3D

Me ihmiset havaitsemme esineiden väliset tilasuhteet pelkästään niitä katsomalla, koska meillä on 3D-havainto. Tämä on tila, joka tunnetaan myös toisella termillä, syvyyshavainnolla. Lue lisääTämä on erittäin tärkeää ottaa huomioon, kun suunnittelet sisätilojasi Photowallin 3D-julisteiden avulla, sillä se voi vaikuttaa kaikkeen tekstuurista kuvioihin, jotka sopivat tulevaisuudennäkymiin ja haluttuun estetiikkaan. Ensiluokkainen 3D-julisteiden valikoimamme tarjoaa tarvittavan koristeellisen leveyden, korkeuden, pituuden ja syvyyden, jotta järjestelysi erottuu edukseen.

3D-julisteet ja havaintovälineemme

Suurin osa meistä käyttää kaikkia tai joitakin seuraavista silmävälineistä havainnoidessaan ja liikkuessaan päivittäin 3D:ssä, nimittäin ilmaperspektiiviä, stereoskooppista näkemistä, kokotuntemusta, akkommodaatiota ja parallaksia. Ilmaperspektiivi tarkoittaa, että kaukana olevat kohteet näyttävät vähemmän kontrastisilta kuin lähellä olevat kohteet, koska valo hajoaa ja jakautuu satunnaisesti ilmassa. Siksi sopivan valaistuksen löytäminen huoneeseen on erittäin tärkeää 3D-julisteiden käytössä. Stereoskooppinen näkeminen tarkoittaa sitä, että molemmat silmämme antavat hieman erillisiä kuvia, kuten esimerkiksi sitä, että lähempänä oleva kohde voi näyttää erillisemmältä kuin kaukana oleva. 3D-julisteidemme käyttäminen saa sinut nopeasti tiedostamaan nämä päivittäin käyttämämme välineet ja antaa sinulle paitsi visuaalista nautintoa, myös käsityksen optisen maailmamme koukeroista ja siten näkemyksestämme taiteellisuuteen.

Arvostuksen saaminen

Jos osaat arvata kohteen likimääräisen koon tai olet tietoinen siitä, voit myös arvioida suunnilleen, kuinka kaukana se on sen perusteella, kuinka suurelta se sinusta näyttää. Tätä kutsutaan koon tuntemiseksi, ja sillä on merkitystä myös 3d-julisteita käytettäessä, sillä se voi sanella kontrastin, jonka luot sisustuskoristeiden välisten etäisyyksien avulla, koordinoimalla epätasaisia mittasuhteita yhtenäisen perspektiivin luomiseksi. Akkommodaatiolla tarkoitetaan visuaalista keskittymistä lähelle tai kauas olevaan kohteeseen, jolloin silmiesi linssit muuttavat fyysisesti muotoaan ja määrittelevät, kuinka kaukana kohde on sinusta. Parallaksia on myös se, että kun liikutat päätäsi puolelta toiselle, läheiset kohteet näyttävät liikkuvan nopeammin tai voimakkaammin kuin kaukana olevat kohteet. Arsenaalissamme olevat 3D-julisteet vastaavat kaikkia näitä kriteerejä ja visuaalisia tekijöitä, joten tilasi sisustaminen on kiehtova matka kolmiulotteiseen maailmaan käyttämällä näitä harvinaisia ja upeita motiiveja, joita meillä on sinulle.

3D-julisteiden näytteitä

Nyt on aika tutustua joihinkin hyvin omaleimaisiin malleihimme, jotka voivat nostaa henkilökohtaisen alueesi aivan eri tasolle. "Interconnecting" ja "Flowing Cubes - Steel" ovat kaksi hämmästyttävää koostumusta 3D-julisteiden valikoimassa, jotka luovat erityisen tunnelman vetoamalla kolmiulotteiseen aistimme ja käyttämällä sen ainutlaatuista taidokasta konseptia antamaan kotihuoneellesi tai toimistosi alueelle valtavan visuaalisen painoarvon. Koska ne voidaan asentaa uudelleen palvelemaan haluamaasi tunnelmaa kotona, toimistossa tai muussa henkilökohtaisessa tilassa, voit leikkiä ja luoda erilaisia asetelmia, joissa nämä 3D-julisteet auttavat ja tarjoavat halutun kosmeettisen muutoksen.

Lisää vaihtoehtoja käytettävissänne

Jotta saisit vielä enemmän vaihtoehtoja ja vinkkejä niiden käyttöön, tässä on lisää näytteitä upeasta valikoimastamme. Esimerkiksi "3D Construction" ja "Tetris Pattern" voivat aivan varmasti tehdä 3D-julisteistasi kuumaa keskustelua kaikissa juhlissa, joita vietät kotona, toimistossa tai muissa henkilökohtaisissa markkinaraoissa. Tunnistettava asetelma herättää varmasti kiehtovuutta ja luo visuaalista mielenkiintoa. Värit punainen, vihreä, sininen, magenta ja harmaa ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja 3D-julisteiden "Deep Tetris Color" kanssa. Huoneen jo vakiintunut tai pian toteutuva väritasapaino saa tämän hämmästyttävän 3D-julisteen avulla sopivan tai vastakkaisen sävyn.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-6 6:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.