Tähtitieteelliset tapahtumat

Vaikka lähes joka kuukausi on tulossa lukuisia hämmästyttäviä ja ällistyttäviä tähtitieteellisiä ilmiöitä, merkittävimmät ja kuuluisimmat tähtitieteelliset tapahtumat voivat nyt olla Lue lisääpysyvästi esillä kotona, toimistossa tai missä tahansa muussa tilassa, jonka haluat kunnostaa. Photowallin tähtitieteellisten tapahtumien julisteet ovat yksityiskohtaisia, täynnä ihmeellisiä luonnonvärejä ja takaavat maksimaalisen visuaalisen painoarvon, kiinnostavuuden ja vaikutuksen. Nämä motiivit tarjoavat erityisiä nautintoja paitsi taivaantarkkailijoille, myös vasta-alkajille ja niille, jotka vain rakastavat jotain upeaa asuin-, yritys- tai virkistysalueellaan. Näiden tähtitieteellisten tapahtumien julisteiden voima ja kiehtovuus on käsin kosketeltavissa, ja ne tekevät huoneestasi poikkeuksellisen paikan sinulle, perheellesi, ystävillesi tai kenelle tahansa, joka näkee sisustuksesi.

Tähtitieteellisten tapahtumien julisteiden vetovoima

Ihmiskunnan historian alusta lähtien ihmiset ovat katsoneet taivaalle auringon, tähtien tai kuun läsnäolon vuoksi, ja eri kulttuurit ovat tulkinneet näitä taivaankappaleita eri tavoin. Ne ovat toimineet yhteytenä sivilisaatioiden ja niiden jumalien välillä sekä toimivana kalenterina. Tämä muinainen pakkomielle on jo osa ihmisen luonnetta, minkä vuoksi tähtitieteelliset tapahtumajulisteet ovat ihanteellinen väline vangita tämä viehätysvoima ja yläpuolellamme olevan taivaan kauneus. Olitpa sitten innostunut oppimaan taivaan ihmeistä, aurinkokunnasta ja kaikesta sen takana olevasta tieteestä, tähtitieteelliset tapahtumajulisteet ovat etsimäsi keskipiste. Photowallilla on sinulle kaikkea tarjolla tosielämän valokuvista, jotka saavat sinut tuntemaan, että olet todella todistamassa näitä ilmiöitä livenä, taideteoksiin, jotka valaisevat näitä luonnon ihmeitä taiteellisemmassa valossa. Olemme sisällyttäneet kuvaan kätevästi ja tutustumista varten kuuluisat revontulet, joita joskus kutsutaan myös revontuloiksi ja revontuliksi, sekä auringon-, kuun- ja täydelliset pimennykset. Riippumatta siitä, minne laitat nämä kuvat, tulet olemaan kaupungin sananlaskuinen puheenaihe näiden upeiden kuvien avulla.

Kaikki katseet taivaalle

Revontulet, joita kutsutaan myös revontuloiksi, näkyvät, kun auringosta virtaa pieniä hiukkasia, jotka osuvat Maan ilmakehään. Nämä hiukkaset antavat osan energiastaan ylemmän ilmakehän kaasujen atomeille ja molekyyleille, mutta atomit ja molekyylit eivät pysty pidättämään sen energiaa. Ne luovuttavat sen nopeasti toisenlaisena energiana, joka muuttuu valon väreiksi, joita kutsumme revontuloiksi. Voit nähdä sen tähtitieteellisissä tapahtumapostereissa, kuten Aurora Borealis over Burntside Lake, joka on upea seinäkoriste, joka virkistää mitä tahansa kotia tai toimistoa. Näitä valoja esiintyy useimmiten pohjois- ja etelänavan ympärillä, koska saapuvilla hiukkasilla on sähköinen varaus. Pohjimmiltaan ilmakehä toimii periaatteessa kuin jättimäinen neonkyltti. Northern Light over Tromsin rannikon yllä, Norjassa, on toinen aivan upea tähtitieteellinen tapahtumajuliste, joka havainnollistaa, kuinka todella henkeäsalpaavaa tällaisen näkeminen voi olla.

Tähtitieteellisten tapahtumien julisteissa näkyvä valaistus

Pimennys on periaatteessa sitä, kun yksi taivaankappale siirtyy toisen taivaankappaleen eteen. Pimennyksiä on vain kahdenlaisia, aurinko- ja kuunpimennyksiä. Auringonpimennykset tapahtuvat, kun kuu siirtyy suoraan maan ja auringon väliin, jolloin jälkimmäinen katoaa kokonaan tai osittain joksikin aikaa. Osuvasti otsikoitu Aurinkopimennys on tähtitieteellinen tapahtumajuliste, joka kuvaa tätä ilmiötä lähes täsmälleen niin, kuin se todellisuudessa havaitaan. Kuunpimennys tapahtuu, kun kuu ylittää maan varjon, jolloin kuu katoaa taivaalta tietyksi ajaksi. Täydellisen kuunpimennyksen aikana kuun peittämä kuu ilmestyy uudelleen näkyviin lyhyeksi ajaksi ja näyttää punaruskealta. Tämä johtuu siitä, että osa Maahan saapuvasta auringonvalosta hajoaa takaisin ilmakehään. Voit nähdä koko prosessin Tähtitieteelliset tapahtumat -julisteesta, jonka nimi on Kuunpimennys.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-39 39:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.