvanut ja laskenut vuosien varrella, ja niiden tuotteliain aikakausi on ollut 1930-luvulta 1960-luvulle ja viimeisimpänä 90-luvulle, viime aikoina lajityyppi on elpynyt uudelleen, mutta enemmänkin television ansiosta. Hanki itsellesi western-juliste maksimoidaksesi visuaalisen painoarvon asuin- tai työpaikallasi. Nämä motiivit ovat täynnä rikkaita yksityiskohtia, intensiivistä luonnetta ja yleviä väriyhdistelmiä.

Tekijät western-julisteissa

Lännenelokuvat sijoittuvat usein Amerikan rajaseudulle 1800-luvun loppupuolella sisällissodan jälkeen, maantieteellisesti länsimaiseen ympäristöön, jossa on romanttisia, laajoja rajamaisemia tai karuja maaseutumaastoja. Jo tämä tekee siitä loistavan aiheen western-julisteille, sillä se kuvaa erämaan valloittamista ja luonnon alistamista sivilisaation nimissä. Tämä lannistumaton henki voi olla sisustuksesi keskipisteenä näillä upeilla Westerns-julisteilla. Mitä tulee lännenelokuvan keskeiseen juoneen, se on useimmiten klassinen, yksinkertainen tavoite lain ja järjestyksen ylläpitämisestä rajalla, joka juontaa juurensa meille kaikille tuttuihin arkkityyppisiin konflikteihin. Tyypilliset elementit lännenelokuvissa, kuten ampumavälikohtaukset, hevoset, juna- ja pankkiryöstöt, lainsuojattomat ja sheriffit ja niin edelleen, ovat vahvasti läsnä myös lännenelokuvien julisteissa. On myös huomattava, että perinteisestä lännenelokuvasta on olemassa monia alalajeja, kuten eeppinen lännenelokuva, spagettiwestern, revisionistinen lännenelokuva, mutta myös postapokalyptiset lännenelokuvat, kuten Mad Max -elokuvasarja.

Me kaikki tarvitsemme sankarin

Vaikka länkkäreiden fanit vanhenevat ja ovat valkoisempia suhteessa koko väestöön, ne ovat edelleen populaarikulttuurin tietoisuuden peruspilari, vaikkakin pienemmässä määrin. Muut, uudemmat genret, kuten supersankarielokuvat ja taistelurobottielokuvat, ovat cowboy-elokuvia alakynnessä nuorempien sukupolvien ja kansainvälisen yleisön keskuudessa. Tämä ei tarkoita, että sen on oltava kadonnut lajityyppi, vaan pikemminkin toimia inspiraationa, jotta voit hankkia Westerns-julisteen, joka ylläpitää tämän ihanan elokuvatyypin viehätystä. Nämä elokuvat tarjoavat monia ajattomia nautintoja, kuten nyt jo klassisen kovaotteisen sankarin, seikkailuja upeissa maisemissa ja tietenkin hyvän voiton pahasta. Lännenelokuvien julisteet tarjoavat sinulle monia antisankareita, mutta kuitenkin sankareita, joita voi ihailla ja joita voi yrittää matkia tavalla tai toisella. Elämänläheisiä elokuvakuvia, kuten The Outlaw Josey Wales - Winter Sun, esittelee yhden genren tukipilareista ja ikoneista, ainoan ja ainoan Clint Eastwoodin. Tästä näyttelijästä tuli sukupolven sankari lähinnä siksi, että hän teki joitakin kaikkien aikojen suosituimmista lännenelokuvista.

Klassiset näytteet lännenelokuvien julisteissa

Rutiinisti kaikkien aikojen parhaiden westernien joukkoon luetaan mestariteos Olipa kerran lännessä. Sergio Leone suunnitteli yhdessä Dario Argenton ja Bernardo Bertoluccin kanssa alun perin länkkäriä, joka koostui lähes kokonaan viittauksista genren silloisiin klassikoihin. Leonen koulukaveri Ennio Morricone jopa kirjoitti jokaiselle neljälle päähenkilölle omat musiikilliset sävelet. Tämän lännenelokuvan vaikutus oli niin suuri, että monet mainitsevat sen vaikuttaneen moniin muihin elokuvagenreihin. Western-julisteissa on valtavia motiiveja, kuten Once Upon a Time in the West, joka on yksinkertainen mutta upea mustavalkoinen kuva, joka voi nostaa huoneesi heti aivan toiselle tasolle.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.