Spiraalit

Oletko koskaan miettinyt, miten luonto haluaa järjestäytyä kuvioihin? Jos näin on, sinun kannattaa ehkä hankkia itsellesi spiraalijulisteita Photowallin taide- ja design-kategoriasta.Lue lisää Nämä hämmästyttävät kuviot ovat todiste siitä, että mikään luonnossa ei tapahdu ilman syytä, ja kaikilla kuvioilla on tärkeä syy olemassaoloonsa, ja ne ovat myös kauniita katsella. Spiraalijulisteet voivat piristää mitä tahansa suunniteltua tilaa, kuten kotia, toimistoa tai jopa pelkkää vapaa-ajanviettotilaa. Tutustu tähän kokoelmaan ja ihastu ainutlaatuisiin kuvioihin, eloisiin värimaailmoihin ja rikkaaseen taiteellisuuteen, joka on otettu jokaiseen yksittäiseen kuvaan. Huomaa, että voit aina mukauttaa valitsemasi spiraalijulisteet vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Taustatietoa spiraalijulisteista

Spiraali on tasokäyrä, joka yleensä kiertyy pisteen ympärille siirtyen samalla yhä kauemmas toisesta pisteestä. Sana itsessään on peräisin keskiaikaisesta latinankielisestä sanasta "spiralis", joka tarkoittaa "kiemurtelua kiinteän keskipisteen ympärille" tai "käämitystä". Ne ovat vanhimpia geometrisia muotoja muinaisissa taideteoksissa, jotka ovat peräisin ainakin neoliittiselta kaudelta eli tuhansia vuosia ennen kirjoitusta! Spiraalijulisteet eivät ole olemassa vain siksi, että ne näyttävät hämmästyttäviltä, vaan ne myös muistuttavat meitä näistä historiallisista tosiasioista ja niiden merkityksestä. Jotkut kuuluisimmista muinaisista spiraaleista ovat Irlannissa sijaitsevassa Newgrangessa, joka on ihmisten kivestä ja maasta rakentama suuri röykkiö. Sitä käytettiin ainakin osittain hautapaikkana, mutta sillä on saattanut olla myös muita tarkoituksia. Voit nyt jopa kunnioittaa tätä yhteyttä hankkimalla itsellesi spiraalijulisteen, kuten "Abstract 3D Spiral". Sen lisäksi, että se kiehtoo silmää, sitä voidaan pitää myös kunnianosoituksena edellä mainitulle paikalle sen kauniiden vihreiden sävyjen ja sävyjen ansiosta.

Luonnon maailma

Tämä saattaa tulla joillekin yllätyksenä, mutta spiraaleja ja ympyröitä esiintyy luonnossa paljon yleisemmin kuin suorasärmäisiä muotoja, kuten kolmioita ja neliöitä. Ihmisillä on nykyään taipumus yhdistää spiraalit enemmän luontoon kuin rakennettuun, mekaaniseen ja urbaaniin maailmaan. Historiaa tarkasteltaessa muinaiset ihmiset olivat hyvin tietoisia luonnon syklisistä voimista ja luottivat kuukausittaisiin kuun, vuosittaisiin auringon ja vuodenaikojen kuvioihin elantonsa ja elämäntyylinsä kannalta. Luonnossa on niin monia esimerkkejä spiraaleista, joita voi nähdä esimerkiksi simpukankuorissa ja jopa kasvien ja kukkien sisätiloissa. "Vesi" on myös elementti, jonka voi yhdistää spiraalijulisteisiin, kuten motiivi "Blue Petal Spiral". Tämä Photowallin upea esimerkki kiinteästä spiraalijulisteesta voi tehdä niin suuren vaikutuksen visuaalisesti ja esteettisesti.

Spiraalijulisteet symboleina ja representaatioina

Monet muinaisten tekstien ja artefaktien tulkinnat viittaavat siihen, että spiraalit edustavat uudelleensyntymisen kiertokulkua tai ovat äitijumalattaren symboli. Spiraalia pidetään usein myös naisellisena symbolina, koska se liittyy elinkaareen ja siten hedelmällisyyden ja synnytyksen ajatuksiin. Tämä tekisi spiraalijulisteista täydellisiä "pehmeämpiin" tiloihin, kuten kaikkiin huoneisiin, joissa lapsia on usein, tai intiimeihin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Toinen tärkeä spiraalijulisteiden symbolinen näkökohta ovat elinkaaret ja eteneminen. Jokainen meistä etenee lapsesta aikuiseksi ja vanhuuteen. Näin ollen spiraali ei ole pysähtyneisyyden vaan pikemminkin muutoksen ja kehityksen symboli. Hyväksy nämä asiat hyvänä ja terveenä spiraalijulisteiden, kuten "Abstract Tornado - s/w", avulla, jotka voivat olla erinomainen uuden aallon sisustus.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-7 7:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.