Liha & kala

Liha ja kala ovat olleet ihmisen ruokavalion peruselintarvikkeita siitä lähtien, kun ihmiskunta oppi pyydystämään eläimiä ja syömään niiden lihaa ruoaksi. On käytännössä yli miljoona Lue lisäätapaa valmistaa lihaa ja kalaa ruokakulttuuriin. Ja joka päivä keksitään yhä uusia, innovatiivisia ruoanlaittotapoja. Photowall tekee kunniaa yhtä vanhalle ruoalle kuin aika itsessään upeassa liha- ja kalajulisteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat lähes loputtomia vaihtoehtoja siipikarjasta, kotieläimistä, kaloista ja äyriäisistä, joita keittiöissämme on tarjolla. Ripusta useita näistä liha- ja kalajulisteista ympäri kotiasi muistuttamaan sinua luonnon antimista. Aseta joitakin näistä liha- ja kala-julisteista keittiöösi inspiroimaan sinua keksimään yhä mielikuvituksellisempia ruokia, jotka miellyttävät silmiä ja tyydyttävät makuaistia. Muutama näistä liha- ja kalajulisteista, jotka on sijoitettu strategisesti lasten nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, ei ainoastaan tuo väriä ja tarjoa tuntikausien ajanvietettä, vaan myös opastaa heitä ravitsevan ruoan maailmaan. Tee heistä aloittelevia herkkusuita herättämällä heidän mielikuvituksensa ja luovuutensa näillä liha- ja kalajulisteilla asunnossasi.

Herkullista lihaa ja kalaa -julisteet

Kirjallisuuspiirien ulkopuolella on vähän tunnettu tosiasia, että suuri ranskalainen romaanikirjailija Alexandre Dumas, joka kirjoitti Kolme muskettisoturia ja Monte Criston kreivin, kirjoitti myös yhden kulinaarisen maailman kattavimmista ja tunnetuimmista teoksista. Kirjan nimi on Les Grande Dictionnaire de Cuisine eli Suuri ruokasanakirja. Siinä on joitakin kaikkein käytetyimpiä klassisia ranskalaisia ruoanvalmistustekniikoita, joita kokit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Photowall antaa sinun maistella makua "Osterit", "Simpukankuori" ja "Lodzibass" upeassa liha- ja kalajulisteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin maailman vaativimpien herkkusuiden saatavilla olevista mehevimmistä kaloista ja äyriäisistä. Ripusta nämä liha- ja kalajulisteet olohuoneesi seinille ja tee niistä hieno keskipiste, joka herättää vilkkaita kulinaarisia keskusteluja. Kiistele perheesi ja rakkaidesi kanssa siitä, mikä ruoanlaittomenetelmä on paras, kun nämä upeat liha- ja kalajulisteet ympäröivät sinua. Jopa lapsesi saavat silmänsä auki näiden lihojen mehevyydelle ja upealle maulle, kun johdatat heidät hienon ruokailun maailmaan näiden liha- ja kalajulisteiden avulla.

Valittavat liha- ja kalajulisteissa

Michelin-tähti on tunnustus, jonka antaa erittäin tiukka gourmandien yhdistys, joka myöntää sen vain maailman parhaille kokkeille ja ravintoloille. Michelin-tähden saaminen vastaa sotilasmaailmassa kongressin kunniamitalin omistamista. Yksi tähti tarkoittaa, että olet loistava kokki, kaksi tähteä tarkoittaa, että taitosi ovat lähes tuonpuoleisia, ja kolme tähteä on taitojen ja lahjakkuuden taso, joka on varattu vain jumalille. Photowall tarjoaa sinulle lisää maistiaisia "Farm to Table", "Farm to Table II" ja "Early 17th Century Flemish School" hienossa liha- ja kalajulisteiden valikoimassamme. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa kuvataan erilaisia naudan- ja sianlihan paloja, joita lihakauppiaat ympäri maailmaa käyttävät. Kolmannessa kuvassa on lautanen ostereita, lasi viiniä sekä pähkinöitä ja sieniä, ehkäpä vanhan flaamilaisen mestarin ajatus myöhäisiltapäivän ateriasta. Anna näille liha- ja kalajulisteille kunniapaikka nukkumapaikkasi päällä, ja makuuhuoneessasi on aina kotoisa ja lämmin tunnelma. Sinä ja rakkaasi voitte tuijotella näitä liha- ja kalajulisteita tuntikausia.

Mehukas ja täyttävä

Siitä lähtien, kun ihminen on oppinut laittamaan lihaa tulelle, kulinaarinen maailma on keksinyt yhä luovempia tapoja laittaa ruokaa pöytään. Hiilen ja puun käytöstä lihan erityisen maun antamiseksi, erilaisten viinien hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä mausteiden ja maustekastikkeiden käytöstä, kulinaarisen taiteen kehittymiselle ja edistymiselle ei tunnu olevan loppua. Nykyaikana tuli ei ole ainoa tapa valmistaa ruokaa. Sähköliedet ovat tulleet esiin ja jättäneet jälkensä keittiöön. Sähkömagneettista tehoa hyödyntävät induktioliedet säästävät aikaa ja vaivaa aterioiden valmistuksessa. Ja viime vuosikymmenellä on alettu käyttää sous vide -nimistä laitetta, jolla ruokaa valmistetaan matalissa, kiinteissä lämpötiloissa, jotka takaavat marinadien ja mausteiden maun säilymisen. Tällä laitteella kokkaaminen takaa myös sen, että liha on haarukanmakuista ja tasaisesti kypsennettyä sisältä ulospäin. Ihmiskunta on varmasti kulkenut pitkän matkan siitä, kun lihapala on pujotettu keihääseen ja asetettu avotulen päälle. Näiden liha- ja kala-julisteiden on tarkoitus muistuttaa meitä rikkaasta historiasta ja suuresta tulevaisuudesta, joka odottaa meitä ruoan parissa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1