Animaatio

Animaatiojulisteet ovat yksi suosituimmista luokista, erityisesti lasten keskuudessa. Sarjakuvilla ja animaatioilla on suuri merkitys lasten kasvatuksessa ja suurimmassa osassa lapsuuLue lisäättamme. Ne ovat ensimmäisiä ystäviämme, hahmoja, joilta opimme ja joita ihailemme, sekä lähes loputon viihdykkeen lähde kaikille lapsille. Animaatiojulisteet voivat olla täydellinen koriste minkä tahansa lapsen makuuhuoneessa, opiskelualueella tai leikkitilassa. Näitä ystävällisiä ja söpöjä motiiveja voidaan muuttaa yleisen suunnittelusuunnitelman ja värimaailman mukaisesti. Käytä animaatiojulisteita koristamaan ja elvyttämään uudistettavaksi valitsemaasi huonetta. Valinnanvaraa on todellakin paljon.

Animaatiojulisteiden keskus

Photowall vaatii aina vaihtelua kaikissa kategorioissa, olipa aihe mikä tahansa. Animaatiojulisteissa on laaja kirjo hahmoja ja hahmoja, ja merkittävimmät motiivit tulevat Studio Ghiblistä, Hayao Miyazakin ja Isao Takahatan vuonna 1985 perustamasta animaatiotalosta. Samannimisestä elokuvasta on Castle in the Sky, jossa on omituinen tunnelma ja japanilaisilla kirjaimillaan eksoottinen tunnelma. Tunnetummat ja nykyaikaisemmat animaatiojulisteet tulevat kuitenkin näiden kahden elokuvan, My Neighbor Totoron ja Grave Of The Firefliesin, muodossa. Ensimmäinen on valoisa, hellä ja pirteä, kun taas jälkimmäinen on synkkä ja karu. Vaikka nämä kaksi animaation mestariteosta ovat sävyltään ja tyyliltään maailmojen päässä toisistaan, niillä on enemmän yhteistä kuin aluksi näyttää. Molemmat kerrotaan pienten lasten näkökulmasta, ja molemmat kertovat Japanin myrskyisästä historiasta tuhoisan toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen. Naapurini Totoron tai Tulikärpästen haudan kaltaisilla animaatiojulisteilla tuot tilaan paitsi valtavaa kauneutta, myös nostalgiaa ja loistavan keskustelunaiheen. Puhumattakaan siitä, että nörtti- ja elokuvaharrastajapisteesi ampuvat katon läpi.

The Fab Four

Yksi suurimmista bändeistä, joita maailma on koskaan nähnyt, ei ainoastaan tehnyt tarttuvia ja merkittäviä levyjä, vaan harrasti jopa animaatioelokuvien tekoa. The Beatles oli täysin tuore ja erilainen, kun se saavutti suosiota erityisesti Yhdysvalloissa. He tekivät jatkuvasti kokeiluja ja olivat modernien äänitystekniikoiden eturintamassa, kuten soittamalla nauhaa takaperin kappaleessa "Rain" saadakseen mielenkiintoisemman efektin. Beatles oli myös melko lailla musiikkivideon uranuurtaja televisioidulla "Hello Goodbye" -kappaleellaan. Vaikka he eivät keksineetkään hippiliikettä, heistä tuli liikkeen symboleita ja ikoneita. Voit osoittaa ihailusi näitä legendoja kohtaan Yellow Submarinen kaltaisilla animaatiojulisteilla: The Beatles, joka on ihanan taiteellinen ja omituinen esitys Beatlesin pyrähdyksestä piirrettyihin elokuviin. Tämä värikäs ja erittäin eläväinen teos voi erottua alueella, olipa kyseessä sitten asuin-, yritys- tai vapaa-ajan asunto.

Muut animaatiojulisteiden toimijat

Useimmat meistä tietävät, kuka on Kippari, sillä hänestä on tullut lähes jokaisen lapsuuden perusjuttu. Vaikka hän oli ensisijaisesti erittäin suosittu sarjakuvahahmo, useimmat tuntevat ja muistavat hänet elokuvasarjakuvatähtenä. Kippari esiintyi ensimmäisen kerran elokuvissa vuonna 1933 Paramountin Betty Boop -piirretyksessä nimeltä Kippari merimies. Sarjakuvat olivat niin suosittuja, että vuonna 1937 Crystal Cityn kaupunki Teksasissa pystytti virallisen Kippari-patsaan, mikä oli ensimmäinen kerta maailmanhistoriassa, kun kaupunki pystytti patsaan sarjakuvahahmon kunniaksi! Animaatiojulisteet kunnioittavat tätä ikonista hahmoa esimerkiksi Popeye the Sailor -teoksessa, jossa hän esittelee tavaramerkkinä olevaa piippuaan ja pinaattia, joka antaa hänelle voimaa. Animaatiojulisteet voivat olla ihana heitto omiin lapsuuksiisi ja samalla portti, jonka kautta lapsesi voivat jakaa haikeutesi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1