Elämänkerrat

Valkokankaalla kerrottu ihmisen todellinen elämä voi olla upea ja tärkeä viihdeteos. Photowallin erinomaisen, laadukkaan ja yksityiskohtaisen elämänkertajulisteiden kokoelman avulla vLue lisääoit nyt saada tämän erityisen elokuvatyypin parhaat palat omaan kotiisi tai toimistoosi. Elämäkertaelokuvat ovat laajempien draama- ja eeposelokuvien alalaji, joka kuvaa ja dramatisoi menneen tai nykyisen aikakauden tärkeän historiallisen henkilön tai ryhmän elämää. Joskus erityisesti historialliset elämäkertaelokuvat venyttävät totuutta ja kertovat elämäntarinan vaihtelevalla tarkkuudella, joista osa on tarkoituksellisia ja osa elokuvan kuvausaika ja muut elokuvantekoon liittyvät seikat rajoittavat sitä. Monissa tapauksissa näissä elokuvissa painotetaan suurempia tapahtumia, jotka liittyvät henkilön koko elämään hänen noustessaan kuuluisuuteen ja kunniaan. Laita suosikkielämäkertaelokuvasi esille omalla alueellasi monipuolisella valikoimallamme elämäkertajulisteita. Voit aina mukauttaa näitä motiiveja niin, että ne sopivat yhteen tai ovat ristiriidassa olemassa olevien värimaailmojen ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Elämäkertajulisteiden vaikutus

Joitakin valkokankaalla eniten edustettuja historiallisia hahmoja ovat Ranskan keisari Napoleon Bonaparte, Yhdysvaltain presidentti Abraham Lincoln, Jeesus Kristus, Vladimir Ilich Lenin, Adolf Hitler, Kleopatra, kuningatar Victoria, Henrik VIII ja kuningatar Elisabet I. Lännenelokuvat ovat toinen genre, jota elämäkertaelokuvat määrittelevät hyvin paljon, sillä ne ovat valottaneet sellaisten ikonien elämää kuin William Frederick "Buffalo Bill" Cody, William Bonney, joka tunnetaan myös nimellä "Billy the Kid"), kenties kuuluisin lainsuojaton Jesse James, Wyatt Earp ja niin edelleen. Biographies-julisteissa on runsaasti esimerkkejä tästä, sillä näiden elokuvien tosielämän stillkuvat siirtävät sinut välittömästi kohtaukseen, mutta myös taideteoksia, jotka antavat tälle tietylle elokuvatyypille aivan uuden merkityksen ja ulottuvuuden. Esimerkiksi Raging Bull Boxing - Robert De Niro -elokuvassa yksityiskohdat ovat niin rikkaita ja monimutkaisia, että voit melkein tuntea Jake LaMottan hien syöksyvän sinua kohti. Ihastuttava taideteos elämäkertajuliste Sound of Music saa sinut leijumaan ja ajattelemaan parempia päiviä.

Puhdasta viihdettä

Vaikka elokuva on aina tykännyt kertoa hyviä elämäntarinoita, on tämän nimenomaisen lajityypin kohdalla ollut aina nousu- ja laskuvirtausta. Siitä huolimatta niillä on merkittävä rooli elokuvahistoriassa, ja jopa maailman historiassa suuressa määrin. Elämäkertajulisteissa näet monia tunnistettavia henkilöitä, joista osan olet ehkä nähnyt ja osan olet vain kuullut tai lukenut niistä. Harva kaksikko on niin ikoninen kuin Butch Cassidy ja Sundance Kid, ja tämän kaksikon mukaan nimetty elokuva jätti lähtemättömän jäljen amerikkalaiseen kulttuuriin. Vielä tänäkin päivänä voit viitata pariskuntaan nimellä "Butch ja Sundance", ja ihmiset tietävät heti, mistä tyypistä puhut, riippumatta siitä, oletko nähnyt elokuvan vai et. Viehättävät veijarit, jotka pakenevat aina täpärästi yhdestä tai toisesta pulasta, ovat tunnettu elokuvan trooppi, mutta harva on tehnyt siitä yhtä hauskaa kuin nämä kaksi. Katsokaa vaikka Butch Cassidy and the Sundance Kid -elokuvan kaltaisia elämäkertajulisteita, joissa Robert Redford ja Paul Newman ovat voimiensa ja supertähteytensä huipulla ja jotka kuvaavat täydellisesti näiden kahden hahmon charmia.

Kuuntele musiikkia elämäkertajulisteissa

Elokuvakävijät rakastavat tositapahtumiin perustuvia elokuvia, mikä on suuri osa siitä, miksi musiikkielämäkerrat ovat nykyään niin suosittuja. Asiaa auttaa myös se, että tällaisten elokuvien aiheena olevat muusikot ovat itsekin uskomattoman suosittuja ja tunnettuja. On jotenkin virkistävää katsoa elokuvaa kuuluisasta laulajasta tai yhtyeestä, nähdä kulissien takana tapahtuva kehitys, jonka aikana syntyvät niin hyvin tuntemamme kappaleet ja luovuuden ja maineen välinen kamppailu. Lady Sings the Blues on elämäkertajuliste, joka vangitsee kaiken tämän ainutlaatuiseen motiiviin, joka voi muuttaa huoneesi hetkessä. Diana Ross teki elokuvadebyyttinsä tässä Motownin tuottamassa elokuvassa, joka kertoo jazz-suuruus Billie Holidayn myrskyisästä elämästä. Se seuraa Holidaya hänen vaatimattomista juuristaan tähteyteen, myöhempään heroiiniriippuvuuteensa ja uralleen palaamiseen. Tällaiset elämäkertajulisteet jättävät pysyvän vaikutuksen kaikkiin, jotka näkevät sen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-28 28:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.