Kuu

Kuunvalon ihmeellisyyden vangitseminen on hyvin vaikeaa sen luonnollista kauneutta vaarantamatta. Photowallin korkealaatuisen kuujulisteiden valikoiman ansiosta sinun ei tarvitse enääLue lisää tehdä kompromisseja. Runsaiden ainutlaatuisten mallien, runsaiden yksityiskohtien ja upeiden väriyhdistelmien ansiosta löydät tilaan sopivan kuvan. Halusitpa sitten kuujulisteen asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloihisi, upeita kaunottaria on tarjolla runsaasti. Valitsitpa sitten tosielämän valokuvia tästä uskomattomasta taivaankappaleesta tai taideteoksia, jotka esittävät kuun mielikuvituksellisemmalla tavalla, meillä on kuujuliste sinulle.

Kuujulisteet hopeisena muusana

Monet klassisen taiteen ajan maalaukset ja runot kuvaavat kuuta jumalattarena. Hän on hiljaisempi ja lähestyttävämpi kuin tulinen aurinko, täynnä salaperäisyyttä ja armoa. Osa hänen viehätyksestään piilee vaihtuvissa varjoissa, jotka joskus kätkevät hänen kasvonsa näkyvistä, ja niitä näet paljon kuujulisteissa. Kuu käy läpi vaiheensa viikko viikolta, täysikuun, kuunsirpin ja kaiken siltä väliltä. Joissakin perinteisissä maalauksissa sudet ja hullut koirat ulvovat kuuta, ehkä symbolisesti, koska ne ovat järkyttyneitä kuun jatkuvasta katoamisesta. Joissakin kuujulisteissa kuun erityisasemaa astrologin yötaivaan kartassa ja toisissa kuun salaperäistä vaikutusta meren vuorovesiin kuvataan. Kuu ei kuitenkaan välitä siitä, mitä me ajattelemme. Se ei koskaan pysy pitkään samana, ja siksi kuujulisteet ovat niin ilonaiheita modernissa talossa tai trendikkäässä toimistossa. Voit katsella sen yksinäistä kauneutta ja pohtia avaruuden valtavaa äärettömyyttä ja ihmisen paikkaa sinisellä planeetallamme, jota tämä verrattain pieni kuu vartioi. Dreaming with You on kuujuliste, joka on melko symbolinen tästä, hyvin kaunis motiivi, joka voi merkitä paljon.

Hieman historiaa

Tuo tuolla ylhäällä hohtava hahmo on ollut kiinteä osa niin yöllistä taivasta kuin synkkiä päiviä jo aikojen alusta lähtien. Tämä on myös osasyy siihen, miksi kuuta on pitkään kaivattu, ei vain taiteellisessa mielessä, vaan myös tieteellisenä ja yhteiskunnallisena kiehtovuutena. Kuu on aina läsnä, mikä tekee kuujulisteesta tiloissasi samanaikaisesti ajattoman ja tyylikkään. Koska sitä ympäröi mystiikka, joka on tehnyt siitä ensisijaisen tutkimuskohteen ja taiteilijan tutkimuskohteen tiedemiehille ja taiteilijoille, kuujulisteet luovat valittuun tilaan suurta visuaalista energiaa, kiinnostavuutta, painoarvoa ja tasapainoa. Koska kuu on ainoa taivaankappale, jonka pinta on nähtävissä Maasta käsin, siitä on loogisesti tullut lähtökohta monille ulkoavaruuteen liittyville tutkijoille. Astronautti ja Maa taustalla voi olla kuun juliste, joka merkitsee tätä, matkaa ja lopulta ihmisen innovaation tulosta, joka on ratkaiseva tekijä siinä, että ihmiskunta on valloittanut kuun.

Kuujulisteiden tyypit

Photowallin kuujulisteiden valikoima tarjoaa sinulle laajan paletin vaihtoehtoja, kun haluat sisustaa tilasi tietyn esteettisen ilmeen mukaan. On kohteita, kuten Cloudy Moon, joka näyttää meille kuun sellaisena kuin me itse asiassa näemme sen täällä maan päällä joskus, vangiten sen kauneuden niin kuin emme koskaan pysty tavallisella tekniikalla. Tämä ilahduttaa kaikkia, jotka katsovat sitä, muistelevat ja miettivät, miten hämmästyttävä yötaivas voi olla. La Palma Moonshine puolestaan on omituisempi ja taiteellisempi kuvaus tästä taivaankappaleesta. Se antaa sinulle kuujulisteen, joka sopii täydellisesti kotiisi ja jopa toimistoosi. Fantastisen taustan ja eloisien värien ansiosta se saa huoneesi todella näyttämään upealta visuaalisella painollaan.
Tuotetiedot