Fantasia

Photowallin elokuva- ja tv-osiossa olevat fantasiajulisteet ovat loistava tapa tuoda esiin hauska ja luova puolesi. Laaja valikoima fantasiaan liittyviä elokuvia sisältää muun muassa Lue lisääLue lisää: ulkoavaruus, supersankarit, fiktiivinen kirjallisuus, velhot, radioaktiiviset jättiläiset, hirviöt, kansanperinteen hahmot ja niin edelleen. Löydät myös fantasiajulisteita, joissa on mystisiä hahmoja ja tunnettuja persoonia sekä kaikenlaisia myyttisiä olentoja niiden ikonisimmissa kohtauksissa. Näin voit kokeilla kontrasteja ja säätää huoneen visuaalista painoarvoa mieltymyksesi mukaan. Fantasiajulisteet voidaan myös sovittaa olemassa olevaan sisustukseen, kuten värimaailmaan, yleiseen estetiikkaan ja sopiviin huonekaluihin, sopiviksi tai vastakkaisiksi.

Fantasiajulisteiden monet hahmot

Kaikenlaiset fantasiajulisteiden todelliset ja myyttiset olentokohtaukset ja -aiheet voivat olla portti räjähdysmäiseen sisustushenkeen, mikä tekee siitä hauskaa puuhaa niin nuorille kuin vanhoillekin. Yksi fantasiajulisteiden arsenaalin suosituimmista kohteista on supersankariteemainen seinäkansi. Kuvittele, kuinka nämä uskomattoman suositut entiteetit suhahtavat julkisivun poikki pilviaallon päällä, räiskyvät metrossa veljiensä kanssa ja poseeraavat kuuluisimman aseensa kanssa, ja kaikki tämä neljän seinän sisällä! Thor God of Thunderissa on äärettömän upeat värit yhdistettynä harvinaislaatuiseen muotoiluun, joka varmasti ilahduttaa niin nuoria kuin vanhojakin. Tämä fantasiajuliste, joka esittelee vasta hiljattain muodikkaan supersankarin, voi muuttaa minkä tahansa huoneen ikimuistoiseksi, eikä muotoilu ole edes niin ystävällinen, että se rajoittaisi sitä lasten tiloihin. Superman II on toinen motiivi, joka valottaa kaikkien aikojen ehkä kuuluisinta supersankaria, jonka varmaan arvaatkin. Tällainen fantasiajuliste on ajaton, aivan kuten elokuva, joka on inspiroinut sen kaiken.

Erilaisia tyyppejä

Elokuvan ja television fantasiajulisteissa on paljon valinnanvaraa motiivien suhteen. Vaikka suurin osa on elokuvajulisteita, on olemassa myös fantastisempia kuvauksia kohtauksista tai jopa karikatyyrejä, jotka tekevät olemassa olevasta hahmosta entistäkin hurmaavamman. Nämä kaikki eivät ole vain elokuvien ystäville, vaan myös tavalliselle ihmiselle, sillä ne voivat antaa mille tahansa tilalle lisää tyyliä ja tehdä huoneesta näyttävän. Olipa kyseessä sitten asuin-, yritys- tai virkistysalue, fantasiajulisteet voivat olla sisustuksessa se ratkaiseva tekijä, joka nostaa esteettisen ilmeen sananlaskun stratosfääriin. Kuvittele, että sinulla on kotonasi jotakin Taru sormusten herrasta -tyyppistä, upea visuaalinen painolasti ja siihen sopiva kirjallisuusnäkökulma, joka voi ilmaista rakkauttasi niitä eri välineitä kohtaan, joissa tämä sarja on tehnyt pysyvän vaikutuksen. Sitten on King Kongin kaltaisia esineitä, jotka esittelevät meille legendaarisen apinan alkukantaisessa hurjuudessaan pelastamassa naisen, johon hän rakastui. Tämä on toinen esimerkki fantasiajulisteesta, joka on peräisin puhtaasti elokuva- ja televisio-osastolta, sillä se näyttää meille kohtauksen, joka on jäänyt elokuvahistoriaan ja siten myös ihmiskunnan historiaan.

Fantasiajulisteet kypsemmälle yleisölle

Asia on niin, että mitä enemmän katselet näitä silmää miellyttäviä fantasiajulisteita, sitä enemmän yksityiskohtia huomaat käytännössä jokaisessa seinämaalauksen osassa, koska meillä on korkeat laatustandardit ja hyvin ainutlaatuiset mallit. Niille, joilla on hieman enemmän mieltymystä särmikkäämpään ja tummempaan materiaaliin, meillä on esimerkiksi Kaunotar ja hirviö -teos, alun perin goottilaisvaikutteinen konsepti, jossa näet todellisen klassikkoelokuvajulisteen, joka näyttää erittäin yksityiskohtaiselta piirrokselta. Sitten on vielä House of Frankenstein, joka on hurmaava taiteellinen esitys, joka voi aiheuttaa miellyttävää pistelyä selkäpiitäsi pitkin, ja ehdottomasti fantasiajuliste, joka synnyttää mielenkiintoisia keskusteluja sinun ja vieraidesi välillä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1