Astronautit

Mennä rohkeasti sinne, minne kukaan ei ole ennen mennyt! Vaikka tämä suosittu lause on peräisin kuuluisasta tv-sarjasta, sitä voidaan oikeutetusti soveltaa Photowallin erinomaiseen AsLue lisäätronautit-julisteiden valikoimaan. Valitsitpa sitten kaukaisia galakseja ja tuntemattomia maailmoja esittävän koristeen tai motiivin, joka saa sinut katsomaan astronauttien silmin, kun he ottavat yhden suuren harppauksen ihmiskunnan hyväksi, Astronautit-julisteiden valikoimamme antaa sinun nähdä maailmankaikkeuden ennennäkemättömällä tavalla. Nämä esineet eivät ole ainoastaan upeita visuaaliselta kauneudeltaan, vaan ne voivat myös näyttää lapsillesi, että maailma on täynnä mahdollisuuksia. Avaruuden ihmeessä on jotain sellaista, joka voi ruokkia mielikuvituksen rajoja ja laajentaa näköalojamme. Nämä pioneerit ja tutkimusmatkailijat ovat toteuttaneet monen lapsen unelman uskaltautumalla ulkoavaruuteen. On vain oikein, että kunnioitamme heitä Astronautit-julisteilla.

Taustatietoa astronauttijulisteista

Ei ole mikään suuri salaisuus, että astronauttina toimiminen on valtava velvollisuus. Ehdokkaat, jotka valitaan yleensä 30- ja 40-vuotiaina, jättävät yleensä arvostetun uran saadakseen tilaisuuden toimia astronauttina ja aloittavat sananlaskun tikapuiden alapäästä. Koulutus tarkoittaa pitkiä työpäiviä, paljon matkustamista eikä mitään takeita siitä, että he koskaan pääsevät avaruuteen. Työ ei vaadi vain fyysistä huippukuntoa, vaan myös valtavia teknisiä taitoja, jotta voi tehdä vaikeita töitä avaruusaluksessa tai avaruusasemalla kaukana kotoa. Ymmärrät miksi, kun näet laajan valikoiman Astronautit-julisteitamme. Pelkästään perusvaatimuksena on insinöörin, biologian, luonnontieteiden, fysiikan, tietojenkäsittelytieteen tai matematiikan kandidaatin tutkinto, jota seuraa vähintään kolmen vuoden työkokemus, joka vastaa vähintään 1 000 tuntia lentäjän ohjausaikaa suihkukoneessa. Myös muut taidot, kuten sukeltaminen, kokemus erämaasta ja muiden kielten taito, voivat olla eduksi valinnassa. Ehkä Astronautit-juliste voi innostaa nuoria tavoittelemaan näin arvostettua ja haastavaa uraa.

Puheet kävelevät

Kun astronautit lähtevät avaruuteen, heidän on selviytyäkseen tuotava mukanaan Maan kaltainen ympäristö. Avaruussukkulat ja avaruusasemat on täytetty samanlaisella ilmalla kuin merenpinnan tasolla, ja mikrogravitaation vaikutuksia lukuun ottamatta miehistön jäsenet elävät ja hengittävät aivan normaalisti. Jos heidän on kuitenkin joskus lähdettävä avaruusaluksesta, heidän on osallistuttava avaruuskävelyksi kutsuttuun erittäin erikoistuneeseen toimintaan. Tästä on hienoja esimerkkejä Astronautit-julisteissa. Vaikka avaruusasemat ja avaruussukkulat ovat miljardien dollarien arvoisia hankkeita, ne eivät ole täydellisiä. Kun jotakin on korjattava, poistettava tai lisättävä, eikä robotiikka vain riitä, erityisesti koulutettujen astronauttien on tehtävä avaruuskävelyjä, jotta ongelma voidaan hoitaa inhimillisellä taidolla. Astronautti ja Maa taustalla on kaunis esimerkki tästä, astronauttien juliste, joka todella vangitsee näiden toimintojen olemuksen.

Muunnelmia Astronautit-julisteista lapsille

Photowall tarjoaa lapsille paitsi visuaalisia virikkeitä näiden raikkaiden ja viihdyttävien Astronautit-julisteiden muodossa, myös runsaasti valinnanvaraa. Valokuvia avaruudesta on niin aitoja ja aitoja, että tuntuu melkein leijuvan. Astronautit-julisteissa on myös taideteoksia, jotka heijastavat ulkoavaruuden kauneutta, mutta myös sitä, miten lapset voivat samaistua kuvaan. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valikoimamme Astronautit-julisteet voi toimia myös opetusvälineenä, jonka avulla lapset voivat oppia lisää kosmoksesta ja roolistamme sen tutkimisessa. Saatat jopa kylvää siemenen tulevalle astronautille hankkimalla lapsellesi tai lapsillesi Astronautit-julisteet, jotka saavat heidät uteliaiksi ja nälkäisiksi saamaan lisää. Vaihtoehtojen moninaisuus ei ole vain visuaalisesti tyydyttävää, vaan se on myös niin monipuolista, että se voi sopia yhteen minkä tahansa muun sisustuksen kanssa, joka sinulla on käytössä tai varastossa lapsen huoneeseen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1