Fiktiiviset hahmot

Rajanveto fiktion ja todellisuuden välillä voi olla varsin häilyvä, jopa nykyaikana, jolloin meillä on viihdettä kirjaimellisesti käsissämme. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, fiLue lisääktiivisiä hahmoja sisältävä elokuva voi muuttaa elämäsi täysin! Photowallin ainutlaatuinen ja huolella valittu kokoelma fiktiivisten hahmojen julisteita voi olla pakopaikka todellisuudesta, ikkuna täysin erilaiseen maailmaan. Fiktiiviset kokemukset voivat muokata ajattelutapojasi oikeassa elämässä aivan kuten fiktiiviset hahmot voivat vaikuttaa meihin jokapäiväisessä elämässä. Vaikka se ei ehkä olekaan kaikkien mieleen, sen avulla voit osallistua muiden elämään ja pitää tauon omasta elämästäsi. Aivan kuten kuvatut hahmot, myös fiktiivisten hahmojen julisteet voivat jäädä mieleesi vielä senkin jälkeen, kun olet poistunut huoneesta, jonka olet koristellut. Pidä mielessä, että kokemus hahmojen mieliin pääsemisestä voi laajentaa näkökulmaamme ja lisätä hyväksyntää moninaisuutta ja erilaisuutta kohtaan.

Kuvitteellisten hahmojen julisteiden rooli

Vaikka fiktio on tehokkainta silloin, kun se ottaa vaikutteita todellisesta maailmasta, jossa se muistuttaa läheisesti totuutta, yliluonnollinen ja tuonpuoleinen on aina kiehtonut meitä. Katsokaa vain todisteeksi Extra Terrestrial - Henry Thomas -nimistä fiktiivisten hahmojen julistetta. Erilaisten sosiaalisen median alustojen myötä on kuitenkin nykyään melko vaikea sanoa, mikä on totta ja mikä käsikirjoitettua. Fiktiiviset hahmot pysyvät tällä tavoin uskollisina fiktiiviselle luonteelleen, mutta jakavat kanssamme joitain piirteitä, ja siten niiden tarinat vastaavat meidän tarinoitamme. Fiktiivisten hahmojen julisteet voivat auttaa sinua saamaan inspiraatiota näistä hahmoista. Ne voivat myös olla lempeä muistutus ja ihana palaute lapsuudestasi, kuten Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat tai Ozin velho - Jack Haley Judy Garland ja Ray Bolger. Vaikka ne ovatkin eri aikakausilta, ne molemmat kaikuvat edelleen hyvin paljon ihmisyydessämme eri tavoin. Fiktiivisten hahmojen julisteet esittävät tosielämän valokuvia ja taideteoksia, joissa on uskomatonta syvyyttä ja merkitystä.

Ylös, ylös ja pois

Todennäköisesti olet jo nähnyt ainakin yhden supersankarielokuvan, sillä niitä ilmestyy vuosi vuodelta yhä enemmän. Epäinhimilliset kyvyt, muukalaismaailmat ja korkeat panokset sisältävät tilanteita, jotka ovat joitakin suosikkisupersankarielokuviemme tunnusmerkkejä. Nämä ominaisuudet ovat myös niitä, jotka puuttuvat arkitodellisuudestamme. Fiktiivisten hahmojen julisteilla voit tehdä niistä arkipäiväisen läsnäolon asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloissasi. Kun todellisuutemme käy meille liian raskaaksi, voimme paeta jonkun mahtavan Thorin ja hänen ystäviensä kaltaiseen maailmaan. Thor God of Thunder on fiktiivisten hahmojen juliste, joka huutaa maskuliinisuutta, ja se voi olla ihanteellinen väline lastenhuoneen tai jopa aikuisten tilan sisustamiseen. Jos haluat enemmän tyttövoimaa, ehkä fiktiivisten hahmojen juliste, kuten Catwoman - Michelle Pfeiffer, on sinulle sopivampi motiivi. Jäljittelemätön Michelle Pfeiffer on tässä teoksessa pääosassa, ikimuistoinen ikoni.

Muut fiktiivisten hahmojen julisteiden toimijat

Useimmat meistä tietävät, kuka Kippari on, sillä hänestä on tullut lähes jokaisen lapsuuden perusasioita. Vaikka hän oli ensisijaisesti erittäin suosittu sarjakuvahahmo, useimmat tuntevat ja muistavat hänet elokuvasarjakuvatähtenä. Kippari esiintyi ensimmäisen kerran elokuvissa vuonna 1933 Paramountin Betty Boop -piirretyksessä nimeltä Kippari merimies. Sarjakuvat olivat niin suosittuja, että vuonna 1937 Crystal Cityn kaupunki Teksasissa pystytti virallisen Kippari-patsaan, mikä oli ensimmäinen kerta maailmanhistoriassa, kun kaupunki pystytti patsaan sarjakuvahahmon kunniaksi! Animaatiojulisteet kunnioittavat tätä ikonista hahmoa esimerkiksi Popeye the Sailor -teoksessa, jossa hän esittelee tavaramerkkinä olevaa piippuaan ja pinaattia, joka antaa hänelle voimaa. Animaatiojulisteet voivat olla ihana heitto omiin lapsuuksiisi ja samalla portti, jonka kautta lapsesi voivat jakaa haikeutesi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1