Kukikas

Kukkakuviot ovat aina olleet suosittuja sisustusvälineitä, olivatpa ne missä muodossa tahansa. Photowall onkin koonnut laajan ja monipuolisen valikoiman kukkajulisteita, joissa on runLue lisääsaasti laadukkaimpia ja monipuolisimpia kuvioita. Kukkajulisteet eivät ole vain tyylikkäitä ja muodikkaita, vaan niissä on myös runsaasti yksityiskohtia, reheviä värejä ja uskomaton visuaalinen painoarvo. Kukkajulisteet ovat ansainneet tittelinsä sisustuksen peruspilarina, eikä niitä siksi koskaan pidetä vanhentuneina tai epämuodikkaina. Sisustussuunnittelussa on paljon uusia trendejä, mutta et voi silti mennä pieleen kukkajulisteiden kanssa, sillä ne kehittyvät aina uusimpien trendien mukana, mutta tästä lisää myöhemmin. Voit myös muokata kukkajulisteiden kohteita vastaamaan suunnittelusuunnitelmaasi ja värimaailmaasi.

Transforming with floral posters

Käyttämällä kukkajulisteita voit helposti päivittää minkä tahansa huoneen suunnittelun ja tunnelman, olipa kyseessä sitten asuin-, liike- tai virkistyshuone. Uudesta kukkajulisteesta tulee mielenkiintoinen keskipiste, joka tekee kannanoton puolestasi ja kutsuu paitsi eloisilla väreillä ja ainutlaatuisilla malleilla, myös herättää keskustelua, koska nämä motiivit ovat niin dynaamisia ja kiehtovia. Erilaisista lehdistä, nupuista ja pyörteistä koostuvat kukkajulisteet näyttävät täydellisiltä ja houkuttelevilta riippumatta siitä, minne laitat ne pystyyn. Jos valitset neutraalit värit, luot rauhallisen taustan huonekaluille ja muille tarvikkeille, kun taas kirkkaat värit vaikuttavat eloisammin mielialaan ja täyttävät sisustuksen energialla. Esimerkiksi "Vintage Bouquet Red", Photowallin voimakas ja erittäin tehokas kukkajuliste, joka luo välittömän vaikutuksen kuviollaan ja eri sävyjen ja sävyjen upealla yhdistelmällä.

Traditio vastaan moderni

Kuten jo todettiin, kukkajulisteet ovat vakiintuneet ajattomiksi, koska ihmiset ovat aina kiehtovia kukkien maailmaan. Jokainen perinteinen trendi tarvitsee kuitenkin aika ajoin uutta pontta. Jos kukkakuosit pysyisivät pysähtyneinä ja johdonmukaisesti samoina, emme saisi uusia trendejä vuodesta toiseen, ja kaikki kestävä innostus sisustamiseen häviäisi rutiiniin. Sinun ei tarvitse olla huolissasi kukkajulisteista, sillä tässä valikoimassa on niin monta erilaista otetta ajatuksesta. Vaikka kukkakuvioiden perinteinen muoto on kopio siitä, mitä näkisit puutarhassasi, on myös paljon moderneja tapoja käyttää kukkakuvioita kotona, toimistossa tai missä tahansa muussa tilassa. Loistava vaihtoehto, jos haluat nostaa kukkakuosien tasoa, on valita mustavalkoiset kuosit. Milloin olet koskaan nähnyt mustavalkoisia kukkia? En koskaan! Tämä ei ainoastaan tuo tyyliä tilaan, vaan myös erottaa kukkakuosit kaikista muista. "My Black Roses" on täydellinen esimerkki tästä, sillä tämä kukkajuliste toimii loistavasti, sillä se tuo kukkiin maskuliinisuuden elementin mustavalkoisten sävyjen muodossa ja voimakkuudessa, vaikka kukat mielletään usein naisellisemmiksi.

Luonnon kosketus kukkajulisteilla

Jos olet aina haaveillut tilasi muuttamisesta luonnon jatkeeksi, unelmasi toteutuu Photowallin kukkajulisteiden avulla. Trooppinen kukkajuliste, kuten esimerkiksi "Floral Parrot", tekee kodista tai toimistosta niin elävän ja visuaalisesti mielenkiintoisen. Jos ihailet luontoa ja haluat, että huoneesi kukoistaa koko vuoden, käytä kukkajulisteita erittäin rentouttavaan ilmapiiriin esimerkiksi motiivilla "Floral Inspirational". Tässä kukkajulisteessa on myös inspiroivia sanoja, jotka pitävät mielesi ylhäällä aina, kun katselet Photowallin seinäkoristeita.
Tuotetiedot