Vanhat mestarit

Tärkeintä tästä luokasta on tietää, että se sisältää joitakin tunnetuimpia maalauksia, joita me kutsumme vanhoiksi mestareiksi. Laaja valikoima aiheita ja tyylejä odottaa sinua, kun hLue lisääaluat kaunistaa sisätilojasi. Photowallin erinomaiset ja laadukkaat Vanhat mestarit -julisteet tarjoavat valtavan valikoiman klassisia aiheita ja taideteoksia. Olipa taiteellinen mieltymyksesi sitten uskonnollinen tai maallinen, Old Masters -julisteet vastaavat varmasti mieltymystäsi. Kuten tavallista, voit silti muokata valitsemiasi kohteita niin, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, yleisen estetiikan, värimaailman ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Vanhojen mestareiden julisteiden etu

Helppo tapa pitää kiinni Edouard Manet'n tai Vincent Van Goghin kaltaisten ikonisten taidemaalareiden töistä on valita huolellisesti Vanhojen mestareiden julisteita, joissa on heidän unohtumatonta ja uskomatonta taidettaan. Vanhojen mestareiden julisteet antavat sinulle vapauden saada haluamasi maalaukset kotiisi tai työtilaasi siistissä ja helposti hallittavassa muodossa. Voit yhtä lailla saada uutta arvostusta klassista taideteosta kohtaan, kun sinulla on mahdollisuus katsella sitä niin suurena kuin haluat, omassa kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa. Puhumattakaan siitä, että sinun ei tarvitse käyttää omaisuuksia näiden taideteosten hankkimiseen, ja samalla voit näyttää rakkautesi taiteeseen kauniilla ja tyylikkäällä tavalla.

Keskeisen termin määrittely

Vanha mestari on se, mihin taidehistorioitsijat viittaavat puhuessaan eurooppalaisista taiteilijoista ennen 1800-lukua. Heidän teoksiaan voivat olla maalaukset, kaiverrukset, kaiverrukset, lyijykynäpiirrokset tai jopa tussiluonnokset. Photowallin Vanhojen mestareiden julisteiden kokoelmassa on esillä monenlaisia näitä tyylejä, kuten näet. Valikoimamme ansiosta on niin helppoa nauttia kuppi teetä ja rentoutua samalla, kun katselet yhtä ranskalaisten, italialaisten, hollantilaisten ja monien muiden eri kansojen kuuluisien taidemaalareiden mestariteosten luomuksista. Nauti tästä monimuotoisuudesta useiden pienempien kategorioiden avulla Old Masters -julisteiden sisällä.

Maailma Vanhojen mestareiden julisteissa

Taide on tärkeää kaikkialla maailmassa, ja siksi olemme ylpeitä myös siitä, että voimme viedä sinut kierrokselle ikään kuin tutustumaan Vanhojen mestareiden teoksiin maailman parhaissa taidemuseoissa, kuten Eremitaasimuseossa Pietarissa tai Louvre-museossa Pariisissa. Näiden kauniisti koottujen Vanhojen mestareiden julisteiden teosten avulla et vieraile ainoastaan loistavassa menneisyydessä ja tärkeillä aikakausilla, vaan tavallaan myös Madridin Prado-museossa, Lontoon Tate-galleriassa, Firenzen Uffizi-galleriassa ja jopa Vatikaanin museossa Roomassa. Kuvittele, että näet joka päivä huoneessasi Feast of the Gods - Hendrik Balenin loiston ja kauneuden. Vanhojen mestareiden julisteet voivat olla porttisi maailmaan ja sen taiteeseen.

Ajaton sisustus

Taiteilijoita, jotka kuuluvat goottilaiseen taiteeseen, renessanssiin, barokkiin, hollantilaiseen "kultakauteen", romantiikkaan ja niin moneen muuhun, on runsaasti Old Masters -julisteissa. Voit tarkastella edellä mainittuja pienempiä alaluokkia alla ja valita suosikkisi. Piditpä sitten Anders Zornin - Bakningenin kaltaisten motiivien realismista tai John Bauerin - Agneta och Sjökungenin kaltaisten Vanhojen mestareiden julisteiden taiteellisista ansioista, sinua hemmotellaan valinnanvaralla tässä valikoimassa. Näiden Vanhojen mestareiden julisteiden upeat värit ja syvälliset merkitykset voivat tehdä kodistasi tai työpaikastasi täysin erilaisen. Ne suorastaan huokuvat kauneutta, tyyliä ja historiaa, mikä antaa sisustuksellesi persoonallisen kosketuksen sekä luonnetta. Et yksinkertaisesti voi mennä pieleen Photowallin Old Masters -julisteiden kanssa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.