Komedia

Jokainen tarvitsee välillä, ellei jopa päivittäin, kunnon naurua. Tämän tuominen sisätiloihin ei ole vain loistava tapa luoda positiivista tunnelmaa, vaan se luo myös herkullisen tunnLue lisääelman kotiin, toimistoon tai vapaa-ajan tilaan. Photowallin valtavan komediajulisteiden valikoiman avulla sinulla on käytössäsi erinomainen sisustusväline. Koska komedia on yksi elokuvan ja television muokattavimmista genreistä, se tekee myös sisustuksestasi joustavamman. Komediajulisteiden motiiveissa on tätä monipuolisuutta, sillä elokuvakuvista otetut tosielämän valokuvat voivat siirtää sinut välittömästi kohtaukseen ja taideteokset voivat piristää mitä tahansa asuin- tai yritysympäristöä. Nämä kuvat antavat huoneellesi sen erityisen kosketuksen ja toimivat samalla persoonallisuutesi heijastuksena. Komediajulisteilla voit antaa kotiisi tai toimistoosi tyyliä ja terveen annoksen naurua ja serotoniinia. Kuten tavallista, voit muuttaa näitä kuvia niin, että ne sopivat jo olemassa olevaan sisustukseen, värimaailmaan ja muihin sisustuselementteihin.

Komediajulisteiden merkitys

Komediataide on aina ollut yksi suosituimmista viihteen muodoista, mutta se on toiminut myös sosiaalisen ja kulttuurisen kommentoinnin välineenä. Photowallin komediajulisteet voivat tehdä saman myös sinun alueellasi, sillä ne toimivat paitsi yhteiskunnan hyvien ja huonojen asioiden heijastajana myös keinona hajottaa olemassaolon vastoinkäymisiä naurulla ja ilolla. Olkaamme rehellisiä, tarvitsemme enemmän komediaa tässä nykymaailmassa. Kun elämä ympärillämme peittyy tragediaan ja pimeyteen, komedia on kirkas valo, joka näyttää meille tien takaisin onneen ja ihmisyyteen. Tämä jalo tunne on myös suuri tekijä, kun käytät komediajulisteita sisätilojesi kaunistamiseen. Jos etsit todisteita komedian voimasta ja merkityksestä, ota huomioon yksi elokuvan suurimmista taiteilijoista ja yksi maailman ensimmäisistä todellisista supertähdistä, Charlie Chaplin. Hän ei vain saanut ihmisiä nauramaan, vaan hän sai heidät nauramaan ja itkemään heti seuraavalla tahdilla. Komediajulisteet, kuten Charlie Chaplin in the Gold Rush, näyttävät molemmat nämä kyvyt upeassa valossa, ja klassiset mustavalkoiset sävyt korostavat hänen esityksiinsä sisältyvää taidetta. Voit myös harkita Charlie Chaplin in the Rink -julistetta, jos haluat enemmän retro- tai vintage-estetiikkaa. Nämä komediajulisteet voivat todella muuttaa huoneesi ikimuistoiseksi ja hyödylliseksi tilaksi sinulle, perheellesi, ystävillesi ja niin edelleen.

Lyhyt historia

Siitä lähtien, kun elokuva perustettiin toimivaksi tarinankerronnan välineeksi, yksi sen tärkeimmistä tavoitteista on ollut viihdyttää katsojia naurun voimalla. Itse asiassa yksi Lumière-veljesten ensimmäisistä elokuvista oli komedia. Kun otetaan huomioon elokuvan alkuperäiset tekniset rajoitukset, komediasta tuli nopeasti ihanteellinen genre varhaisille mykkäelokuville, koska sitä voitiin onnistuneesti ilmaista visuaalisen toiminnan ja fyysisen huumorin, kuten slapstick-huumorin, avulla. Tämän puolestapuhujia löytyy esimerkiksi Oliver Hardyn ja Stan Laurelin kaltaisista komediajulisteista, joissa nämä kaksi legendaarista koomikkoa on kuvattu upealla mustavalkoisella motiivilla, joka valaisee minkä tahansa huoneen, johon sen ripustat. Äänen tulon myötä yksinomaan fyysiseen onnettomuuteen ja akrobaattisiin temppuihin turvautumisesta tuli vanhanaikaista, ja komediasta kehittyi satiirinen väline, jolla pilkataan vallitsevaa järjestelmää usein absurdeissa tilanteissa. 1970- ja 1980-luvuilla lajityyppi todella omaksui satiirisen huumorin ja parodian, minkä lisäksi teinikomedioiden tulva yltyi. 1990-luvulla näyttelijät pyrkivät luomaan elämää suurempia hahmoja, jotka tukeutuivat liioiteltuun puheeseen, liikkeisiin ja ilmeisiin. Waynes World 2 on hieno komediajuliste, joka valottaa joitakin tämän suuntauksen osallistujia.

Komediajulisteissa on monenlaisia genrejä

Komediajulisteiden monimuotoisuus on toinen etu, joka sillä on seinäkoristeena. Nykyään räväkät tai niin sanotut siniset komediat ovat normi. Toinen tämän hetken suosikki on musta tai synkkä komedia, joka pyrkii valottamaan kuolemaa, väkivaltaa ja kauheita tilanteita, jotta ne olisivat siedettävämpiä ja jotta niitä voisi ymmärtää toiselta puolelta. Charlie Sheen elokuvassa Hot Shots Part Deux on loistava tämäntyyppisen komedian juliste, joka pilkkaa 80- ja 90-lukujen toimintaelokuvien ylisuurta väkivaltaa. Cringe-komedia on vielä yksi alalaji, joka nauttii toisten ihmisten tuskasta, mikä johtuu jostain, jota kutsutaan dramaattiseksi ironiaksi. Lisäksi on olemassa deadpan-komediaa, mockumentary-komediaa, sanaleikkikomedioita ja monia muita. Genrejen sekoittumisesta on hyötyä myös komediajulisteille, sillä se tarjoaa monenlaisia motiiveja.
Tuotetiedot